Return of the Star Nations

Wanneer:
29 juni 2016 @ 19:30 – 22:00
2016-06-29T19:30:00+02:00
2016-06-29T22:00:00+02:00
Waar:
Raamsingel 24
2012 Haarlem
Nederland
Kosten:
18,50
Contact:
Solange. Tekening Karen Scheffers
Solange. Tekening Karen Scheffers

NOG TWEE PLAATSEN “Wij maya’s geloven dat we kosmische mensen zijn. Ieder van ons kan zich identificeren met een planeet. Onze Voorouders komen van bepaalde plaatsen in de kosmos; onze Voorouders zijn van de kosmische familie. En al onze kennis en kracht is afkomstig van deze hemelse cyclussen.” – Maya-oudste Hunbatz Men

13 Grootmoeders 

Centraal in deze lezing staat de profetie: The Return of the Star Nations. We verbinden ons met de energie van de Grootmoeder Zij die Vooruit Ziet, zij is de boodschapper van de Star Nations: “De tijd is gekomen voor het ontvangen van de wijsheid van de Star Nations.”

In 2011 kreeg Tessa contact met de 13 Grootmoeders, en zij hebben haar 13 Maanfasen lang begeleid in het trainen en ontwikkelen van haar vrouwelijke talenten en kwaliteiten. Uit deze training is het boek Cosmic Woman ontstaan. Tessa voelt zich verbonden met ondermeer de Pleiaden en via de leer van de 13 Kosmische Grootmoeders ontdekt zij wie zij werkelijk is en wat haar taak is op Aarde. Zij wil jou inspireren om jouw unieke Pad te volgen.

De kans is groot dat jij je ook verbonden voelt met de sterren of daar zelfs al herinneringen van hebt. Voel jij ook de behoefte om te verbinden met gelijkgestemden? Niet alleen om te delen of informatie uit te wisselen. Ik geloof ook dat het universum ons bijeenbrengt zodat we nieuwe kennis kunnen ontsluiten.

In Cosmic Woman zeggen de Grootmoeders:

“Daarom is het zo belangrijk dat jij je niet schaamt voor wat je voelt, hoort en ziet. Het is zo belangrijk dat mensen dit weten en zich herinneren. We doen er ook alles aan om jullie te helpen. We zijn er. We zijn met nog meer dan je met je blote oog zou kunnen zien. Onze energie verzet bergen en we zijn met velen. Er zijn velen, velen Voorouders en vele Voorouders geleden reiken terug tot aan de sterren. In de sterrenhemel staat jullie stamboom opgetekend.”

“Het is werkelijk een magisch universum dat nu ontwaakt in de mens. Er zullen mensen zijn die zich verbonden voelen met de Pleiaden, maar ook met vele andere sterren. En allemaal hebben ze hun unieke taak op Aarde, en er is heelheid. ‘Zo boven, zo beneden,’ daarin schuilt zoveel meer betekenis dan je beseft. Nog nooit eerder in het universum heeft zich een nieuw mens gevormd dat zoveel puzzelstukjes vanuit de kosmos in zich draagt. We voelen ons allemaal betrokken bij jullie proces. Het betreft ons allemaal. De kosmos ontwaakt in jullie, en de mens ontwaakt in de kosmos. Is het niet meesterlijk?”

Tessa zal bij aanvang een kleine ceremonie houden voor het neerzetten van de energie. We nodigen de 13 Grootmoeders uit, zodat hun energie naar ons toe kan vloeien. Op deze wijze begint de sluiers tussen hun dimensie en die van ons te vervagen. We stellen ons open voor de magie van het moment.

Een plek van vertrouwen en veiligheid

Tessa vindt het ook fijn als ieder persoon een kort moment neemt om over zijn/haar leven op dat moment te vertellen… zowel over triomfen als uitdagingen. Een belezing met Cosmic Woman is geen therapiegroep. Het is een plek van vertrouwen en veiligheid, waar iedereen evenveel te zeggen heeft. Het is geen plek om mensen beter te maken, maar een plek om kennis en ervaring te delen in de reis van ieder mens op weg naar een kosmisch bewustzijn. Voor deze lezing is het belangrijk dat je affiniteit voelt met de sterren.

Prachtig huis van Shirley

Fotografie: Sebastiaan Rozendaal
Fotografie: Sebastiaan Rozendaal

Als je huiswaarts gaat voel je jezelf opgeladen met de vrouwelijke energie en je mag magie en synchroniciteit in je leven verwachten. Let op de bijzondere tekens en symbolen en andere boodschappen die het universum jouw kant op stuurt. Iedereen die de wens heeft werkelijk zichzelf te zijn en openstaat voor verandering blijft niet onopgemerkt in de kosmos!

Tessa haar vriendin Shirley stelt haar prachtige huis tot onze beschikking en zal je als een gastvrouw ontvangen. Voel jij ook dat je bij een lezing aanwezig wilt zijn? Meld je dan snel aan want er is plaats voor maximaal 15 mensen.

Een lezing met Cosmic Woman is een beleving vol passie, mystiek en praktische informatie over een multidimensionaal bewustzijn. Tessa deelt haar kennis en levenservaring en laat tevens zien hoe eeuwenoude kennis gebruikt kan worden voor het verruimen van je bewustzijn en het ervaren van een nieuwe realiteit.