‘Cosmic Woman, gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn’

Een nieuwe tijdgeest, waarbij het steeds meer draait om ook vrouwelijke energie, is aangebroken. Sinds 2012 werkt Tessa Koop aan een trilogie, die aantoont dat het toelaten van de vrouwelijke intuïtie voor meer magie, innerlijke balans en geluk zorgt. Na een intense reis van zeven jaar lanceert ze deel 1 van deze drieluik: ‘Cosmic Woman, gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn’. Haar verhaal is diepgaand, kwetsbaar, onthullend en bekrachtigend. Ze slaagt er met deze spirituele autobiografie in houvast te geven in chaotische tijden door een nieuw perspectief aan te reiken, dat aanmoedigt vooral je hart te volgen.

“Een kosmisch bewustzijn is het volgende bewustzijnsniveau van de mensheid,” aldus Tessa, een bevlogen ervaringsdeskundige op het gebied van sterrenmensen, kosmisch leven en de wetten van het universum. “Iemand met een kosmisch bewustzijn weet dat alles energie is, dat alles in deze energie met elkaar verbonden is, van elkaar afhankelijk is en elkaar beïnvloedt en wederzijds versterkt.”

Stille getuigenis
Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met hulp van haar innerlijke leraren; de Dertien Grootmoeders, voltrekt dit proces zich volgens de 13 Maanfasen. De reis start in het veelbesproken jaar 2012 en cyclisch, in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een multidimensionale, kosmische vrouw. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als: ‘Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde en wat is mijn taak?’

Tessa in het kort:
Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.

Voor wie is Cosmic Woman?
De trilogie Cosmic Woman is er voor iedereen die bewust en/of onbewust zoekende is naar (nieuwe) vormen van inspiratie, levensgeluk, zelfontplooiing & innerlijke, geestelijke groei. In het bijzonder voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in zingeving, leven in het ritme van de maan en kennis willen maken met nieuwe wijsheden, psychologie en spiritualiteit.

Ruimere werkelijkheid, meer mogelijkheden
Cosmic Woman staat voor een levenswijze. Iedereen die ervoor kiest een kosmische man of vrouw te zijn, stelt zich open voor de wetenschap dat alles energie is. En wil leren (of herontdekken) hoe energie werkt en zich gedraagt, zodat hoofd en hart zich kunnen openen voor een andere, ruimere werkelijkheid met meer mogelijkheden. Cosmic Woman helpt je met praktische tools voor het leven van alledag bij het realiseren van je dromen en het leiden van het leven dat echt bij je past, door te leven volgens de regels en wetten van het universum.