3033 Butterfly’s joined Live Butterfly Effect Ceremonie en … kijk!

21 januari gaan we weer! Check Agenda
Wow… Je kunt het toeval ;)) noemen maar… deze foto werd dus op 22.12.20 van de Aurora Borealis genomen, na de live meditatie The Butterfly Effect (BE) en de andere global massameditaties! En wij vlogen nog naar het Noorderlicht!
.
Ik herinner me ineens dat de 13 Grootmoeders zeiden dat de BE niet zozeer een meditatie was maar een ceremonie! De 13 Grootmoeders zijn nauw met het Noorderlicht verbonden, zij noemen het de Wervelende Regenboogdroom wat de Belofte aankondigt van de Nieuwe Aarde.
.
Bovendien staan de 13 Grootmoeders symbool voor de vrouwelijke oerenergie, verbonden aan de Zon, de 13 Manen en de corona (kroon) van de Aardmoeder. Het Noorderlicht dus! Nu zij haar gelijkwaardige plaats naast het menselijk bewustzijn weer inneemt, ondergaan wij mensen een metamorfose net als de vlinder. Ik belicht met name de Monarch Vlinder die onze Vrijheid en soevereiniteit symboliseert.
.
Natuurvolkeren weten het allang: we scheppen de wereld met beelden van bewustzijn en ook veranderen we de wereld op deze manier. Ons Droombewustzijn, verbonden aan onze Verbeeldingskracht is niet voor niets zoooo krachtig. Daarom zijn ceremonies zo belangrijk; op deze wijze betreed je het onzichtbare rijk en veranderen we de realiteit van binnenuit.
.
Jij en ik zijn bewustzijn. Voor mij voelt dit beeld als een geschenk om ons te laten zien dat we met elkaar een Butterfly Effect hebben veroorzaakt. Dat het veilig is te geloven in de kracht van onze Dromen en dat deze als seeds of love  in het lichtweb rondom Moeder Aarde worden geplant, hun manifestatie is verzekerd. Wij zijn immers de nieuwe wereld.
.
Ik weet dat ik me in 2021 geroepen voel nog meer Butterfly Effect Ceremonies (live meditaties) te initiëren. En dat het mijn Droom is daarbij zoveel mogelijk vlinders te verzamelen. Ik vroeg om een teken en voor mij is dit niet alleen een teken maar een ongelooflijk Geschenk. Together we rise & fly 🦋
.
🙏 @joyce.lovesflowers
@bonniebessem
.
#cosmicwoman #butterflyeffect #aurora #monarchvlinder