Cosmic Woman over het ufo-fenomeen: ‘De sterren lonken…’

Foto: Babette van der Wijst

VROUW Magazine plaatst zaterdag 7 maart een interview met Cosmic Woman over het ufo-fenomeen. Niet verwonderlijk, volgens Cosmic Woman: “Ik geloof dat in deze tijd de sterren veel meer gaan lonken. Niet alleen omdat het ons fascineert wat zich allemaal boven onze hoofden afspeelt maar ook omdat we ons er steeds meer mee verbonden voelen als ‘star seeds’.”

Dat blijkt wel uit de Star Seeds Rise to Shine conferentie die ik op 22.02.2020 organiseerde. De belangstelling, 60 mensen, was overweldigend. Zouden we soms meerdere Thuis-en hebben dan alleen Planeet Aarde? Mensen zijn daar ongelooflijk nieuwsgierig naar! En het maakt het leven ook een stuk magischer.

Voor mij is dat een hele logische gedachte als je bedenkt dat er meer dan 100 miljoen sterrenstelsels zijn en nog veel meer planeten. Ik voel me verbonden met de sterren, ik sta ermee in verbinding en mijn hele boek Cosmic Woman beschrijft deze innerlijke vindtocht naar wie ik werkelijk ben: een kosmische vrouw.

Ander perspectief

Veel belangstelling voor de sterren. Foto: Babette van der Wijst

Maar ik kan mij voorstellen dat het voor heel veel mensen nog de-ver-van-hun-bed-show is: het ufo-fenomeen, graancirkels, jezelf verbonden voelen met de zon, de maan en sterren.

Laat ik je daarom een beetje op weg helpen met een ander perspectief…In plaats van te denken in materie en in dingen, waarvan jij je los voelt staan… Denk dan eens in energie, waarin alles met elkaar verbonden is en elkaar ook nog eens wederzijds beïnvloedt en versterkt!

Inheemse volkeren weten dit allang, zij noemen het allesomvattende veld: Great Spirit. Wetenschappers noemen dat tegenwoordig het holografisch universum of het kwantumveld.

Wetenschappelijke basis voor wonderen

Dat is cruciaal omdat dit nieuwe paradigma een wetenschappelijke basis biedt voor wonderen zoals telepathie of helderziendheid, maar dus ook antwoorden geeft op een eeuwenoud mysterie: het ufofenomeen… Zelf op eeuwenoude Bijbelse voorstellingen staan ufo’s afgebeeld.

Ik geloof absoluut in het bestaan van ruimteschepen. Zelf heb ik ze gezien in de vorm van ‘cloudships’. Google dat maar eens!

Als je dus bedenkt dat er een onbeschrijflijke kracht is die alles doordringt… En dus ook alle punten in tijd en ruimte met elkaar verbonden zijn, hoef je dus niet langer in termen van ‘lichtjaren reizen’ te denken, maar kun je van A naar B in een oogwenk. Het aandrijfsysteem van ruimteschepen werkt op basis van zwaartekracht en de energiebron is een antimaterie reactor. Op Netflix staat er een interessante docu over…

Een ruimteschip werkt met veldaandrijving

Het werkt inderdaad anders dan onze huidige technologie. Bij alles wat wij hebben, denk aan een propellorvliegtuig, een straalvliegtuig of een raket) komt er iets uit ‘de achterkant’. Ofwel uitstoot met hoge snelheid of een groot volume lucht. Het is een actie-reactie kracht, en dan ga je vooruit. Een ruimteschip werkt reactieloos en via een veldaandrijving. Het creëert als het ware een vervorming in de ruimte en tijd ervoor.

Volgens mij is dat ook een van de redenen dat de geheimzinnigheid rondom het ufo-fenomeen groter is, dan het mysterie zelf. Want wat impliceert deze technologie voor de wereld? Nou alles zal veranderen.  Niet iedereen zit op deze veranderingen te wachten…

In die zin is het ufo-fenomeen dus minder ver van je bed dan gedacht… Daarom kan het heel verfrissend zijn jezelf, de wereld en de kosmos eens van een andere kant te bekijken.