Cosmic Woman: ‘Een overtuigende zoektocht naar de waarheid’

Blog

Cosmic Woman is een stille getuigenis van een ongelooflijke bewustzijnstransformatie die wereldwijd gaande is. Van jongs af aan wil Tessa Koop de mysteries van het leven te ontrafelen en begrijpen waarom ze zich verbonden voelt met de sterren. Ze voelt dat het leven anders in elkaar steekt dan wat haar is geleerd op school. Als journalist ontdekt ze dat ook de media de waarheid over wie we zijn verhullen. Vanaf het moment dat ze buiten de gebaande paden treedt als freelancer, stuit ze op informatie over 2012, sterrenmensen, graancirkels, kwantumfysica en de machtselite. Ze snapt waarom ze journalist is geworden en wie ze is als mens: kosmisch, krachtig en medeschepper van haar realiteit.

Trilogie Cosmic Woman

Cosmic Woman is een trilogie, waar Tessa sinds 2012 aan werkt. Het eerste deel verschijnt begin 2018. Deel 2 en deel 3 verschijnen later. 

Deel 1: Cosmic Woman
Mijn reis naar een kosmisch bewustzijn

De reis begint in 2012 als een groepsenergie – die zich de 13 Grootmoeders noemt – haar leert opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen. Iedere maan(d) werkt ze met een facet van de Waarheid, een vrouwelijke kwaliteit en medicijn. Dit zorgt ervoor dat Yin & Yang steeds meer in balans komen en Tessa cyclisch leert denken. Tevens integreert ze in dit eerste deel welke ontdekkingen ze als journalist deed over de werkwijze van de machtselite en waarom ze zo verlangt naar de hereniging met haar sterrenfamilie. 

Deel 2: Maanfase 13
Mijn Magnum Opus

Tijdens Maanfase 13 start een spiritueel alchemistisch proces. Het is een bewustzijn dat licht en donker omvat en transformeert tot een derde energie; ook wel ‘christusbewustzijn’ genoemd. Deze heelwording leidt ertoe dat Tessa nieuwe ontdekkingen doet over onze geschiedenis.Het oude Atlantis, het oude Egypte, alchemie, Bijbelse verhalen over Jezus en Maria Magdalena, de Ark van het Verbond en de link met genie Nikola Tesla passeren de revue en scheppen een nieuw beeld over de wereld waarin we leven: een wereld vol energie. 

Deel 3: Cosmic Awareness Manual 
Tools voor een kosmisch bewustzijn

In dit praktische handboek deelt Tessa welke ‘gouden schatten’ haar hebben geholpen een kosmisch bewustzijn te ontwikkelen en te ervaren. Denk aan de Universele Wetten van energie, de werking van het ego, contact maken met je Hogere Zelf, het Medicijnwiel als ‘gouden kompas’, de 13 Maanfasen en de vrouwelijke menstruatiecyclus. Maar ook hoe je jouw kwaliteiten in de wereld neerzet, zodat je bijdraagt aan een wereld in balans. In essentie gaat het erom dat je kunt zijn wie je werkelijk bent; vrij en schepper van oneindige mogelijkheden. 

“Een overtuigende zoektocht naar de waarheid.”
– Leon Kerckaert, investeerder en believer in Cosmic Woman