27 juli starten we weer! Hoor jij The Calling? Stem je dan ook af op jouw Cosmic Team!

Blog
De bloem in het centrum is jouw CORONA

Durf jij met mij een nieuw avontuur aan te gaan? Het proces duurt 7 weken. Van 27 juli tot en met 7 september.  Ik ga 1x in de week op MAAN-dag om 5.30 uur – ja dat is heel vroeg! – een uur live in Zoom. Maar jij gaat elke ochtend heel vroeg uit bed om verbinding te leren maken met jouw Cosmic Team. Jouw innerlijke ‘cheerleaders’ die er 24/7 voor jou zijn om je te begeleiden, te informeren, te beschermen, te inspireren en je te helpen navigeren door het mijnenveld van illusies in deze tijd van COVID-19? Ofwel: The Great Awakening.

Maar bovenal jou helpen jouw unieke rol op Aarde te vervullen en
zo bij te dragen aan die nieuwe wereld in balans!

Besluit vandaag nog de term ‘corona’ te associeren met jouw ultieme selfempowerment! En laat je niet uit het veld slaan door ‘de realiteit’, deze bestaat namelijk niet. Alleen jouw ERVARING van de realiteit is echt. Jij besluit zelf op welke realiteit jij je afstemt.

De wereld heeft meer mensen nodig die bewust hun ‘corona’ (kroon) dragen. Hier zetelt het centrum van jouw kosmisch bewustzijn en dus jouw vermogen om een kanaal te zijn, afgestemd te zijn en kosmisch kennis voor jouw unieke pad te ontvangen. Maar ook kan jouw Cosmic Team met jou communiceren en samenwerken via deze ‘corona’.

De online training, die 7 weken duurt, is opgebouwd volgens The Seed of Life. Het werkt een beetje als het ‘Ik ga op reis en ik neem mee’-principe. Iedere week borduren we cyclisch voort op een aspect dat we daarvoor behandeld hebben. Dus per week train je jezelf en komt er steeds iets nieuws bij. Tot de basis er ligt.

Sacred Space, mijn In Between

Princess Diana droeg haar corona…

Wat uniek is: ik neem je mee in mijn Sacred Space, in mijn In Between. Al 9 jaar stem ik mij iedere ochtend iaf op mijn Cosmic Team. Dan ervaar ik dat de sluiers het dunst zijn. Dat ik het meest helder boodschappen ontvang en de verbinding ervaar.

Jouw navelstreng met de onzichtbare wereld

Tevens is de afstemming jouw ‘navelstreng’ gedurende de dag, zo ervaar je steeds meer positieve synchroniciteit, lees je de tekens op jouw pad en sta je in jouw kracht. Ben je bereid zo vroeg voor deze training op te staan? Is The Calling sterk genoeg? 

Voor mij is jouw wilskracht een goede graadmeter of je er echt klaar voor bent. Of je echt klaar bent voor verandering en om veranderingen in jouw dagelijks leven aan te brengen. Of je klaar bent voor een echte vriendschap met Daarboven. Jouw Cosmic Team. Zij zijn er voor jou, 24/7. Ben jij er ook?

Eat-Sleep-Make Cosmic Contact- REPEAT 

Het ‘zaadje’ is heel simpel. Verbinding maken met je Cosmic Team, via jouw intuïtie, is geen ‘rocket science’. De uitdaging ligt veel meer in de kracht van herhaling. Voelen dat er al contact IS. Niet opgeven. Geen verwachtingen en eisen hebben. Het zich laten ontvouwen… als een bloem.

Daarboven zeggen ze: ‘Wear your corona, so we can
shine through you and guide you, every step of the way’.

Even praktisch:

Koop een journal om het proces bij te houden, voor de boodschappen die je doorkrijgt maar ook om je vragen aan mij te noteren. Koop een kristal of zoek een mooie steen in de natuur, speciaal voor deze training. Zoek een vaste plek, waar je elke ochtend naar terugkeert en waar je niet gestoord kunt worden.

  • Elke zoom-sessie start om 5.30 uur. Dan maken we een innerlijke reis, gaan we luisteren, vragen stellen, visualiseren, verbinding maken. Deel ik via verhalen mijn teachings en laat ik me leiden door daarboven wat we gaan doen.
  • De week die volgt ga jij ELKE OCHTEND aan de slag met de kennis en tools.
    Houd je in je journal het proces bij, de boodschappen, wat de tekens (synchroniciteit) of waar je juist tegenaan loopt.
  • Vragen/cases kun je per mail inleveren en die behandel ik in de volgende zoom. 
  • De training bevat ook verrassingselementen, zo gaan we ook extra live met mijn teacher Wiljo Dirkx.
  • Ook gebruiken we verbinding met elkaar als krachtcentrale voor meditaties voor het Grote Geheel.

Binnenkort volgt meer kennis over hoe deze training is ingebed in de eeuwenoude profetie van de Wervelende regenboogdroom De Aurora Borealis. En hoe ze daarboven de wens hebben dat jij jouw dromen als zaadjes in het nieuwe grid van Moeder Aarde plant. Zodat One Humanity zich steeds meer afstemt op de Nieuwe Wereld.

Wanneer: 7 weken van maandag 27 juli tot en met maandag 7 september 2020.
Tijd: vroeg in de ochtend om 5.30 uur in The Sacred Space van Cosmic Woman als de sluiers nog dun zijn…
Waar: 7x live in Zoom, 1x in de week op maandag. Als je je hebt aangemeld en betaald, ontvang je de link.
Prijs:  €299,- en Dream-members betalen €250,-

Hoe aanmelden: trainingen@cosmicwoman.nl. Dan ontvang je mail met betaalwijze.

Events