2022: Create your Sacred Space Year

Blog

2022 staat in het teken van ‘Create your Sacred Space’ om je af te stemmen op de Nieuwe Balans Energie. Jouw Sacred Space is jouw innerlijke wereld; het beginsel van alles wat je wilt zijn, doen & hebben. 

Velen van jullie willen contact met hun Cosmic Team. Oftewel: meteen opstijgen en vliegen! Maar het begint bij het dagelijks betreden van jouw Sacred Space. Samen met de 13 Grootmoeders introduceer ik het Sacred Space Program. Intensieve teachings en meditaties, die jou klaarstomen voor spirituele groei & Balans.

2022: het jaar van de Zwaan

De Zwaan staat symbool voor de kracht van de vrouw die Haar Sacred Space betreedt. En kijk eens hoe bijzonder, het jaar 2022 lijkt wel het jaar van de zwaan! De 2 heeft de vorm van… de zwaan. 222 geeft aan: Vader/Moeder/Kind zijn IN jou. Je bent AL EEN! 222 gaat ook over Balans. Als je de zwarte- en de witte zwaan (yin/yang) in balans brengt, kom de derde 2 ‘vrij’. De wind onder je vleugels: jouw creatiekracht! 222 opgeteld is getal 6 dat staat voor harmonie, liefde en huiselijkheid. Precies waar de zwaan ook voor staat.

Nieuw aanbod: Sacred Space Program

Betreed jouw Sacred Space, kom in balans en ontwikkel jouw unieke kosmische kracht in mijn 1-op-1 online yurt, waar ik samen met de 13 Grootmoeders voor jou klaar zit. Ik heb 3 pakketten samengesteld om te beginnen met ‘spelen’ in en met de Nieuwe Balans Energie. En om jou te ondersteunen bij jouw metamorfose naar Cosmic Woman.

Pakket 1: Mijn Sacred Space betreden
Pakket 2: Mijzelf Afstemmen op de Vader/Moeder/I AM
Pakket 3: Mijzelf Verbinden met mijn I AM en Cosmic Team

De chaos waarin we nu leven is net begonnen. 2022 is niet een tijd om te hopen dat dit alles weer overwaait en jij vanzelf goed in je vel komt. Wat onze oude wereld gaat vervangen is zo groot en het heet: de Nieuwe Balans Energie (zie HIER) en nodigt jou uit energetisch te gaan leven.

De kosmische eenheidssoep waar jij en ik als druppels in rondzwemmen is aan het veranderen. Dat voelen jij en ik door ons verlangen mee te willen veranderen naar een nieuw en ander bewustzijn. Iedere 13.000 jaar vindt zo’n nieuwe kosmische cyclus plaats. In maart 2020 is deze Nieuwe Balans Energie-cyclus begonnen. Ook ‘2020’ geeft de Balans aan. Zie je de 2 zwanen er ook weer in terugkomen? En de cirkel?

De cirkel staat voor jouw:

Sacred Space. Jouw unieke Medicijnwiel.
Waarin jij de ‘zon’ in het centrum bent.

Dit keer geeft de mannelijke energie zijn macht deels uit handen aan ook de vrouwelijke energie. Op deze wijze komen beide liefdesvelden weer gelijkwaardig naast elkaar op de troon in jouw bewustzijn te zitten. Je voelt dat je niet alleen bent verankerd in een fysieke- maar ook in een energetische realiteit. En dit lieve jij… verandert ALLES. Als tegenstellingen zich gaan verbinden en in balans komen, komt namelijk de 3e energie vrij:

Het voelt als de wind onder je vleugels!

Magie en synchroniciteit zijn jouw geboorterecht! Het is ook de stuwkracht die jouw lichtlichaam zuivert en als een batterij oplaadt en versterkt. Zo krijg je toegang tot – wat de 13 Grootmoeders – de Kier in  het Universum  noemen. Hier wacht jouw Cosmic Team op jou! Verlang jij ook zo naar samenwerking, hulp en verbinding met jouw onzichtbare Geestelijke Helpers? 

Als je je elke dag met jouw Sacred Space verbindt, bouw je je lichtlichaam op. Versterk je haar en neemt de macht van jouw bewustzijn toe, en kun jij verbinden, communiceren en samenwerken met dieren, kosmische wezens maar zelfs met bomen en kristallen! Alles is energie en heeft bewustzijn.

Witte Zwanen, Zwarte Zwanen

Yin en Yang. Man en Vrouw. Vader en Moeder. Licht en Donker. Jij omvat het allemaal. Dankzij jouw Sacred Space voel je dat je als Kind Thuis bent bij de Vader en Moeder. Dat geeft jou de moed ook te dansen met de Nachtzijde, met de Zwarte Zwaan. Met de donkere, ontvankelijke, mysterieuze vrouwelijke energie verbonden aan de Kosmische Baarmoeder.

Jij en ik: wij zijn de Gouden Sleutels voor de ‘toekomst’ die er al is IN de Nieuwe Balans Energie. Deze wereld gaan we zien en ervaren als we zelf in de frequentie van de NBE komen. Het is aan jou om gevoeliger te worden voor deze energie, via jouw: Sacred Space. Jouw levende regenboog lichtlichaam. Verbonden aan jouw Universal Playground.

Dus… staat 2022 voor jou in het teken van meer leven in het ritme van de natuur, meer tijd voor jezelf en het opdoen van nieuwe kennis? Ontdek dan het nieuwe Sacred Space Program. Daarnaast geeft Cosmic Woman nog steeds Cosmic Sessions. Cosmic Sessions & Meditations zijn intensieve teachings die je verrijken op geestelijk en creatief gebied. Zie HIER het (nieuwe) aanbod.