Van Planetary Defense System naar Planetary Protect System

Blog

Nu de chaos en verwarring in de wereld toenemen en steeds meer mensen zich machteloos voelen, organiseert Cosmic Woman op zaad-erdag 22.02.2020 het Star Seeds Rise to Shine event in Haarlem. Dit event is zowel live als op afstand te volgen. Join! Zij roept Star Seeds op om ‘s middags 2.22 uur in groepsmeditatie ‘sowing the seeds of love’ in het Planetary Protect System van Moeder Aarde te visualiseren. Dit om tegenwicht te brengen aan de ruimtebewapening en oorlogvoering in de ruimte, middels o.a. het Planetary Defense System en de onlangs ondertekende wet door president Trump: Space Force Act.

Frequentiespel

22.02.2020 is niet zomaar gekozen. Het meestergetal 2222 staat voor de Vredesstichter en voor de feminine power, die momenteel haar gelijkwaardige plaats in ons bewustzijn weer inneemt. Deze energie verbindt ons met de onzichtbare wereld, waarin we het Spel van de Frequenties spelen. Getallen zijn scheppende frequenties, maar dat kan ook gebruikt worden om disharmonie te scheppen. Zoals op 22.02.2017 toen NASA aankondigde dat er mogelijk nieuwe planeten waren ontdekt, waarop leven mogelijk is. Het lijkt erop dat de profetische woorden van raketingenieur Wernher von Braun (1912-1977) bewaarheid worden.

Profetische woorden Von Braun

Wernher von Braun: Zijn werk hielp de eerste satelliet van Amerika in een baan te krijgen, de eerste missie naar de maan te lanceren en de loop van de geschiedenis te veranderen.

Op zijn sterfbed nam hij Carol Rosin, de bedrijfsleider van Fairchild Industries in de arm, waar Wernher na zijn carrière bij NASA aan de slag ging. Zij maakt zich, samen met onder andere astronaut dr. Edgar Mitchell, hard voor het Verdrag ter Preventie van Ruimtebewapening, omdat Von Braun daarvoor waarschuwde. Hij vertelde dat de machtselite een angsttactiek gebruikt om valse vijanden te creëren, om zo een formule te scheppen oorlogen te voeren en heel veel geld te verdienen voor het door ontwikkelen van geavanceerde technologie voor ‘space war’ en ruimtebewapening voor uiteindelijk: een wereldregering a New World Order.

Meest grappige vijand: aliens

Rosin getuigt hierover in The Disclosure Project van Steven M. Greer: ‘De strategie die Wernher mij leerde was dat eerst de Russen, de communisten, de vijand zouden zijn. Daarna zouden terroristen aangemerkt worden als de vijand tegen wie we ruimtewapens moeten bouwen. Daarna zouden we die ‘gekke’ Nations of Concern als de vijand identificeren (bv Noord-Korea, Iran en nu Iran). De volgende vijand waren asteroïden maar de meest grappige vijand waren toch wel de ‘aliens, die ons zouden aanvallen’. Dat zou de laatste angsttactiek zijn van de machtselite om ruimtewapens te bouwen. En geen van al deze vijanden is vijandig.’

Onzichtbare oorlog

Cosmic Woman-auteur Tessa: ‘Ik schrijf hierover in mijn boek maanfase 8: De onzichtbare oorlog, maar ik was er zelf niet meer zo mee bezig. Totdat ik een transmissie van daarboven kreeg, waarin werd gewaarschuwd voor ‘de aliencard’ van Von Braun, ik werd gevraagd voor een interview over het ufo-fenomeen en Guido van www.wanttoknow.nl mij erop attendeerde toch iets met die transmissie te doen. In rap tempo kreeg ik daarna inspiratie om op 22.02 een Star Seeds Rise to Shine conferentie te organiseren. Voor een stuk bewustwording maar vooral het aanreiken van een ander perspectief op het wereldnieuws en het terugnemen van onze power, door middel van een grote groepsmeditatie.’

