Cosmic Woman onthult ‘mystery guest’ Star Seeds Conference

Blog

Graag stel ik aan jou voor mijn bijzondere gast: Woman with VISION // Aarti // Spiritual Mind Coach. Tijdens de Star Seeds Rise to Shine Conferentie sluit zij de magische middag af met een ‘groepssessie’. Want misschien vraag jij jezelf af wat jouw rol is als Star Seed? Wil je meer inzicht in oude patronen? Of wat jou nog tegenhoudt je hart te volgen? Aarti heeft de gave je te helpen herinneren dat je al Thuis bent en dat jij volledig mag vertrouwen op de kosmische kracht in jou. Dat je het verdient om… je Zelf te zijn. 

“Ik zie en voel dat we ooit in een wereld zullen leven waarin onvoorwaardelijke en onbegrensde Liefde de basis is. Een wereld waarin mens, dier, aarde en kosmos door deze Liefde met elkaar verbonden is. Een wereld waarin we een eenheid zijn. Een wereld waarin de mannelijke en vrouwelijke energie in harmonie met elkaar danst. Een wereld waarin elk onderdeel binnen het groter geheel elkaar aanvult en versterkt en er een diep begrip is dat het één niet zonder de ander kan.”

I have a VISION…

“Woman with Vision is vanuit het zien en voelen van deze Nieuwe Wereld ontstaan, maar ook vanuit de wetenschap dat we hard zullen moeten werken om deze te bereiken. Om te beginnen aan onszelf.

Zo binnen, zo ook buiten.”

“There is freedom waiting for you,
On the breezes of the sky,
And you ask “What if I fall?”
Oh but my darling…
What if you fly?”

Erin Hanson

“Het is mijn soulpurpose licht te schijnen op dat wat donker en niet zichtbaar is en het tastbaar, concreet en helder te maken; Door je te begeleiden naar patronen, overtuigingen, conditioneringen, angsten en overlevingsmechanismen, zodat deze aangekeken, onderzocht en uitgewerkt kunnen worden. Inzicht, wijsheid en (spirituele) groei is dan een onvermijdelijk gevolg.”

“Tijdens dit proces laat ik mij leiden door mijn spirituele en paranormale begaafdheid en zal er vanuit verschillende perspectieven worden gekeken. De ene keer is het erg aards en vanuit de geest, een andere keer vanuit de spiritualiteit en het groter geheel. Je weer kunnen verbinden met de onvoorwaardelijke en onbegrensde Liefde vanuit je hart zal altijd de rode draad zijn.”

“Ik weet niet of ik deze nieuwe wereld ooit zal meemaken. Maar als Woman with VISION zal ik wel mijn bijdrage leveren voor mijn kinderen, mijn kleinkinderen en alle generaties die na hun komen.”

www.womanwithvision.nl