22.02.2020: Star Seeds Rise to Shine Conference

Blog
Ben jij er zaterdag 22-02-2020 ook bij?

I AM a Star Seed, wat nu? Hoe ontwaak ik in mijn kosmisch erfgoed? Hoe speel ik mijn unieke rol op Aarde? Welke gaven en kwaliteiten van mijn andere Thuis-en heb ik meegebracht om hier in te zetten? Wat betekent de profetie The Return of the Star Nations? In wat voor tijd leven we Voorbij 2020? Hoe kan ik mijzelf innerlijk voorbereiden en mezelf veranderen naar een nieuw, ander niveau van bewustzijn.

Droomreis maken
Zijn dit vragen die iets bij jou triggeren? Voel jij het ook aan je bloed; dat je magische vermogens terugkomen? Maar ben je vergeten hoe je bij deze krachten kunt komen?

Zou jij ook gelijkgestemden willen ontmoeten; gewone, moderne mensen zoals jij die in een transitie zitten van gewoon naar buitengewoon? En hoe lijkt het jou om met een grote groep een Droomreis te maken, door het groepsbewustzijn te activeren voor een wereld in balans?

22222-frequentie
Ik zou willen zeggen: ‘Kom, kom! Kom ook naar de Star Seeds Rise to Shine conferentie op zaad-erdag 22-02-2020 in Huis ter Kleef in Haarlem. Om zaadjes van liefde te planten in de 22222-frequentie. Natuurlijk is dit getal niet zomaar uitgekozen, het heeft een scheppende frequentie en deze gaan we met elkaar activeren voor One Cosmic Humanity en het optillen van de sluiers voorbij 2020. Om de legendarische woorden van Charlie Chaplin uit The Great Dictator te gebruiken: ‘Let us use this power, let us unite!’

We gaan het event ook op afstand houden, lees er hier meer over:

Join meditatie op 22.02.2020 om 2.22 uur ‘s middags

Inhoud programma:

  • Cosmic Woman over The Return of the Star Nations, het nieuwe grid: het Planetary Protect System, transmissie van The Star Nations aan ons, hoe wij op een nieuw level staan en waarom jij deze dag bent geroepen.
  • Activatie (Heilige Geometrie-frequentie) van Janosh via een multimediapresentatie om in de Afstemming te komen, zodat we in groepsbewustzijn kunnen afstemmen op de 22222-frequentie, ons energielichaam en het nieuwe grid.
  • Met elkaar een Droomreis (groepsmeditatie) maken om samen met de aanwezige energie van de Wijze 13 en The Star Nations Cosmic Rays of Light naar het energielichaam van Moeder Aarde te sturen en de plekken waar licht nodig is (denk aan China, maar ook de bossen in Australië, et cetera).
  • Groepssessie; mocht jij tegen iets aanlopen, niet weten wat jouw rol is, inzicht nodig hebben. Jij mag jouw unieke vraag stellen aan Woman with VISION // Aarti // Spiritual Mind Coach die aanwezig is. Hier stelt Aarti zich voor.

13 Grootmoeders: Nu is het zaak dat The Star Seeds zich in dit grid nestelen, zich er via hun energielichaam mee verbinden en daarin tot wasdom komen. In dit grid gaan ze zich versneld hun Kosmisch Erfgoed herinneren. Het is een geschenk. Wij hebben jullie geroepen maar ook jullie roep gehoord. Jullie zijn de terugkeer van de sterrennaties, jullie zijn degenen op wie wij hebben gewacht!

Jouw plek reserveren
Voel jij dat jij hierbij wilt zijn en dat je op de hoogte gehouden wilt worden? Mail dan naar mail@cosmicwoman.nl.

Tijd: start 13 uur tot 17 uur, met uitloop 17.30
Locatie:
Huis ter Kleef in Haarlem 
Prijs:  
€89. Ik heb besloten dat dit de vaste prijs blijft (dus geen €111, zoals aanvankelijk.) De reden hiervoor is: mijn gevoel en de numerologische betekenis van getal 89. Dat perfect resoneert met dit event.
Aanmelden: mail@cosmicwoman.nl, ik stuur je dan de betaalllink je plek is definitief na betaling.