‘Dansen met wat jij in beweging hebt gebracht’

Blog

Lofprijzende Vrouw is de clanmoeder van de twaalfde maancyclus en de Hoedster van Overvloed. Als je leert om dankbaar te zijn voor alles in het leven, maak je ruimte voor overvloed. Deze cyclus van Waarheid valt in de maand december. Zij zegt:

Lief Kosmisch Mens,

Winterzonnewende

In december is de jaarcirkel compleet en je bent je nog meer bewust van jouw innerlijk licht, jouw ware kracht. Dit licht is zo welkom op aarde. Het is verbonden aan het levenswiel dat Moeder Aarde draaiende houdt, en haar laat draaien in perfecte harmonie met andere hemellichamen.  Je beweegt toe naar de winterzonnewende, de kortste en donkerste dag van het jaar. Dat doet wat met jouw hemellichaam, met jouw gevoelens en met jouw gedachten.

Het zou kunnen dat je jezelf erg moe voelt, uitgeput. Een winterdip ligt op de loer, terwijl deze nog moet beginnen. Ik zou je bij me willen nemen, in mijn armen willen sluiten en je koesteren als een kind. Je hebt zo hard gewerkt aan jezelf, aan jouw ontwaken, aan jouw herinneren en jouw bewustzijnsgroei. Diepgewortelde emoties en negatieve overtuigingen heb je losgelaten, om zo ruimte te scheppen voor jouw kosmische zijn, jouw nieuwe identiteit.

Het heeft je al mooie, spirituele ervaringen gegeven en wonderlijke synchroniciteit in jouw aardse werkelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat je de smaak te pakken hebt. Maar soms, en dat voel je vooral in deze tijd van het jaar, kan het zo moeilijk en uitzichtloos lijken. Het natuurlijke ritme gaat soms langzamer dan je zou willen. Dit stelt je op de proef! Het maakt je ontvankelijk voor de valkuilen van het ego, zoals een te sterke persoonlijke wil.

Diep in de baarmoeder van de aardmoeder brandt een licht, en dit licht brandt ook in jouw hart. Het is jouw Heilige Ruimte, verbonden aan het vrouwenmedicijn. Dit heelt het vrouwelijke principe, het vrouwelijke aspect van de Christusenergie, verbonden aan de 13 Manen. Dit zorgt ervoor dat jouw fysieke realiteit meer is als klei: kneedbaar, rekbaar, flexibel, veranderbaar. Bashar zegt: ‘Play with the clay!’ en dit is zo waar!

Bron: www.geertkimpen.com

De Christusenergie vindt jou als je een houding hebt van dankbaarheid en als je leert dansen met hetgeen jij in jouw wiel in beweging hebt gebracht. Hoe meer je jezelf zuivert en heelt en de lessen van het vrouwelijke toepast, hoe meer jouw levenswiel transmuteert in een Rad van Fortuin. Waar je dankbaar voor bent blijft je dienen, en keert naar jou terug. In december is het tijd om te rusten, te contempleren en jezelf terug te trekken diep in de baarmoeder.

Jij bent het Christuskind dat straks opnieuw wordt geboren. Wij dragen en koesteren jou.

Aho! In liefde dit is Lofprijzende Vrouw