Droom WOIII: ‘So help me God’

Blog
Illuminati wordt vaak aangegeven met All Seeing Eye. Dit is mijn oog, dat symbool staat voor ons innerlijk oog. Ons innerlijk zien en weten, dat ons leidt en beschermt.

Vannacht had ik een droom. Hoewel ik geen angst wil zaaien, deel ik hem gewoon even. Het frappante vind ik dat ik eigenlijk wel een beetje klaar ben met de ‘illuminati’. Ik weet ervan en dat is het. Als mensen zich hier mee bezig houden, dan denk ik: ‘Oh ja zit jij in die fase. Daar zat ik ook ooit eens.’ Voor mij staat de illuminatie vooral symbool voor onze eigen onbewustheid. Onze donkere materie. In deze tijd is het zaak dit als een Alchemist van het  om te vormen tot een kosmisch, gouden bewustzijn. Dat is voor mij dan ook de symboliek van Jezus de Christus. Lees de droom als een ‘observator’. Let vooral op de boodschap, de essentie. Die is mooi en hoopgevend. En geeft ook aan waar wij voor kunnen kiezen. 

We zaten met wat mensen aan een soort tafel. Ook iemand die ik nog kende van de ASN Bank, waar ik vroeger werkte, alleen was hij wat ouder geworden. Het gesprek dat wij voerden met elkaar ging over de illuminati en hun ver reikende tentakels. Zelfs tot mijn werkplek: uit de apparatuur van mijn pc klonken verborgen boodschappen. Het gesprek ging op een gegeven moment over de Derde Wereldoorlog, die zich letterlijk boven onze hoofden afspeelde. Toen ik naar boven keek zag ik hoe in de nacht militaire voertuigen geruisloos door het luchtruim scheerden.

Het waren driehoeken, met rood, groen en volgens mij ook blauw licht. In die droom verbaasde ik mij nog over de technologie; dat het kennelijk mogelijk is met zulke grote luchtschepen geruisloos door de lucht te vliegen. En we bespraken dat de bevolking/de massa in een soort Mind Controll toestand was, waardoor niemand echt merkte dat dit zich – as we speak – afspeelt. De bankwereld had er ook mee te maken, want die man van de ASN klapte als het ware uit de schoolbanken.

Op een gegeven moment liepen er under cover agenten door de straten. Zij detecteerden als het ware de mensen die nog niet ge-Mind Controlled waren. Wij gingen met zijn allen heel snel met onze buik op de grond liggen. In de hoop dat ze ons voorbij zouden lopen. Ik was bang en voelde mij onveilig, ik bad tot Great Spirit: ‘Lieve God, in de naam van Jezus Christus, bescherm ons, maak ons onzichtbaar voor deze krachten. Help ons.’ En de mannen liepen ons voorbij. Ze hadden ons niet opgemerkt.

Ik was bang en voelde mij onveilig, ik bad tot Great Spirit: ‘Lieve God, in de naam van Jezus Christus, bescherm ons, maak ons onzichtbaar voor deze krachten. Help ons.’ En de mannen liepen ons voorbij. Ze hadden ons niet opgemerkt.

Op een gegeven moment had ik een plant vast, zo’n klimop: Hedera helix. Deze was helemaal verzopen in het water maar ik wilde de plant redden. Mijn vriend zei: ‘Daar is niks meer aan te doen.’ En ik wilde dat niet geloven. Ik verpotte de plant opnieuw in de hoop op nieuw leven. Net zocht ik op wat deze plant symbolisch betekent:

Symbool van onsterfelijkheid

‘Een plant met een zeer rijke geschiedenis, al in de Oudheid was er veel symboliek verbonden met de Klimop, vermoedelijk omdat hij altijdgroen was. (…) De Klimop was geliefd door Zeus, zijn priesters moesten de Wijnstok mijden en de Klimop aanraken, dan konden ze profeteren (…). Klimop was in de Oudheid, als groenblijvend een zinnebeeld van eeuwig leven. Na de kerstening vindt men het motief van de Klimop terug op vroegchristelijke sarcofagen en catacomben als symbool van onsterfelijkheid.’ (Bron: plantaardigheden.nl)

Ik ben benieuwd wat jullie van deze droom vinden. Voor mij staat Jezus Christus vooral voor de Kosmische Mens; de Godsvonk in ieder van ons. Die aangeeft hoe krachtig en machtig wij zijn en dat in dit Licht onze ware bevrijding ligt. Dat we dan ook veilig en beschermd zijn tegen de ‘buitenwereld’, wat in feite een illusie is. Mij sterkt deze droom mijn innerlijke wereld te blijven voeden als een klimop, omdat daarin het eeuwig leven schuilt. Haha zware kost voor de zaterdag. Is Trump gisteren niet beëdigd als president van Amerika: ‘So help me God’ 😉)