De Moeder introduceert een nieuw geefsysteem: BALANC€

Blog

Voor mijn live meditaties in de Shop betaal je al in BALANC€, daar deel ik mijn rekeningnummer en jij bepaalt de waarde. Maar ik ga er tijdens de Special Yurt Gathering met Ard Pisa voor het eerst mee ‘experimenteren’ in de yurt!

In deze Blog leg ik uit wat BALANC€ inhoudt. Voor mijn gevoel is dit één van de nieuwe manieren van de toekomst om in overvloed te delen en voor elkaar te zorgen, nu alles in het oude systeem zo onder druk staat. Ik vraag me af: ‘Ben jij klaar voor BALANC€?’

Een paar jaar geleden gaven de 13 Grootmoeders en White Buffalo Calf Woman in een Afstemming een nieuw geef-systeem door, BALANC€. In deze tijd van grote verandering bereidt De Moeder ons voor op het bewandelen van het Pad der Vernieuwing, zo ook op financieel vlak. Om bij geld veel meer te denken in de uitwisseling van liefde, in harmonie met de zorg voor jezelf en voor elkaar als gemeenschap. B.A.L.A.N.C.€ staat voor:

Be Aligned
Love Abundance
     Now Co-create nergy.

Het is gebaseerd op de G.O.D.-filosofie: Geven, Ontvangen & Delen. Het is een €nergie-uitwisseling, waarbij Delen de hoogste frequentie heeft omdat Geven en Ontvangen hierin één zijn. Dus wat je in de €nergie Deelt, vermenigvuldigt zich! In de yurt staat een pot waar jij jouw BALANC€ in doet. Je voelt met je hart wat het Geschenk van de ceremonie jou waard is en dat geef je. Het is een systeem gebaseerd op liefde, overvloed, verantwoordelijkheid & vertrouwen.

Iets anders dan een vrije gift of donatie

Wat voor BALANC€ zorgt is de beweging van Geven, Ontvangen & Delen. Dit patroon zie je terug in de lemniscaat; de evenwichtige kant van onze mannelijke (Geven) en vrouwelijke (Ontvangen) aspecten en het goddelijke (Delen). BALANC€ is dus iets anders dan een donatie of vrije gift, omdat dit impliceert dat het niet erg is als je te weinig geeft omdat het vrijblijvend is. Dan is het Out of Alignment en dus uit balans.

Magie in de yurt door BALANC€

Het is het gedachtegoed van vele natuurvolkeren dat als je overvloed met elkaar deelt, er altijd genoeg is voor iedereen. Ik was helemaal stil van deze magische geefmethode… En ik voelde me verwonderd dat het woord God erin terug kwam… Alsof als wij overvloed met elkaar delen er in de yurt magie kan ontstaan, als de wind onder onze vleugels. Dat het zowel mij als Gever en jou als Ontvanger eert en overvloed brengt, op allerlei niveaus.

Angst voor schaarste loslaten

Deze methode heb ik in het verleden al toegepast in de Online Yurt op Instagram. Toen merkte ik al dat geld voor iedereen een andere waarde heeft… Maar in zijn totaliteit was hetgeen wat ik had ontvangen in balans. Door het geldstuk los te laten, helpt het mij om een zuiver kanaal te blijven. Als ik bijvoorbeeld teveel vraag moet ik onder druk presteren om aan verwachtingen te voldoen. Als ik te weinig vraag, dan gaat dat ten koste van mijn energie en put het mij uit.

Ik kan alleen met BALANC€ werken als ik mijzelf verbonden voel met het Veld van Overvloed, verbonden aan het web dat mij draagt. Ik vertrouw erop dat De Moeder in al mijn behoeften voorziet. Het is aan mij om de angst voor schaarste los te laten, omdat dit de natuurlijke stroom van het leven beknelt. Het is aan jou om eisen en verwachtingen los te laten wat het Geschenk van de ceremonie is. Dat ligt in de handen van De Moeder, die jouw proces kent en leidt. Maar het is ook jouw verantwoordelijkheid om in de €nergie te zorgen voor balans… In essentie dank jij De Moeder voor Haar gave, via mij. Wat jij geeft is dus iets tussen jou en De Moeder.

De Witte Buffel

Als symbool voor deze geefmethode reikten ze mij de Witte Buffel aan. De spirit van dit imposante dier zou de energie rondom BALANC€ bekrachtigen en zegenen. Jamie Sams schrijft in haar medicijnkaarten over krachtdieren:

Gebeden worden verhoord

‘In de Lakota-traditie was de Witte Buffelkalf-Vrouw degene die de Heilige Pijp naar de mensen bracht en hen leerde hoe ze moesten bidden. In vele tradities is de Witte Buffel het heiligste dier. De verschijning van Witte Buffel is het teken dat gebeden verhoord worden en het kondigt een tijd van Overvloed aan.’

‘De Witte Buffel leert ons dat Dankbaarheid, nog voordat je hebt Ontvangen, zeer krachtig werkt bij je gebeden. Het gaat erom de rijkdom van het leven te Geven, te Ontvangen en deze ook te Delen met elkaar, in overvloed.’

Ben jij klaar voor BALANC€? Zo ja, dan bedank ik jou nu al voor jouw BALANC€ en dat ik daardoor kan doen wat ik het liefste doe: jou de liefde van de 13 Grootmoeders laten ervaren en jou te laten voelen hoe De Moeder jou draagt in haar Web en zo elke stap voor je oplicht. Want jij bent kostbaar, onthoud dat goed! Het is tijd dat we onze plek in het web gaan innemen en we daarbij voor elkaar zorgen. In deze tijd doen we het niet meer alleen maar AL EEN.

Aho, Liefs Tessa