13 Grootmoeders over nieuw initiatief: ‘The Dreamcircle’

Blog
Join the Dreamcircle!

Ben jij er klaar voor om de Cosmic Woman in jou te laten ontwaken?
Ben jij klaar voor jouw inwijding tot een kosmisch mens? 
Word dan met mij wakker in deze Droom (illusie), zodat we met elkaar onze realiteit afstemmen op de Oorspronkelijke Droom van de mensheid.

Zonnebewustzijn

Nu het zonnebewustzijn terugkeert op Aarde zijn deze eeuwenoude leringen over de vrouwelijke energie weer actueel en springlevend. We zijn dorstig onszelf weer te herinneren wie we werkelijk zijn en met welke Droom we naar de Aarde zijn gekomen. Onze dromen zijn als zaadjes in vruchtbare aarde, want juist nu (The Now Age) is de tijd dat de Oorspronkelijke Droom verwezenlijkt wordt. Jij en ik, wij dragen allemaal stukjes van deze droom.

Innerlijke zon opladen

Ieder mens heeft een rol te vervullen, die zich kenbaar maakt als een droom, iets wat je vreugde geeft. Dat is jouw kompas in de cirkel die naar het Noorden wijst. De Dreamcircle_cosmicwomen op Instagram biedt een veilige plek om jouw ‘Ik kan het niet’-refrein in het ritme van de maanfasen te zuiveren, jezelf opnieuw te verbinden met het ritme van de natuur, zodat jouw innerlijke zon zich als eenbatterij kan opladen. Op deze wijze kan jouw innerlijke wereld jou beter begeleiden.

Ontwaken in de Droomtijd

Laten we onze dromen en visioenen met elkaar delen, laten we samenwerken en elkaar bekrachtigen en inspireren. Want onze kosmische identiteit, die we waren vergeten, ligt opgeslagen in onze genetische structuur van onze cellen. Als een onbewuste Herinnering. Een DROOM. Het is nu de tijd te ontwaken in de Droomtijd; een wereld vol levende energie en scheppingskracht. Cosmic Woman geeft je via de Dreamcircle opnieuw toegang tot een mystieke wereld, waar je dromen huizen.

De 13 Grootmoeders

In mijn boek Cosmic Woman maak je kennis met de oeroude legende van de 13 Grootmoeders, die symbool staan voor de kosmische, vrouwelijke energie IN ons. Deze vrouwen bieden een oplossing voor het haastige tempo van het leven. Als je JA! zegt tegen de Dreamcircle, zeg je JA! tegen de vrouwelijke kosmische krachten die in jou huizen. En verbind je je met de 13 Grootmoeders. Zij voorzien in een eeuwenoud kennissysteem die je vrouwelijke behoeften aanspreken.

13 Grootmoeders over de Dreamcircle:

“Maak de vrouwen ervan bewust dat we samenwerken met hun innerlijke begeleiding en dat deze reis gemarkeerd zal worden door ‘initiaties’. De vrouwen die deze reis met jou zullen maken, ontvangen deze initiaties.

Jij zet met jouw Cosmic Woman-energie een veld neer, een energiebel die leeft, ademt, beweegt en bewustzijn heeft en met iedere vrouw in jouw cirkel verbindt en communiceert.

Jij lieve Tessa zult net zo verrast en verwonderd zijn over deze verbinding… en de magie die erin plaatsheeft.

Vertel deze vrouwen dat het een reis is, waarin we kleine stapjes maken. Waarin ze ook jou de ruimte mogen geven om in jouw nieuwe rol te groeien. Maar waarin ze ook geduld leren hebben met zichzelf.

wij werken met onze energie met en door jullie heen. Jullie zullen ervaren dat er synchroniciteit is. Dat we via jullie Hogere Zelven spreken met Een Stem. En dat we ieder van jullie op unieke wijze zullen beroeren en aanspreken.”

Together we rise!

Er werken krachten met ons samen, met een vermogen onze realiteit te beïnvloeden, die zijn weerga niet kent. Het wordt tijd dat wij onszelf bewust worden van deze krachten en dat we ermee gaan samenwerken . Join the reamcircle_cosmicwomen op Instagram. Ervaar samen met Cosmic Woman de wind onder je vleugels en weet: TOGETHER WE RISE.

Lancering: 8 augustus tijdens de Lion Gate.
MEER INFORMATIE VOLGT SNEL