BALANC€; een ‘Ik Geef Je-systeem’ gebaseerd op vertrouwen & liefde

Blog

Elke maandagochtend verzorg ik om 5.55 uur een Sacred Morning Session live in Stories van @de_online_yurt op Instagram. Voor deze meditatie betaal je in BALANC€; een nieuw ‘Ik Geef Je’-systeem gebaseerd op de G.O.D.-filosofie van Geven, Ontvangen en Delen. BALANC€ staat voor Be. Aligned. Love. Abundance. Now. Co-create. €uro. In essentie komt het erop neer dat jij de waarde toekent aan de reis die je maakt. Het is een systeem gebaseerd op  liefde. Ik controleer niet of jij betaalt, dat gaat in vertrouwen. 

G.O.D-filosofie

Het is mijn wens mijn live meditaties voor een grote groep vrouwen toegankelijk te maken maar hen ook de vrijheid te geven hun overvloed met mij te Delen. In de G.O.D-filosofie is de energie van Delen het meest krachtig; Geven en Ontvangen zijn daarin namelijk besloten en versterken elkaar in de energie. Zo versterk je energetische de werking van de meditatie voor jouw proces.

Jij zorgt voor BALANC€

Ik deel mijn kennis, tijd, liefde en energie met jou en jij deelt jouw Overvloed met mij. Je betaalt via de Tikkie-link in het profiel van @de_online_yurt op Instagram. Dat is niet vrijblijvend. Het is de bedoeling dat jij de stroom van Ontvangen (de meditatie) en Geven (BALANC€) in evenwicht houdt.

Na afloop in de Shop

Na afloop komt de meditatie met een link in Shop terecht voor €13,- Maar de link is al direct in het product te vinden. Dus ook deze uitwisseling gaat in vertrouwen. Voor veel mensen is het nieuw en even wennen, maar als je erop invoelt voel je hoe bijzonder het is om op deze manier in overvloed te delen.

Liefs Tessa
& De 13 Grootmoeders