Join The Dreamcircle, ontdek de kracht van verbinden

Blog
Krachtvoorwerp door • h o o l i m o o l i •

Ons Droombewustzijn…
Iets kostbaars wat velen van ons zijn verloren
Wil jij het ook graag weer terugvinden?

Join the @dreamcircle_cosmicwomen!

Het rijk van ons Droombewustzijn is onzichtbaar maar hier schuilt onze ware kracht. The Dreamcircle is een besloten plek op Insta, waar vrouwen en mannen samenkomen in een denkbeeldige cirkel. Dat zorgt voor verbinding, zodat we dagelijks met elkaar dat magische rijk van onze dromen kunnen betreden.

Wat doet het?

Delen, verbinden en inspireren zijn key. We gaan ons op allerlei manieren met elkaar en de onzichtbare wereld van (vrouwelijke) energie verbinden.

Zo inspireren, helpen en bekrachtigen we elkaar maar creëren we ook magie. We delen (en ontsluiten!) kosmische kennis, talenten en verhalen in tekst, live gesprekken en ontmoetingen, meditaties, filmpjes, rituelen, ceremonies, etc.

Hier vind je een document met alles wat je dient te weten om mee te doen of te blijven!

V.l.n.r. Jelske, Tessa & Yvette

Oprichter: Cosmic Woman

Tessa Koop (1977) auteur van de trilogie Cosmic Woman heeft The Dreamircle opgericht. Het concept werd haar ingegeven door haar spirituele leraren de 13 Grootmoeders, met wie zij ook werkt aan haar boeken. Met deze groep en haar Kosmische Team, verbonden aan de sterren, laat ze zich voor The Dreamcircle inspireren. Organisch, in het moment, zonder te veel vooruit te plannen.

Magische rituelen met • h o o l i m o o l i •

We hebben het vaak zo druk in het leven van alledag, dat we snel vergeten ons Droombewustzijn te gebruiken. Daarom werken rituelen en ceremonies zo krachtig!

Iedere Volle- en Nieuwe Maan werkt Cosmic Woman samen met Jelske en Yvette van • h o o l i m o o l i • voor het creëren van een krachtig ritueel. Zij worden geholpen door hun contact & verbinding met Moeder Aarde.

Staan de deuren van The Dreamcircle altijd open?

Nee. Alleen met Nieuwe Maan, als de maan drie dagen onzichtbaar is, gaan de deuren van The Dreamcircle open en dicht. De groep die er dan bijzit, blijft er de hele maan(d) in. Dit is om de energie te bekrachtigen maar ook om er een veilige ruimte van te maken, waarin je jezelf kwetsbaar kunt opstellen.