22.12: The 13th Rite of the Sacred Rose

UITVERKOCHT

Lieve Spiral Dancer,

Op 22.12 organiseert Cosmic Woman, samen met Hoolimooli en Once Upon a Soul, een bijzondere inwijding (energietransmissie) The 13th Rite of the Sacred Rose. Doornroosje ontwaakt; een van de meest transformerende krachten op Aarde...

De roos staat natuurlijk symbool voor onze vrouwelijke energie, maar ook voor onze baarmoeder, verbonden aan de 13 Manen en ons Heilige Bloed. Eeuwenoude kennis over de occulte kracht van ons bloed mag weer ontwaken. We mogen toegang krijgen tot deze Sacred Power!

Awaken our inner beauty and sacred power within

Iedere maan(d) tijdens onze menstruatie beschikken wij als vrouw over een bepaalde kracht en psychische vermogens. We zijn ons dat echter niet altijd bewust en ervaren onze menstruatiecyclus vaak als een last. Ook huizen in onze baarmoeder op collectief niveau nog veel oude 'programma's (de doornen van de roos) gebaseerd op o.a. angst, schuld en schaamte, die ons bij onze kracht weghouden. Daarom zijn zuiveringsrituelen zo belangrijk!

Innerlijk klaar voor 2020

De Baarmoeder kun je zien als een 'accu', verbonden aan de Kosmische Baarmoeder: The Divine en ultieme 'creatiespace'. Deze inwijding bereidt je voor op het bijzondere jaar 2020, waar de vrouwelijke energie zich steeds meer opvoert in ons bewustzijn en voor veranderingen zorgt. Als jij daarvoor kiest mag 2020 een nieuw begin inluiden om je gaven - verbonden aan 12+1 - te ontwikkelen en jouw blauwdruk steeds meer te leven.

Steeds meer vrouwen komen in balans, raken afgestemd op hun intuïtie en staan klaar om in deze tijd van profetie hun rol vanuit innerlijk leiderschap te spelen. Steeds meer vrouwen verbinden zich in zusterschappen - zoals The Dreamcircle. Let us use the power, let us unite!

Word jij ook geroepen door De Moeder, de Ene? 

Meld je dan ook aan voor deze magische avond in de Grand Yurt van Sekoya Center in Schoorl. Prijs: 55 euro.
Wees er snel bij, want er is plek voor max 33 vrouwen en we hebben al meer dan 25 aanmeldingen! Praktische info zie onder.

Wat kun je van deze magische yurtavond verwachten?

Jelske & Yvette

Hoolimooli: Jelske & Yvette van Hoolimooli.nl tunen in op het creëren van The 13th Rite. We verklappen nog niet alles maar alle betoverende ingrediënten voor een bijzondere energietransmissie zijn aanwezig. Net als de krachtige, liefdevolle energie van de 13 Grootmoeders en profetes White Buffalo Call Woman. Er komt ook een ritueel voor op 'afstand' in The Dreamcircle.

Once upon a soul: Sylvia neemt ons mee op een Womb Soul Journey om het verhaal van Cosmic Woman en het ritueel van Hoolimooli.nl energetisch kracht bij te zetten, zodat het zich verankert in ons Droomlichaam en Baarmoeder. Zij stemt zich af op de groepsziel en deelt met ons wat ze ziet en voelt.

Cosmic Woman: Tessa stemt zich af op een verhaal en vertelt meer over deze magische rite om de ‘bloeiende levensboom’ in ons levend te houden. Voor haar vallen veel puzzelstukjes op hun plek... want wat is The Order of the Rose en... maak jij daar ook deel vanuit?

Sylvia van Once upon a soul

GIFT: Naast een onvergetelijke herinnering en inwijding krijg je nog een fijne gift mee naar huis, die natuurlijk een verrassing blijft! Indien je je aanmeldt krijg je ook inspiratie om jezelf innerlijk op deze Sacred Journey voor te bereiden.

UITVERKOCHT
Praktische informatie:

Wanneer: Zondag 22 december Grand Yurt Sekoya
Locatie: Duinweg 65, 1871 AD Schoorl
Inloop: 18:30
Start: 18:45/19:00
Closing: 22:30
Prijs: €55,- Je deelname is definitief na betaling.

Yes, I AM in! Hoe kan ik betalen?

Dit event is uitverkocht. Binnenkort meer informatie met nieuwe plannen voor 2020

 

There are no upcoming events to display at this time.