AGENDA 2021: zin in AL EEN? Samen thuiskomen!

Cosmic Woman inspireert je dat zich wonderbaarlijke gelegenheden zullen voordoen als je jezelf in deze tijd innerlijk voorbereidt en ook je energielichaam erbij betrekt. Dit proces is te vergelijken met de metamorfose van een vlinder. Naarmate je met jezelf in het reine komt, oude overtuigingen shift, trauma’s heelt en je Geest leert kennen en veranderen transformeer je naar je werkelijke vrije, soevereine en machtige zelf! Wonderbaarlijke gelegenheden zullen zich voordoen, als je bereid bent het werk te doen. 

In 2021 staat Cosmic Woman graag tot je dienst, met haar kennis, wijsheid en ervaring, die ze heeft ontvangen van haar innerlijke leraren de 13 Grootmoeders en van haar teacher Wiljo Dirkx. Cosmic Woman: “Al mijn aanbod is live en in groepsverband. We zijn gemaakt om te verbinden en samen te werken. Dat voelt als thuiskomen. Ik geloof dat dit de Heilige Graal van deze tijd is voor een mega Butterfly Effect!”

AANBOD 2021 COSMIC WOMAN
Waar? Op Instagram in @butterfly_monarchy

Butterfly Effect Ceremony
Op 21.02.21 gaan we de tweede Butterfly Effect Ceremony houden! Butterfly Effect Ceremony’s  zijn live Innerlijke Reizen in Stories (data zie Agenda), waarbij Cosmic Woman zich verbindt met de ‘butterfly’s’ voor een massameditatie. Daarbij laat ze zich begeleiden door de Ancestral Wisdom van de 13 Grootmoeders, haar innlijke leraren sinds 2011.

Live data: 21.02.21
€: Voor deze meditatie schenk jij een donatie.

Gevorderd: Reizen in kosmische tijd
Je hebt al ervaring met mediteren en je wilt graag een stapje verder gaan…  In deze live meditatie gaan we samen op zoek naar innerlijke wijsheid, waarvan je misschien niet wist dat je haar bezat. We reizen naar het Noorderlicht, de Aurora Borealis. Het Noorden is in het medicijnwiel de plaats waar kennis en wijsheid voor jouw pad te vinden zijn.

Cosmic Woman neemt je mee, samen met de zwarte jaguar.
Zij mediteert met haar Crystal Skull PureET.
Misschien heb jij ook een skull of een waardevol kristal voor deze reis?

Live data: maak ik nog bekend
€: Voor deze meditatie schenk jij een donatie.

Verbinden: Sacred Space
In deze ochtendmeditatie om 5.55 uur – als de sluiers nog dun zijn – neemt Cosmic Woman je mee in haar Sacred Space. Ze helpt jou met jouw eigen Sacred Space te verbinden, zodat je deze ‘navelstreng’ de hele dag kunt voelen. Op deze wijze ervaar je een scherpere verbinding met je intuïtie, voel je je meer begeleid en beschermd gedurende de dag.

Live data: maak ik nog bekend
€: Voor deze meditatie schenk jij een donatie.

Free GIFT: Bedtime Stories
Cosmic Woman draagt voor uit haar eerste boek ‘Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn’ voor inspiratie van de 13 Grootmoeders, verbonden aan de 13 Manen. Het geeft je een ruimer perspectief op wat er gaande is, zodat jij de moed vindt te geloven in jezelf en de kracht van jouw dromen. Het helpt je toegang te krijgen tot een multidimensionale wereld, vol met oneindige mogelijkheden voor de Nieuwe Aarde.

Live data:  maak ik nog bekend
€: Dit is een cadeau van Cosmic Woman

Alle live-meditaties bepaal jij welk bedrag jij doneert. De link vind je in het profiel van @Butterfly_monarchy. Jij geeft het de waarde, welke zich terugspiegelt aan jou. Volgens de energetische wet: wat jij geeft, komt terug in tienvoud. De meditaties biedt Cosmic Woman daarna aan in de webshop voor een vaste prijs. Cosmic Woman controleert niet of jij doneert of niet. Zij vertrouwt erop dat jij 100% verantwoordelijkheid draagt voor jouw energie en het in balans houden ervan.