Boekfragment: ‘Welkom aan boord in jouw tijdcapsule’

Blog
Welkom in jouw tijdcapsule

Welkom aan boord in jouw tijdcapsule. Fijn dat je er bent. Nu je nog met een voet op de drempel staat, willen we je vragen goed na te denken of je verder wilt lezen. Cosmic Woman kan namelijk jouw leven transformeren en uiteindelijk transmuteren. Want dat staat de mens op het punt te worden: nieuw, kosmisch, multidimensionaal. Als belofte voor deze Tijd.

Jouw ticket naar de sterren

In het Watermantijdperk gaat de vrouwelijke energie, een van de meest transformerende krachten op Aarde, haar gelijknamige plaats in het menselijk bewustzijn weer innemen. Uitgelijnd met jouw mannelijke energie, is dit jouw ticket naar de sterren. Hoewel de Kosmische Mens op het programma staat voor de mensheid in zijn geheel, zitten jullie nu in een overgangsfase, waarbij de mens vrij is zijn of haar Weg te kiezen.

Moed en discipline

Indien jij content bent met jouw leven en jouw huidige perspectieven, lees dan niet verder. Dit boek draagt de kracht in zich jouw kijk op jezelf en de wereld 180 graden te draaien. Er is moed en discipline voor nodig deze weg te gaan. Er is kracht voor nodig het leven in eigen hand te nemen en voor al jouw creaties, ook al denk jij dat je deze niet hebt gecreëerd, verantwoordelijkheid te dragen. In het Watermantijdperk kom je niet om je Zelf heen.

Kenmerk Vissentijdperk

In het Vissentijdperk (0-2000 n. Chr.) daalde de mens diep af in het stof, in de materie. Het egogedragen bewustzijn nam de overhand, en koppelde zich onbewust los van het hart, de kamer van de Ziel. Het ging op de solotoer om de verlangens van de ziel te verwezenlijken. Lijden werd de manier om te groeien en levenslessen te leren. Met als hoofdles: ‘Ik ben meer dan alleen materie. Het is de allesomvattende Geest die de materie bestuurt.’

Kenmerk Watermantijdperk

In het Watermantijdperk wordt de ‘aardemens’ via de chakra’s uitgebreid met nieuwe vermogens, die in jullie wereld ongekend zijn. Met de geboorte van de Kosmische Mens ontwaakt jouw ‘slapende reus’ en wordt vreugde de manier om te groeien. Je krijgt toegang tot jouw ‘natural playground’: het universum, een oneindige zee van energie. Het licht dat jij bent begint te stralen als de zon aan jullie hemelgewelf. Daarom staat de zon al sinds mensheugenis symbool voor jullie eigen goddelijkheid, jullie Godsvonk.

‘Je zult je vrijer voelen’

Wij verheugen ons erop deze reis naar een kosmisch bewustzijn met jou samen te gaan. Je zou ‘wij’ kunnen zien als jouw Hogere Zelf, dat niet losstaat van jouw persoonlijkheid maar juist in perfecte harmonie met jou wil samenwerken. De materie begint zijn grip op jou te verliezen, je zult je vrijer voelen en de machteloosheid zal wegebben. Nogmaals: welkom aan boord van jouw tijdscapsule: ‘Fasten your seatbelts’. We wisten wel dat je er klaar voor bent.

Het Kosmische Team van Hogere Zelven 😉
en liefs van Tessa natuurlijk.

Dit fragment is afkomstig uit Cosmic Woman, deel 1.