Nieuw! Cosmic Sessions: Onder mijn vleugels

Photo by Merel Zoet

Ook jij bent een prachtige vlinder, maar soms ben je de richting even kwijt. Loop je vast in het leven, zie je het voor jezelf even niet meer helder, heb je advies, inspiratie of een luisterend oor nodig.

Heb je daar behoefte aan?

Dan neem ik je graag tijdens een 1-op-1 gesprek mee onder mijn vleugels. Je voelt je dan gedragen ‘door de wind’, via onze Cosmic Guides, die in en met en door jou & mij heen werken. Want… waar je ook mee rondloopt of wat je ook zoekt: je bent niet alleen.

Dat voelt soms wel zo, zeker in deze tijd van grote veranderingen, angst en chaos. Een tijd waarin alles wat niet meer in harmonie is met het leven zelf aan het licht komt. Dat nodigt je uit als een vlinder van gedaante te wisselen door te veranderen naar een nieuw en ander bewustzijn.

Als je jezelf heelt, raakt jouw energielichaam meer in balans en afgestemd. Ervaar je een heldere lijn met je intuïtie, ervaar je meer creativiteit en tap je in het veld van oneindig veel mogelijkheden, antwoorden, inzichten en oplossingen voor de uitdagingen in jouw leven.

Ik vlieg graag een klein stukje mee op jouw reis. Soms eenmalig, de ander keer wat langer. Net wat jouw gevoel is, wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om heling, advies of inspiratie, in alle gevallen reik ik je een nieuw perspectief aan. Zo vind jij de moed voor jouw metamorfose tot een prachtige vlinder.

Voor de Cosmic Sessions werk ik nauw samen met mijn innerlijke leraren de 13 Grootmoeders. Zij helpen ons bij zelfheling en het weer terug in balans komen via het ‘Vrouwenmedicijn’; talenten en kwaliteiten die je helpen in balans te komen met jezelf, Moeder Aarde en de kosmos.

Hoe werkt het?

Een Cosmic Session van 1 uur kost 85 euro.
We bellen altijd overdag, op afspraak.

Het is mogelijk om een strippenkaart te kopen.
Voor 3x betaal je dan 230 euro i.p.v. 255.