Wil jij jouw Droombewustzijn ook graag weer terugvinden? Join The Dreamcircle!

Blog
Join the Dreamcircle!

Op 8.8 – als de energie van de Lion Gate zijn hoogtepunt bereikt – opent Cosmic Woman op Instagram de magische deuren van haar Dreamcircle: @dreamcircle_cosmicwomen. In deze besloten cirkel krijg je toegang tot een mystieke wereld waar dromen, intuïtie en magie huizen.

Het Spel van de Frequenties

In The Dreamcircle ga je herinneren hoe de realiteit werkt, zodat je opnieuw het Spel van de Frequenties kunt spelen.De Dreamcircle biedt een oplossing voor het haastige tempo van het leven.

Je staat immers met een been in de oude wereld en met een been in The Now Age, waarin we tegenstellingen overstijgen en de vrouwelijke intuïtie toelaten. En juist daardoor ontstaat magie, maar net zo vaak: chaos.

In The Dreamcircle reikt Cosmic Woman je technieken aan voor het ontwikkelen van jouw kosmisch droombewustzijn. Dat verbindt je aan jouw creativiteit, jouw Kosmische Team van helpers, je intuïtie en jouw Verbeeldingskracht.

Doel van The Dreamcircle:
Balans creëren voor afstemming en verbinden

    • VRUCHTBAAR Je gaat de juiste omstandigheden creëren, zodat jouw droomzaadjes in vruchtbare aarde kunnen vallen. Dat doe je met behulp van de Maanfasen en het Vrouwenmedicijn.
    • DROOMBEWUSTZIJN Je gaat jouw Droombewustzijn activeren. Of eigenlijk activeert dit zich vanzelf als je jezelf heelt tot jouw natuurlijke staat van zijn: de kosmische mens, met een kosmisch bewustzijn verbonden aan al het leven overal.
    • COMMUNITY De kracht van de verbinding met vrouwen. (Ze laten mij een beeld zien van spreeuwen die als een wolk in eenheid vliegen en precies synchroon zijn). In The Dreamcircle wisselen we onze talenten & kwaliteiten uit. We hebben elkaar allemaal nodig in deze tijd. ‘Together we rise!’ 

Terug naar de kern,
als een Alchemist van het Hart

In The Dreamcircle sleutelen we niet wat aan je persoonlijkheid, begeven we ons niet in de ‘periferie’. Nee, we gaan naar de kern, naar de kern van wie jij bent: een kosmisch mens. Een ster gebonden aan een lichaam. Met een ongelooflijke kracht om de realiteit te scheppen. En alles wat we onderweg tegenkomen van wat jou ervan weerhoudt daar te zijn, daar lopen we niet met een boog omheen. Maar daar gaan we mee aan de slag als Alchemisten van het Hart.

In deze tijd ga je ontdekken en jezelf herinneren
dat in jouw Duister jouw grootste kracht ligt,

dat hier jouw Gouden Bewustzijn ligt.

Magische aanbieding!
Zo werkt het

Alle vrouwen die het boek Cosmic Woman hebben mogen de 1e maanfase (september start) GRATIS deelnemen. Alle vrouwen die het boek nog gaan kopen, mogen na aanschaf een maanfase GRATIS deelnemen. Stel dat je het boek in oktober hebt gekocht, mag je de eerstvolgende nieuwe maanfase GRATIS deelnemen.

Vrouwen die het boek niet hebben, maar wel nieuwsgierig zijn naar The Dreamcircle profiteren de eerste maanfase van een magische aanbieding van €19,99 (i.p.v. €29,99).

Hoor jij ook The Calling?

– Leuk! Ga op Insta naar @dreamcircle_cosmicwomen.
– Dien een volgverzoek in. Dan kom je in de wachtrij.
– Mail dan naar mail@cosmicwoman.nl. Geef aan dat je meedoet.
– Geef je naam en Instagramaccount door.
– Laat me weten of je het boek al hebt en dus de 1e maan(d) gratis kunt deelnemen.
– Of dat je gebruik wilt maken van de aanbieding.

PS Heb geduld als je nog niet direct wordt toegelaten. De kans bestaat dat veel vrouwen zich aanmelden en dat Cosmic Woman de tijd nodig heeft om alle aanmeldingen te verwerken. Bedankt voor je begrip!

Houd de komende week mijn Cosmic_woman Insta in de gaten voor updates, nieuws & inspiratie.

Gerelateerde artikelen: