Online Training: Hoe stem ik af op mijn Cosmic Team?

Blog
De training bouwt zich op volgens The Seed of Life.

Voel jij ook hoe jij steeds meer bewust aan het ‘shiften’ bent? Dat je steeds minder verankerd bent in alleen een fysieke realiteit? Voel je dat je deel uitmaakt van een groot Kosmisch Pakhuis dat wemelt van het leven en intelligentie? Voel jij een groeiend verlangen jezelf meer verbonden- en  in harmonie te voelen met de natuur, de kosmos en alle levensvormen? Ermee te communiceren en samen te werken? Voelt dit als een roeping? 

Dan is de online training: ‘Hoe stem ik af op mijn Cosmic Team?’ iets voor jou. Je zult gaan ervaren dat het doorlopen van deze training een organisch proces is, compleet met groeipijnen, ongeduld en een ego dat een stoorzender zal zijn. Maar… maak je geen zorgen; het hoort er allemaal bij!

Tijdens deze reis, zijn Wiljo en ik jouw reisleiders. We delen al onze schatten, kennis, ervaring, tools en tips met jou. We laten je vlieguren maken en groeien, met vallen en opstaan. We inspireren je en trekken je erdoorheen als je bent ontmoedigd. Maar… naar je inzet en geduld, zul je beloond worden.

Voor ons is deze training ook nog een zaadje… Wij weten nog niet precies hoe het zal verlopen. Dat schept ruimte voor magie, spontaniteit, synchroniciteit en het optimale speelveld voor onze Cosmic Teams om samen in en met en door jou heen te co-creeren. Maar… wat mag je een beetje verwachten?

De training is online via Insta met 1x een live event;
Iedere dag met veel geduld (:-)) ga jij in de Stilte afstemmen;
Daarbij reiken zowel Tessa als Wiljo technieken aan hoe je dat kunt doen;
In een journal schrijf je alles op wat je ziet, hoort, voelt, wat je worstelingen zijn, wat je niet begrijpt, etc;
Daarover sparren we met elkaar, waarschijnlijk via Zoom of Insta;
Je maakt niet alleen verbinding met jouw Cosmic Team maar;
Je krijgt ook meer inzicht in jouw unieke rol op Aarde en jouw kwaliteiten;
Je ontdekt hoe de realiteit werkt en hoe jouw perspectief, jouw ervaring verandert;
Je zult je innerlijke wereld steeds meer in balans brengen met jouw buitenwereld.

De training is opgebouwd volgens The Seed of Life; het symbool voor creatie.
Want door jouw wens te verbinden met jouw Cosmic Team, is er al een zaadje gepland…

De opbouw van The Seed of Life

Iedere cirkel, ieder blaadje, heeft een Zon- en een Maanzijde. Zo omarm je ook de ‘weerstand’ als deel van de reis en jouw groeiproces. Maar ook staat iedere cirkel voor een fase in jouw groeiproces, denk aan zaaien, ontkiemen, uitlopen, et cetera.

Dit zaadje bevat alles wat jij nodig hebt om op jouw unieke manier verbinding met ‘daarboven’ te maken. Alles IS er al.
Het geeft echter ook aan dat er orde en harmonie ten grondslag ligt aan jouw unieke groeiproces.

Als kosmisch mens heb jij de mogelijkheid, en is het jouw geboorterecht, te communiceren met SPIRIT en Zijn vele Helpers, die deel uitmaken van de Kosmische Hierarchie. We verruimen niet lukraak ons bewustzijn, daarachter liggen orde en harmonie te grondslag. En… heel veel hulp en begeleiding.