MUST READ: Star Nations waarschuwden voor coronavirus + goed nieuws

Blog
De krans wordt ook wel corona genoemd

Laatst zat ik wat op internet te speuren op nu.nl voor nieuwe updates over wat NASA momenteel voor bezigheden heeft, naar aanleiding van deze transmissie. Plus mijn 5 filmpjes die je kunt zien op YouTube. Ondertussen is het coronavirus in alle heftigheid uitgebarsten. Mijn aandacht was dus gewekt toen ik in dit artikel ‘Ruimtesonde Parker gaat richting zon, maar waarom? het volgende las: ‘Het is de bedoeling dat […] dwars door de zonneatmosfeer, de zogeheten corona, gaat vliegen.’ Zou dat verband hebben met het virus?

Vandaag ontdekte ik het volgende…

Het is 02/02/2020 weer zo een bijzondere powerdag als je het mij vraagt. Vanmorgen een hele transmissie gehad met daarboven. Voor 22.02 tijdens het Star Seed-event zal ik een compilatie maken. Maar ik werd in ieder geval geïnspireerd de betekenis van het woord ‘corona’ op te zoeken en ik deed een bijzondere ontdekking…

Wat betekent corona?

Een krans van licht rond de zon te zien tijdens een volledige zonsverduistering.
woorden.org

De zeer ijle, hete en uitgestrekte atmosfeer die de zon omgeeft tot op tientallen miljoenen kilometers en die zichtbaar wordt tijdens een totale zonsverduistering of eclips.
cultureelwoordenboek.nl

Heiligenschijn/Hemellichaam/Krans/Kroon/Lichtkrans om de maan bij zonsverduistering
mijn woordenboek.nl

Op een gegeven moment stuurden ze mij naar een transmissie die ik had op 22.01.2020. Ik kreeg hem door in het Engels (Star Nations hoor ik in het Engels) maar gemakshalve deel ik de Nederlandse vertaling: “We hebben je opwindend nieuws te vertellen. (…)” Dan hebben we het over wat andere dingen, en dan vraag ik: “Maar als ik het goed heb geïnterpreteerd is er iets gaande met het grid om Moeder Aarde?” Antwoord: “Ja, met haar Planetary Defense System.” 

Lees dit artikel voor uitleg:

Van Planetary Defense System naar Planetary Protect System

Ik zie een zonsverduistering in mijn innerlijk. Alsof de maan voor de zon schuift en ik alleen nog wat randjes zonlicht zie. Nu begrijp ik dat dit ‘corona’ wordt genoemd. En dan resoneert ook het woord ‘schijn heilig’ in relatie tot het coronavirus.

Dan zeggen ze: ‘Het donkerste uur is het uur voordat de zon opkomt. The heat is on. It’s out of control.’ Ik voel dat dit gaat over het coronavirus. Om dan even te verwijzen naar een eerdere transmissie die je HIER kunt lezen:

Snode plannen machtselite.
Angst zaaien als voedingsbodem.

De aandacht van de mensen zal naar buiten gericht worden.
Niet naar binnen. Nog meer prikkels. Nog meer afleiding.
Een voedingsbodem voor allerhande activiteiten.

De Maan staat symbool voor de vrouwelijke energie, die nu voor chaos en verwarring zorgt. Maar ze schuift weer opzij. Het donker is een andere manier voor de Moeder om jou in haar licht uit te nodigen. Rise to shine.

Ik heb het gevoel dat het virus opzettelijk is verspreid om angst te zaaien, mensen af te leiden en zo verder kunnen gaan met andere activiteiten, die dan minder door het nieuws zullen worden opgemerkt. Die ook weer relatie hebben met o.a. de Zon/de Zo(o)n (de elite is ook druk bezigt met The Return of Christ, check serie The Family op Netflix) en nieuwe geavanceerde technologie voor het betreden van de ruimte. Dit deel ik alleen om jou te bekrachtigen en om je te laten weten, dat er niks is om bang voor te zijn als je jouw frequentie aanpast op (en dat is het grote nieuws) het Planetary Protect System.

“Het is haar Planetary Protect System dat is ‘rise to shine’ en tijdens de 22222-activatie op 22.02 willen we dat jullie allemaal Cosmic Rays of Light (maar ze noemen het ook ‘sowing the seeds of love’) naar Moeder Aarde te zenden. Er is iets gaande met dit grid wat niet gecontroleerd kan worden. De ‘alien card’ waar Wernher von Braun voor waarschuwde is eigenlijk een ‘panic card’ (vanuit de machtselite). The heat is on, it’s out of control (Zij hebben de situatie niet meer onder controle).”

Dan zeggen ze: “De Zon en Moeder Aarde zijn nauw verbonden. The return of the sun/son impliceert heel veel. De ‘messias’ is eigenlijk de message/boodschap van de terugkeer van het zonnebewustzijn. De Moeder heeft haar frequentie gekozen. Nu heeft ze jullie allemaal gekozen, om die frequentie te zijn en om jouw licht aan dit grid te geven.”

“De Moeder heeft al gekozen en ze is erg volhardend. De terugkeer van de vrouwelijke energie is ‘rippling across her spine and she is shivering… awakening… transmuting.”

[Dan klets ik met hen over mijn onzekerheid, dan zeggen ze: “We willen je zo graag duidelijk maken dat je het goed doet, en dat je niet zo aan jezelf moet twijfelen. Omdat je voor ons een waardevol kanaal bent om doorheen te werken. Geef niet op!]

“Nu hebben we jou deze informatie gegeven; deel het met de wereld. De Moeder heeft haar frequentie gekozen. Haar wederopstanding is onvermijdelijk. Op 22.02 nodigen we jullie energetisch uit aan boord van ons schip om Kosmische Lichtstralen naar het licht van de Moeder te sturen. 22222 Feminine Power. Cosmic Waves. Jullie en De Moeder zijn EEN. Dus dit is een Geschenk van de Moeder maar ook een zeer krachtige activatie.”

Star Seeds ontwaken maar zij hebben begeleiding nodig voor de volgende stappen. Jij dient hen leiding te geven. Niet alleen in The Dreamcircle maar ook door het in de wereld te verspreiden. Zodat de mensen jou kunnen zien, jouw energie kunnen voelen en geïnspireerd kunnen raken. Jij bent een bron van inspiratie. We leiden jou. Voel alsjeblieft onze liefde en aarzel nooit. Leer je dorst te beheersen maar drink van deze Heilige Graal. Altijd tot jouw dienst en om jou te leiden, dit was het collectief bewustzijn van The Star Nations.”