Geboorte Cosmic Woman tijdens de zeldzame ‘super-bloed-wolfmaan’

21 januari 2019 geboorte Cosmic Woman!

Als de maan een van haar mooiste shows geeft tijdens de zeldzame ‘super-bloed-wolfmaan’, mag ik jou mijn ‘kind’ Cosmic Woman eindelijk laten zien. Na een intense reis van 7 jaar.

Wist je dat het getal 7 een bijbelse betekenis heeft voor voltooiing, perfectie en Goddelijkheid? In de bijbel wordt het getal 7 zelfs meer dan 500 keer gebruikt. Daarnaast heeft het getal 7 tot op de dag van vandaag een zeer belangrijke betekenis.

Je begrijpt: voor mij in ieder geval!

De geboorte van mijn boek valt samen met drie gebeurtenissen: een supermaan, een bloedmaan en een wolfmaan.

Supermaan>> de maan staat dicht bij de Aarde en lijkt dan ook groter en feller te zijn. Haar energie is dan ook krachtiger.
Bloedmaan >> ze komt bloedrood aan de hemel, iets wat je gezien moet hebben!
Wolfmaan >> dit is de eerste maan in een nieuw jaar, het thema van deze maan is ZUIVERING

Ik ben de laatste weken door een intens zuiveringsproces gegaan en heb me opgemaakt voor niet alleen de geboorte van mijn boek, maar ook mijn eigen Kosmische Geboorte. Wat dat inhoudt hoop ik de komende tijd met jullie te mogen delen.

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en wat mij betreft gaan we met een oerknal het nieuwe jaar in!