‘Nog voor je vraagt om kracht, zul je ermee versmolten zijn’

Blog
Wijs maar imperfect. Trots op mijzelf 😉

Lief Kosmisch Mens,

Er is moed voor nodig een sterke vrouw te zijn. Want een sterke vrouw is een vrouw die ook haar zwaktes toont, die haar imperfecties toont, die haar menselijkheid toont. Die haar tranen laat vloeien als ze verdriet heeft, die rust neemt als ze moe is en die aangeeft als ze ergens geen zin in heeft. Een sterke vrouw hoeft niet aardig gevonden te worden door anderen, want ze leeft met zichzelf. Door dit aan jezelf te geven, ben je een voorbeeld voor anderen. Ondertussen luister je naar je ware behoeften en volhard je daarin.

Ik ben de Moeder der Vernieuwing en steeds opnieuw klop ik op jouw deur om jouw leefstijl aan te passen aan de sterke vrouw die jij bent. Vanuit rust, vanuit zorgzaamheid.

Jullie zijn sterfelijke vrouwen en onsterfelijke godinnen in één. Hoe kan jij denken dat als jij vergevorderd bent in jouw spirituele groei, jij als wijze vrouw geen imperfecties meer mag hebben? Of geen ‘domme’ dingen meer mag doen? Waarom leg je de lat zo hoog voor jezelf? Waarom ben jij zo streng voor jezelf? Wij zeggen: ‘Wees lief voor jezelf, vergeef jezelf, accepteer jezelf.’ Door toe te geven dat je mens bent, dat je vrouw bent, toon je jouw ware kracht en hoor je sterk jouw innerlijke stem.

 

Het opdoen van een menselijke ervaring als godin is geen sinecure. Daar denken wij niet te licht over. Daarom is ons hart zo groot voor Vergeving, wat je ook doet als mens. Niet wat je opzettelijk doet om een ander te schaden of pijn te berokkenen. Maar wat je doet als mens, als vrouw om te groeien met vallen en opstaan.

Soms trekt het leven je onderuit… keihard. Voel hoe ik dan als een krachtige orkaan in jou opsta. Een sterke vrouw is nooit slachtoffer van het leven. Alles, ook al staat het op jouw zielsprogramma zonder dat jij het je bewust bent, is een keuze en alles biedt je een kans om spiritueel te groeien. Zie jezelf als overwinnaar, wat er ook gebeurt, en niet als slachtoffer. Jij moet door. Je bent hier voor je eigen Vrijheid en voor de verheffing van jezelf.

Het Geschenk van het Vrouwelijke

Mijn FB-vriendin Margje. Echt een powervrouw!

Ik leer je over ware schoonheid en jeugdige ouderdom. Ik leer jullie over het geschenk van het vrouwelijke: jullie menstruatie en menopauze. Mijn vind je in jouw maantijd in jouw maantent, als je jouw cyclus in acht neemt. Als je uit de hectiek van de dag stapt en gas terugneemt. Waar sperma de hoogste levenskracht bevat van de man, bevat jouw menstruatiebloed jouw levenselixer. Vraag jezelf eens af of de maatschappij jullie ware kracht niet verdoezelt door jullie maantijd als ‘ongesteldheid’ te omschrijven. Wij doorvoelen dat je er niet altijd op gesteld bent, maar vanuit een nieuw perspectief ontvang je het Geschenk.

De godinnenenergie wacht op ontdekking

Ik leer je over gezondheid en liefde voor jouw tempel. Als jullie lezen over Moeder Maria, over Maria Magdalena of Moeder Theresa; plaats hen dan niet op een voetstuk maar zie hen als een rolmodel. Laat je inspireren hoe zij hun godinnenkracht hebben verwezenlijkt in het vlees en voel hoe jij toegang hebt tot dezelfde Bron van Kracht. Alle vrouwen zijn verenigd in dit Veld en alle vrouwen zijn gelijk aan elkaar en alle vrouwen ondersteunen en bekrachtigen elkaar. Allen verheffen elkaar. De godinnenenergie wacht op ontdekking. Als je nog geen gehoor hebt gegeven aan haar roep, wordt het dan niet tijd? Niemand gaat jou redden, maar als jij vraagt om kracht, nog voor jij vraagt zul je ermee versmolten zijn.

Aho! In liefde dit is Fiere Vrouw.

Noot voor de lezer: dit fragment komt uit de handleiding van Cosmic Woman waar ik nu aan werk. Iedere maanfase (hoofdstuk) spreekt een Grootmoeder. Vandaag hoorde ik de stem van Fiere Vrouw (11de Grootmoeder) spreken. Haar stem spreekt tegen, door en met ons allemaal. Je hoeft alleen maar te luisteren naar wat zij jou te zeggen heeft, in de Stilte.