Nieuw: Join the Butterfly Monarchy for a Butterfly Effect

Als je ontwaakt in een wereld van energie en bewust gaat leven in een universum, gebaseerd op kosmisch bewustzijn… Dan wil je aan de slag met jouw power of conciousness. In je eigen leven maar ook AL EEN. Ben jij één van hen? Kom dan bij de @Butterfly_monarchy, de nieuwe community van Cosmic Woman op Instagram. Check Agenda voor de massameditaties, die ze live houdt in Stories. En maak samen met haar het verschil in het allesomvattende Veld. voor een mega Butterfly Effect.

Wat zijn we toch ‘powerful’! Vooral als we onszelf Verbinden met I AM, Afstemmen op onze hartfrequentie, met elkaar onze Verbeeldingskracht gebruiken en onszelf focussen op één gedachte… Dan weet je dat we een immense bijdrage kunnen leveren aan het shiften van deze wereld. Dat we een keuze hebben. Dat we in essentie vrij zijn.

Realiteit shiften met ceremonies

De Ouden weten het al eeuwen: onze wereld bestaat uit beelden die door bewustzijn, zijn geschapen. Daarom is onze Verbeeldingskracht zo sterk! Ons verstand, dat maar een beperkt deel van de ‘realiteit’ ziet, denkt dat dit alleen verandert kan worden door gebeurtenissen van buitenaf. MAAR… we kunnen deze wereld dus ook van binnenuit met de beelden in ons bewustzijn SHIFTEN. Vooral als we dit in groepsverband tijdens ‘ceremonies’ doen. 

Butterfly Effect

Uit sociologische studies is gebleken hoe krachtig het effect is van samen mediteren. Er is namelijk een diepe relatie tussen het collectief bewustzijn en de fysieke wereld. 

Men deed onderzoek wat er gebeurde als 1% van een stad met 20.000 inwoners, samen in diepe meditatie ging. Uit de cijfers naderhand bleek dat ic-opnames en gewelddadige misdaden afnamen. Ook al wisten deze mensen niet eens dat deze meditatie-groep in de stad was. Dat komt omdat je in een wereld van energie een rimpeleffect in het veld hebt.

Het is aan ons ‘vlinders’ om de toekomst met SPIRIT te co-creëren

We zijn zo machtig als we ons in ons collectief bewustzijn afstemmen op het Web van Licht, dat ons leidt in de richting van onze Dromen. Ook onze Voorouders hebben in de Droomtijd herkenbare sporen achtergelaten, en staan ons bij. Maar zij hebben vrije geesten nodig om zich mee te verbinden!

Dus hoor jij The Calling? Join The Butterfly Monarchy!

Zo werkt het:

Je bent helemaal vrij om @Butterfly_monarchy op Insta te volgen of ontvolgen … zo vaak als je wilt.
Ze is graag onthecht om zo ook zelf vrij te kunnen bewegen en te blijven transformeren.

Donatie

Ze vraagt bij een ceremoniële reis of een ritueel van • h o o l i m o o l i • om een donatie. Ze laat je helemaal vrij om er de waarde aan te geven die JIJ voelt. Zo werkt het leven nu eenmaal. Ze zal dan ook nooit jouw donatie checken of beoordelen … Ze vertrouwt dat jij je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen voor een nieuwe wereld in balans.

Verbinden

Om de verbinding met elkaar te versterken nodigt de Butterfly Monarchy je uit om helemaal vrijuit te delen wat jij ervaart, ziet in synchroniciteit of als inspiratie voelt voor het grote geheel. Doe dit vooral door de @butterfly_monarchy te taggen, zodat alle verhalen kunnen samensmelten in haar stories.

Persoonlijke berichten kan ze namelijk niet lezen of beantwoorden, omdat haar focus ligt op het grote geheel.

Laat de reis beginnen …