21.02: Mystieke innerlijke reis naar de Aurora Borealis

Stem jij op 21.02 ook af op het radiosignaal van het Noorderlicht?

Cosmic Woman maakt op 21.02.21 om 21 uur een mystieke innerlijke reis naar de Aurora Borealis in @butterfly_monarchy op Instagram. Zoveel mogelijk vlinders brengen zich in een meditatieve staat om massaal in te tunen op het radiosignaal van het Noorderlicht. Voor het ontvangen van lichtcodes voor je zielsmissie, heling en spirituele vermogens.

Kun jij je voorstellen dat de Aurora Borealis levend, intelligent bewustzijn is? Dat Zij codes van licht bevat, pakketjes informatie voor jouw zielsmissie? Waarop jij je kunt afstemmen? Waar jij mee kunt communiceren? Waar jij, als jij je ermee verbindt, oude kennis en wijsheid van mag ontvangen? Voor jouw rol op de (Nieuwe) Aarde maar ook voor jouw helingsproces?

Massaal afstemmen

En… wat zal er gebeuren als we ons in bewustzijn massaal afstemmen op het radiosignaal en energieveld van het Noorderlicht? Is het energieveld dan krachtiger en heeft dat invloed op onze dromen? Zijn deze helderder? Krijgen we ‘visioenen’ of inzichten voor ons pad? Of merken we het aan meer synchroniciteit in ons leven? Voelen we ons meer gedragen en beschermd?

Voorbereiden met labradoriet

Cosmic Woman wil heel graag met jou dit magische experiment aangaan! Doe jij ook mee? En zijn er andere side wings die jij wilt uitnodigen? Het leuk is om je nu al innerlijk voor te bereiden. Om van jezelf een ‘effectieve antenne’ te maken. Cosmic Woman gebruikt hiervoor labradoriet. Deze edelsteen vertoont een ontzagwekkende reeks kleuren en powers, net als de Aurora Borealis.

Korting van The Spirit Junkies

Credits: The Spirit Junkies

“Labradoriet is een beschermsteen,” aldus Imke van @spiritjunkies. “Hij verscherpt je intuïtie en helpt dicht bij jezelf te blijven.” In deze tijd voelen velen verwarring, angst en onzekerheid. Daardoor piekeren we veel. Creëer jouw voorbereidingsritueel met labradoriet om jezelf goed te aarden en af te stemmen. Bijvoorbeeld door de steen in je zak te houden tijdens een wandeling.

Speciaal voor deze live ceremonie
ontvang je bij Spirit Junkies 15% korting (code auroradream)

Corona Moeder Aarde

De Aurora Borealis is de ‘corona’ van Moeder Aarde. Vanuit de nachtelijke hemel zien we haar wervelende regenbogen het meest krachtig. Nu de Zon steeds krachtiger wordt, neemt ook het Noorderlicht in frequentie toe. Het is alsof Moeder Aarde daarmee zegt: ‘De tijd is aangebroken dat de koningin haar positie op de troon weer inneemt. In haar kracht gaat staan.’

DNA activatie

Onze ‘corona’-chakra is het energiecentrum van ons kosmisch bewustzijn. Deze kroonchakra geeft ons het vermogen kennis en wijsheid te ontvangen. In deze tijd ligt de uitnodiging er voor ons allemaal ons lichtlichaam en vrouwelijke intuïtie erbij te betrekken. Dan ontwaak je in een wereld vol energie en oneindige mogelijkheden. Maar wil het DNA in jouw lichtlichaam zichzelf kunnen activeren, dien je ook met jezelf in het reine te komen.

De innerlijke reis die we zondag 21 februari met elkaar gaan maken in de Butterfly Monarchy, kan je helpen bij een stuk heling op jouw pad. Het is een cadeau aan jezelf en het grote geheel. In een wereld van energie heeft alles wat je voor jezelf doet, een Butterfly Effect in zowel de zichtbare- als onzichtbare wereld. Voor deze ceremonie vraag Cosmic Woman om een donatie.