Volle Super Maan-ritueel in Tribe Hub: stronger together

Blog

Tijdens deze Volle Super Maan-dagavond op 9 maart ga je met Cosmic Woman-auteur Tessa, en 12 andere vrouwen, in een magische cirkel zitten en een heel krachtig Volle Maan-ritueel doen met edelstenen. We zijn immers ‘more stronger together’ dan alleen!

Jouw Star Team staat al voor je klaar om zich niet alleen met jou, maar met alle aanwezige Star Teams en vrouwen te verbinden.

De gedachte dat 13 energielichamen zich met elkaar richten op het opbouwen en versterken van hun lichtlichaam, zorgt voor zo’n krachtige energie dat ze jou er met alle liefde aan helpen herinneren hoe powerfull je bent.

In The Tribe Hub brengt Cosmic Woman haar kosmische familie bij elkaar om een zeer krachtig energieveld neer te zetten, gesteund door de kosmische vrouwelijke energie van Zij die de Wijsheid bewaakt. Ook jij bent een heel oud wezen, met een kosmische identiteit.

Voel jij dat het voor jou nu de tijd is om in de diepte te duiken van wie jij bent? Niet als een babyvogel die net uit zijn ei komt gekropen, maar als een Star Seed die haar kwaliteiten van andere Thuis-en hier mag inzetten om bij te dragen aan een wereld in balans?

Kom dan, want je wordt deze avond geroepen.

De tijd is voorbij jezelf steeds in de toekomst te plaatsen. 2020 is energetisch een zeer belangrijk jaar, waarbij de kosmische, vrouwelijke energie de sluier optilt. Je voelt het aan je bloed, je voelt het aan de urgentie in jouw systeem: nu is de tijd jezelf innerlijk voor te bereiden en te tappen in de wijsheid die je al hebt en in je draagt.

A star is Born, Now it’s your time to Rise & Shine.

Tijd: 19.30-22 uur
Prijs: €33,33
Locatie: Tribe Hub, Wagenweg 1 in Haarlem
Voorbereiding: Neem je kristallen mee!
Aanmelden: https://portal.appybee.nl/registration/cosmic-woman. Je registreert je via deze link. Dan ontvang je een mail, waarna je de online boekingsapp Appybee kunt downloaden. Daarna volgen de stappen voor zich en kun je met Ideal betalen.