Online yurt

"The Dreamcircle wordt al vele eeuwen gedroomd, bezongen
en geladen door inheemse natuurvolkeren wereldwijd."

@dreamcircle_cosmicwomen is de online yurt op Instagram, waar we onszelf herinneren hoe we opnieuw in verbinding komen met het ritme van de natuur, volgens de 13 Manen. 

"The Dreamcircle van Cosmic Woman slaat een brug naar de moderne, Westerse vrouw. Maar tuned in op jullie eeuwenoude essentie, opgeslagen in de genetische structuur van jullie cellen: The All is one. The One is all," aldus de 13 Grootmoeders.

"Nu deze eeuwenoude Waarheid als een nieuw, innerlijk weten aan de oppervlakte komt, heeft de moderne, gehaaste vrouw hulp nodig. Inspiratie om weer in Balans te komen en afgestemd te raken op haar intuitie. Dat biedt The Dreamcircle."

"Met jullie kosmische identiteit, jullie innerlijke Zon, zijn jullie op deze Dreamcircle aangesloten en werken jullie onzichtbare begeleiders met en door jullie heen. Dat maakt The Dreamcircle magisch." 

Spiral Dancers

Het leven is als een spiraalvormige reis, verbonden aan de vrouwelijke onzichtbare wereld van energie.

Als vrouwen hun menstruatiecyclus weer eren, raken ze met hun droomlichaam afgestemd op het ritme van de 12+1 Manen. Dit verbindt hen met hun intuïtie, hun dromen & visioenen en... hun Power.

The Power of 12+1 ervaren we in The Dreamcircle. 13 is de stip in de cirkel - ons Droomlichaam. De 12 kosmische krachten  werken hierop in als spiralen, maan(d) in maan(d) uit. Dat laadt ons droomlichaam op wat ons bekrachtigt. 

Iedere maan(d) verbindt ons met een aspect van onze Innerlijke Waarheid. Zie het als een nieuw overtuigingsysteem, dat onze structuur van de werkelijkheid en dus onze ervaring van de realiteit verandert. 

Via Droomreizen, Verhalen van Cosmic Woman, rituelen rond Nieuwe- en Volle Maan werken we met deze krachten. In ons dagelijks leven zorgt dat voor synchroniciteit, het ontwaken van onze intuïtie en het verwezenlijken van onze Dromen.

Join The Dreamcircle!

Iedere Volle- en Nieuwe Maan creëren Jelske en Yvette van • h o o l i m o o l i • een krachtig ritueel voor The Dreamcircle.

Alleen met Nieuwe Maan, als de maan 3 dagen onzichtbaar is,
gaan de deuren van The Dreamcircle open voor in- en uitstroom

In The Dreamcircle deel ik eeuwenoude kennis & wijsheid, en alles wat ik deel is exclusief voor jou. Elke maan(d) neem ik je mee op een innerlijke reis, die jouw intuïtie versterkt. Voel geen druk, doe mee met wat bij je resoneert, iets missen is niet erg. Wat jij nodig hebt komt op het perfecte moment.

GIFT: je mag altijd een maan(d) gratis voelen of het bij je resoneert! Daarna treedt Pay It Forward in werking: jij krijgt jouw plek in The Dreamcircle cadeau en jij doneert voor de persoon na jou. Zo maak je een geschenk heilig.

Wat mag je verwachten?

Via ondermeer:

- Live Droomreizen (meditaties);
- Verhalen/teachings van Cosmic Woman via IGTV;
- Rituelen rond o.a. Nieuwe- en Volle Maan;
- Live vragen stellen aan Cosmic Woman, die zich afstemt op 'daarboven';
- Inspirerende posts en in verbinding met de Dream-members...

werk je praktisch met de onzichtbare wereld van vrouwelijke energie. Jij stelt je open voor de verbinding met jouw Hogere Zelf (energielichaam) en jouw Kosmische Team, die ook in The Dreamcircle in en met en door jou heen werkt.

Ik ontvang mijn inspiratie van de '13 Grootmoeders' en mijn Kosmische Team, verbonden aan de Star Nations. Ik geef lessen, kennis, tools, tips en inspiratie door op een vrouwelijke manier. Dus in verbinding met jou en ik vraag jou jouw intuïtie te gebruiken. Ik post alleen als ik inspiratie voel.

Ja, ik doe mee! 

Wat leuk!

Stap 1.
Stuur een mail naar dreamcircle@cosmicwoman.nl. Geef de volgende dingen door:
je voor- en achternaam en natuurlijk je Instagram-account.

Stap 2.
Ga op Instagram naar @dreamcircle_cosmicwomen. Dien een volgverzoek in.
Cosmic Woman verifieert dan jouw gegevens en laat je met Nieuwe Maan toe.

Wat is Pay It Forward?

 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user dreamcircle_cosmicwomen. Feed will not update.