Join meditatie op 22.02.2020 om 2.22 uur ‘s middags

Blog

Verbind je op zaad-erdag 22.02.2020 tijdens de Star Seed Rise to Shine conferentie met je kosmische familie voor ONE HUMANITY. AL EEN zijn we zoveel meer dan alleen.  Met als hoogtepunt de groepsmeditatie om 2 uur 22 in de middag, die je ook op afstand kunt meedoen. En je live kunt volgen in Stories op Instagram @cosmic_woman.

Volgens The Star Nations is er een nieuw grid om Moeder Aarde, dat zij als parodie op het Planetary Defense System het Planetary Protect System hebben genoemd. Op 22.02.2020 gaan wij met ons bewustzijn dit grid, dit energielichaam van de Aarde visualiseren en met onze verbeeldingskracht inzaaien met liefde.

Neem je kristallen mee!

Cosmic Woman vraagt alle aanwezigen hun kristallen mee te nemen, vooral maansteen (feminine power & intuïtie) en rozenkwarts (heart opener). Behalve dat kristallen geheugen hebben, zijn het energieversterkers en ontvangers. Ons energielichaam- en dat van Moeder Aarde is kristallijn van structuur. Via onze kristallen verbinden we ons met ons lichtlichaam, dat van elkaar, het grid dat we 22.02 neerzetten en dat van de Aarde.

Ik hoop dat jij meedoet en ook anderen mobiliseert.
Deel het in stories, schrijf er een post over, mail je vrienden!

Voor daarboven is dit event een manier is om energievelden samen te voegen. In dat energieveld werken ze in en met en door ons heen. Zo dragen zij ook bij aan de opbouw en versterking van ons lichtlichaam, maar kunnen ze ook nog krachtiger het werk doen in het grid voor Moeder Aarde. Together we shine and rise!

2020 is energetisch een belangrijk jaar volgens The Star Nations. Het gaat om het oplichten van de sluiers, nu de vrouwelijke energie terugkeert. Wij kiezen welke richting we deze neutrale energie op laten gaan. Richting harmonie of chaos.  Kies harmonie!

The Star Nations waar ik telepathische verbinding mee ervaar maakten laatst deze woordgrap: van Nations of Concern naar Star Nations are Concerned. Of van a New World Order naar a New World Balance. Het is niet zwart/wit. De tegenwerkende krachten zijn er om ons wakker te schudden. Als wij ontwaken bevrijden we hen ook van de rol die zij spelen. In essentie is energie, is power, neutraal. En de wereld bestaat IN ons.

Als wij mensen onbewust blijven en ons laten meeslepen door de prikkels van buitenaf, geven we onze power weg. Wat er in de wereld gaande is, is niet onze schuld maar wel onze verantwoordelijkheid. In deze tijd dienen we ons energielichaam erbij te betrekken, omdat dit van onze wandelende frequentieapparaten maakt en bepaalt welke realiteit wij ervaren.

Wat er in de wereld gaande is, is niet onze schuld maar wel onze verantwoordelijkheid. In deze tijd dienen we ons energielichaam erbij te betrekken, omdat dit van onze wandelende frequentieapparaten maakt en bepaalt welke realiteit wij ervaren.

De wereld speelt zich namelijk niet af om ons heen, maar in en door ons heen. Indien wij onze power terugnemen, kunnen we met The Power of Love en de kracht van onze verbeelding, de wereld van binnenuit afstemmen op de nieuwe wereld die er al IS.

Check voor de grap eens de clip van Tears for Fears ‘Sowing the seeds of love’.

I spy tears in their eyes they look to the skies
For some kind of divine intervention

Daar wezen ze mij daarboven op. Ik was in shock toen ik deze clip zag! Waarover zij zingen, daarover gaat het bovenstaande artikel. Tot aan de machtselite aan toe. En lieve mensen…

Dit is 30 jaar geleden. Waar staan we nu en voorbij 2020? Laten we ons leiden door de prikkels en afleiding en ‘verdeel en heers’-methode van buitenaf of nemen we onze power terug in handen? Ik kies voor dat laatste, waarvoor kies jij?

Liefs Tessa

Gerelateerd artikel:

Van Planetary Defense System naar Planetary Protect System