Droom: Cosmic Woman verschijnt in 2018

Blog

OverVannacht had ik een droom.

Nee, niet over Amerika en over de verkiezingen… Gewoon over mijn boek Cosmic Woman. Hoewel ik daarin ook aanstip wie in de wereld de werkelijke macht hebben, en dat het schouwtoneel in de wereld ons veel te vertellen heeft over de innerlijke strijd tussen ego en ziel.

Soms vergeten we dat, ook al wijzen alle pijlen ogenschijnlijk de verkeerde kant uit, de dingen precies gaan zoals ze moeten zijn. Dat geldt in Amerika, in de wereld, in de kosmos en… uiteraard in onszelf. Ik leer momenteel zo ontzettend veel over de werkwijze van mijn oude ego, over de werking van mijn Hogere Zelf en de potentie/werkwijze van mijn nieuwe ego, verbonden aan mijn hart. Dat ik er vandaag stil van ben… Awareness makes us modest.

Ik bladerde in mijn droom door een boek. Het was van een vrouw, iets ouder dan ikzelf. Ik las er allerlei interessante dingen in. Deze vrouw had kennis. Ze wist waar ze over schreef. Ik vroeg haar hoe lang ze ermee bezig was geweest. “Zeven jaar,” zei ze. “Zeven jaar?!!,” riep ik uit. “Wow, respect! Ik ben al vijf jaar met mijn boek bezig.” Ik zegende het boek en maakte een diepe buiging voor haar.

Maakte ik deze buiging soms voor mijzelf?
Had ik misschien een profetische droom vannacht?

Wat ik weet is dat het oude ego geen idee heeft van cyclussen en processen. Hoe het precies in zijn werk gaat dat een zaadje uitgroeit tot een boom. Mijn ego trekt het liefste aan het gras om het harder te laten groeien. Mijn nieuwe ego begint het echter steeds meer te begrijpen. Mooie dingen hebben de tijd nodig. Soms lijken alle pijlen de verkeerde kant uit te staan, maar blijkt iets een geschenk in vermomming. Nu er weer zoveel gebeurt in mijn innerlijke wereld, en deze zooooo wonderschoon is. Maak ik mij niet meer zo druk om de illusie waarin we ogenenschijnlijk ook leven.

Ik houd mij veel meer bezig met het versterken en zuiveren van mijn innerlijke wereld, waarin ik het stralend middelpunt bent en zoveel zegeningen mij ten deel vallen. Dat is wat ik met Cosmic Woman aan de mensen wil meegeven. Ik reik in het boek een gereedschapskist vol kennis en tools aan om van hoofd naar hart te gaan. En vanuit een kosmische staat van zijn het leven vorm te geven.

Het is echt zo: met onze innerlijke wereld ondersteunen wij onze realiteit. Krijgen we in de ‘buitenwereld’ teruggespiegeld waarin we geloven en wie we zijn. Ook al lijkt het nieuws van vandaag mistroostig en Amerika ver van huis… onthoud goed dat niets is wat het lijkt. Er zijn zoveel prachtig mooie dingen gaande. Als we maar shiften naar deze frequentie, dan kunnen we het zien.

Ik wens jullie vandaag een mooie dag.
Morgen ga ik weer lekker verder schrijven aan mijn boek.

Liefs Tessa

Meer weergeven