Lezersreactie: ‘Ik kan het haast niet meer wegleggen’

Blog
Foto: Emma Peijnenburg voor MADE

Het is zo hartverwarmend om via Instagram en email de eerste lezersreacties binnen te krijgen. Het voelt alsof het boek Cosmic Woman nu haar eigen weg gaat. Ik hoef haar de komende maanden alleen nog maar te helpen uitvliegen. Begin februari had ik mijn eerste persmomentje tijdens het NY Breakfast voor MADE in Amsterdam voor allemaal lieve, holistische influencers. Het boek mocht mee in de goodiebag en in no time zag ik allemaal prachtige posts voorbij komen.

Graag deel ik de eerste reacties van zowel dit persevent als wat er via mail binnenkomt:

“Ik kan niet stoppen met lezen, resoneert zo sterk.  Zoveel informatie en zo makkelijk te vatten. Dankbaar voor dit mooie werk van Tessa Koop. Aanrader.”

– Bernadette

“Wat een wijsheid. Ik duik zo mijn bed in met jouw boek.”

– DJ Emanuelle Vos

“Ik ben er gelijk in begonnen en dat was misschien niet zo slim,
want nu kan ik het haast niet meer wegleggen, terwijl ik het best druk heb. Ik ben nog maar aan het begin, maar ik weet nu al, dat ik dit boek een paar keer ga lezen om het helemaal tot me te kunnen nemen. Jouw boodschap bevat hoop voor de wereld en de mensheid, zover ben ik al wel. En daar wil ik je bij voorbaat alvast hartelijk voor bedanken!”

– Rita

“Zo blij met het boek! Bezorgt me elke keer kippenvel! Net klaar met blz 10 en ik heb een brok in Mn keel en tranen in Mn ogen.
Vraag me af hoe dat komt. Wat een geweldig boek. Snel weer verder lezen.”

– Idaline

“Cosmic Woman ik wist dat het in mijn hart zat en nu kan ik er weer beter bij komen. Heb ik opnieuw een lijntje met mijn hart gevonden en daarmee met mezelf en de lieve mensen om mij heen.”

– Reina

“Nu ik het doorblader snap ik nog beter waarom het proces van maken zo intensief voor je was.”

– Liefs Kiek