Cosmic Times: Terugkeer Zonnebewustzijn

Blog

Owww voel jij het ook? Hoe de energie op Aarde en dus ook IN ons verandert? Nu alle illusies zichzelf als een ui laagje voor laagje afpellen wordt de essentie onthuld: ‘The all is One and the one is All.’

//

In mijn boek Cosmic Woman schrijf ik al over de terugkeer van het Zonnebewustzijn. Nu de hitte tot een climax komt en de Lion Gate op 8-8 een kosmische deur openzet, is het zinvol eens anders naar de zon te kijken dan de kranten doen. Zij houden ons grotendeels voor dat alleen de mens schuld heeft aan de klimaatverandering.

//

De zon is een ster, net als de ster in ons binnenste is als een Zon. Binnen ons zonnestelsel zijn het de hemellichamen van de zon en de maan die ons hemellichaam het diepst beroeren en beïnvloeden. Wat een ultieme liefde; de zon genereert haar eigen licht en verlicht op haar beurt de maan. Wat weer een diepe impact heeft op jou en mij!

//

MAAR de zon is aan het veranderen! Haar intensiteit heeft een maximum bereikt en ons staan forse veranderingen te wachten. Naast allerlei heftige natuurverschijnselen verandert ook de chemische structuur van onze cellen, waarin de herinneringen over wie jij bent liggen opgeslagen.  Ons DNA verandert. Codes activeren zich.

//

Ieder jaar opent op 8-8 de Lion Gate maar deze energie is nu al voelbaar en duurt tot circa 12 augustus. Je zou kunnen zeggen dat deze poort zorgt voor een tsunami van kosmische energie. Deze opening valt samen met Oud-Egyptisch Nieuwjaar, waarin Sirius oprijst wat van oudsher zorgt voor de vruchtbaarheid van de Nijl.

//

Maar ook voor de vruchtbaarheid van onze eigen ‘bodem’. Sirius is de planeet die nauw samenhangt met onze blauwdruk. Dus wat in de sterren staat geschreven voor ons leven (missie) en onze lotsbestemming. Mits we bereid zijn ons innerlijk voor te bereiden! Als we niet zijn uitgelijnd en in balans zijn, ervaren we vooral… chaos. Oververhitting. Zijn we als hoge drukketels.

//

Snap je nu waarom het zo belangrijk is dat wij ‘zonnekinderen’ onszelf verbinden en uitlijnen met de 13 Maanfasen? Dat we onszelf zuiveren van het oude dat ons niet meer dient? En vervolgens ons hart openen, dat hemel en aarde met elkaar verbindt? We stemmen onszelf dan af, zijn in ‘alignment’ en dat zorgt voor wonderen en magie.

//

Precies zoals ik gisteren met Jelske en Yvette van @hoolimooli.nl heb mogen ervaren (zie Instagram). De uitwerking is nog voelbaar, de magie zindert nog door. De Zon IN ons is zo krachtig. We helpen je graag te herinneren dat in het licht dat jij bent jouw grootste kracht schuilt. En dat deze in verbinding met de natuur tot wasdom komt en gaat stralen.