Nieuwe, schokkende onthullingen

Volgens Cosmic Woman zou het kunnen dat ook de machtselite op 22.02.2020 – of de periode ervoor of vlak erna – met groot nieuws komen, gebaseerd op een leugen. Volgens haar zorgt het corona virus dat in China is uitgebroken (of opzettelijk gecreëerd) voor afleiding, waardoor er minder aandacht uitgaat naar zaken die belangrijker zijn.

Kunnen we op 22.02 bijvoorbeeld onthullingen verwachten omdat NASA nieuwe planeten heeft ontdekt, met mogelijk buitenaards leven? Zijn deze ‘buitenaardsen’ gevaarlijk? Tegen welke asteroïden moet het Planetary Defense System ons gaan beschermen?  Zal het Mars-experiment weer nieuwe aandacht krijgen of gaan we naar de Maan? Wordt er op 22.02 misschien anti-zwaartekracht technologie onthult? Tegen welke Nations of Concern dienen we ons nu weer te wapenen? Of hoe staat het met alles rondom het klimaat?

Drie fasen van transformatie

Transformatie loopt globaal in 3 fasen

Als je net als vele andere mensen in een bewustzijnsshift zit, ga je globaal door 3 transformatiefasen, aldus Tessa. In Fase 1 ontdekt je… dat niets in de wereld is wat het lijkt. Het zou kunnen dat je hierdoor in de angst schiet, boosheid over wat er gaande is in de wereld. Maar inzicht in het nieuws achter het nieuws, is een station dat je dient te passeren. Geen station waar je moet blijven hangen. Daarom is het zo belangrijk om door te pakken en jezelf gaan herinneren dat je leeft in een holografisch universum, dat is gebaseerd op bewustzijn.

Wakker in de droom

In Fase 2 herinner je je, dat het leven is als een droom, waarin je kunt ontwaken. Dat de illusie om je heen alleen echt lijkt omdat jij gelooft dat deze echt is. Je weet dan opnieuw: ‘Ik ben bewustzijn. De wereld bestaat uit beelden, die door bewustzijn zijn geschapen. Middels grote groepsmeditaties of ceremonies kunnen we deze beelden (oude programma’s) veranderen. Richting harmonie.’ Omdat je hart zich in deze fase opent, ontstaat er weer verbinding met je Hogere Zelf. De verbinding die je nodig hebt om die realiteit te scheppen die jij wenst…

Rise to shine

Steeds meer Star Seeds ontwaken… Steeds meer mensen herinneren zich dat ze in essentie een oud wezen zijn, dat van een ver verleden en uit een verre toekomst komt… Dat ze met bepaalde kwaliteiten van andere Thuis-en, andere sterren en planeten, hier zijn gekomen om bij te dragen aan een wereld in balans. Hun herinneringen en hun DNA ontwaken, ze nemen hun power terug en ze zullen vliegen: ‘Rise to shine.’ Vanuit deze 3e groeifase besluiten Star Seeds samen te werken met hun Hogere Zelf en hun missie op een krachtige wijze te vervullen.

‘Let us use this power and unite’

Resoneer jij ook sterk met de term ‘Star Seed’? Sterrenzaden gaan in 2020 als wekkers af. Ze voelen de drive om met zichzelf in het reine te komen, zodat ze in balans raken en afgestemd op hun intuïtie en gaan staan om te doen wat er te doen is. Het afstemmen op de Nieuwe Wereld van de Nieuwe Mens, die er al IS in de energie. Star Seeds herinneren zich dat in een holografisch universum, de kosmos is als een groot pakhuis met oneindig veel mogelijkheden. Met onze energie en verbeeldingskracht kiezen wij welke Aarde wij wensen te ervaren. Om uit The Great Dictator met C. Chaplin te citeren:

‘Let us use this power. Let us unite.’

 Gerelateerde artikelen:

Join meditatie op 22.02.2020 om 2.22 uur ‘s middags

22.02.2020: Star Seeds Rise to Shine Conference

Cosmic Woman onthult ‘mystery guest’ Star Seeds Conference

 

2020: Lifting the veil