Wat is Pay It Forward?

Blog
Pay It Forward: jij doneert voor de persoon na jou in de cirkel.

Ook de ‘pay it forward’ vergoeding voor toegang tot de online yurt, is een bijzonder proces gebaseerd op een oude traditie. “Een van de belangrijkste ceremoniën in de Indiaanse leringen is de Weggeef-ceremonie. Je deelt dan met anderen wat je te delen hebt of je geeft iets weg waaraan een ander iets heeft. Zo maak je een handeling of geschenk heilig,” vertelt Tessa.

Na een maan(d) vraagt Cosmic Woman of je wilt blijven.
Dan treedt Pay it forward in werking.

Een van de belangrijkste ceremoniën in de Indiaanse leringen is de Weggeef-ceremonie. Je deelt dan met anderen wat je te delen hebt of je geeft iets weg. Zo maak je een handeling of geschenk heilig. Het betekent dat jij jouw plek in The Dreamcircle cadeau hebt gekregen van iemand voor jou, en dat jij dus doneert aan de persoon na jou.

Hoe werkt het?

Registreer je via deze LINK bij het online betaalsysteem Appybee. Als je dat hebt gedaan, check je je email waarna je de Appybee App kunt downloaden op je mobiele telefoon. Log in met jouw gegevens. Daarna spreken de stappen voor zich.

Welke opties heb ik via Appybee?

Je bent vrij om te schenken wat jij het waard vindt, vanaf een minimale inleg van €10,- per maand. Je hebt 3 opties:

  1. Je schenkt €10,- deze maan(d)
  2. Je schenkt €15,- deze maan(d)
  3. Je schenkt €25,- deze maan(d)

Mocht jij het makkelijker vinden wat langer vooruit te betalen, dan is het mogelijk dit via een strippenkaart te doen. Je hebt 3 opties:

  1. Je schenkt €30,- voor 3 maanden
  2. Je schenkt €60,- voor 6 maanden
  3. Je schenkt €120,- voor een jaar.

Je kunt The Dreamcircle op ieder gewenst moment verlaten. Stuur hierover dan wel een mail of een DM via Instagram, zodat we de administratie kunnen bijhouden. Heb je nog vragen? Mail dan naar dreamcircle@cosmicwoman.nl.