Hoe Geronimo nog steeds voor Vrijheid vecht

Blog

Ik mag jullie de komende tijd deelgenoot maken van een bijzonder levensverhaal dat gaat over mijn verbinding met de sterren. Hoe ik word geleid door ‘daarboven’, over de onzichtbare WOIII die gaande is boven onze hoofden, over de tijd waarin we leven en waar we naar op weg zijn: het zijn van kosmische mensen met een kosmisch bewustzijn in een holografisch universum. Deze tijd gaat over het terugeisen van je kracht en jouw kosmisch erfgoed, over ware Vrijheid en het dragen van verantwoordelijkheid over elk aspect van je leven. Om zo – met jouw unieke imprint en levensmissie – bij te dragen aan een wereld in balans. Balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, van waaruit alles geboren wordt en van waaruit we weer magie in ons leven kunnen ervaren.

En ik kan mij geen andere website voorstellen dan WantToKnow.nl/be waarop het gepubliceerd zou kunnen worden. Dat is niet alleen omdat Guido en ik deze website bijna tien jaar geleden samen met heel veel liefde, passie en toewijding hebben opgericht. Maar ook omdat ik als journalist uit de kweekvijver van PCM-Uitgevers kan zeggen dat de publieke, gecontroleerde media er sowieso niks mee zouden doen. Destijds voelde ik mij niet voor niets een vreemde eend in de bijt. ‘Goed nieuws was geen nieuws’ en ‘Nieuws achter het Nieuws’ riekt naar complottheorieën en daar waren en zijn krantenredacties wars van (logisch!).

Contact met 13 Grootmoeders..
Ik moet daarbij zeggen, toen ik zo’n acht jaar geleden stopte met schrijven voor wanttoknow, ik dacht dat ik het station van ‘conspiracy’ gepasseerd was.. Het was tijd om mijn wereld van binnenuit te veranderen, de verbinding met mijn Hogere Zelf te herstellen en mijn spirituele autobiografie Cosmic Woman te gaan schrijven.

Na een zweethutceremonie in 2011 kreeg ik vrij onverwacht telepathisch contact met een groepsenergie die zich de ‘13 Grootmoeders’ noemde. 13 wat?! Afgezien van een boek dat ik in mijn kast had staan wist ik niks van 13 Grootmoeders en had ik ook helemaal niks met indianen. ZO dacht ik.

Terug naar de sterren..
Wist ik veel dat ik eerst in het ritme van de natuur diende te komen, en van Aarde mijn Thuis diende te maken, vóórdat ik door de Kier in mijn Universum kon kruipen. Om zo meer te begrijpen van dat verlangen naar Huis, naar de sterren.

Van jongs af aan was dat verlangen en die heimwee vooral geworteld in een willen vluchten van hier. Aangezien ik er op zielsniveau voor heb gekozen hier te zijn, lag mijn focus op het verkeerde deel van het spectrum. Het sjamanisme, waarin de 13 Grootmoeders mij onderwezen, voelde echter wel als thuiskomen. Blijkt het sjamanisme veel raakvlakken te hebben met de levenslessen op de Pleiaden. En kwam ik via de Hoeders van de Aarde weer in contact met…

Er is geen wereld buiten ons..!
Waar zal ik eens beginnen? Want het is duidelijk dat mijn rol voor WTK nog niet is uitgespeeld en ik de komende tijd nog heel veel verhalen met jullie wil gaan delen. Verhalen die je helpen een ander, ruimer perspectief te ontwikkelen, zo je dat nog niet hebt en/of verbreden wilt. Zodat je anders naar jezelf en naar de misstanden in de wereld kunt gaan kijken. Een perspectief waarmee je jezelf kunt bevrijden van de tirannie die gaande is. Een tirannie die niet zozeer gaande is in de wereld buiten ons, maar IN onszelf.

De eerste illusie die we namelijk moeten doorprikken is dat er NIKS buiten jou bestaat.
Via het levensweb ben je met alles en iedereen verbonden.

Of zal ik eerst het verhaal delen van de legendarische Apacheleider Geronimo? Die mij via Guido een kristal gaf, zodat ik mezelf beter op hem (Geronimo) af kan stemmen. Waarmee feitelijk ook de link met WTK werd gemaakt, en ik dat op dat moment nog helemaal niet door had. Ik weet zeker dat dit de bedoeling is.. Hoe werkt dit dan allemaal?

Lees verder op wanttoknow.nl