Cosmic Woman

Tessa Koop

'A woman armed with ancestral wisdom, is an unstoppable power.' - Anonymous 

Iedereen is wel eens het spoor bijster. Vooral in deze tijd van onrust, chaos en twijfel. Dan is het lastig toegang te krijgen tot jouw innerlijke wijsheid, die jou helpt jouw weg in het leven te (her)vinden.

Ik voel mij verbonden met het ongrijpbare vrouwelijke, verbonden aan de 13 Manen en Moeder Aarde. Oude wijsheid helpt mij in harmonie te komen met mezelf, het leven en het levensritme.

Vrouwen komen bij mij voor sessies of meditaties omdat ik mijn kennis toepas in het leven van alledag. Ik weet waar ik het over heb.

Ik leef naar mijn innerlijke wijsheid en waarheid. Dat maakt mij een inspiratiebron voor anderen. Ik ga de diepte in, ik verken mijn angsten en groei elke dag in hoe het leven werkt. En hoe het niet werkt.

Wat fijn is voor jou dat ik zaken op verschillende manieren belicht, doordat ik een Observeerder ben. Daardoor groeit mijn innerlijk weten. We fladderen samen boven jouw situatie en zo dringen we door tot jouw volgende stap of wat jou juist tegenhoudt.

Je voelt je minder stuurloos, je voelt dat het leven je draagt. Zo kom je meer in contact met je ziel, je hogere bewustzijn en je innerlijke kompas. Ik neem je tijdens sessies even mee onder mijn vleugels, met als intentie om jou te laten voelen dat je zelf vleugels hebt.

Gelukkiger met een Kosmisch Bewustzijn

Schildpad draagt echt de 13 Manen en 28 dagen van de maan(d) op Haar rug… Inheemsen van de wereld kenden allemaal de wijsheid van de schildpad en volgden een kalender van 13 maanden.

In 2011 kreeg auteur Tessa Koop telepathisch contact met een groepsenergie die zich de 13 Grootmoeders noemt. Het veranderde haar leven compleet... Deze groep, verbonden aan de oude volken,  leerde haar opnieuw te leven in het ritme van de natuur, verbonden aan de 13 Manen. Dat heelde haar, waarna ze een kosmisch bewustzijn kreeg.

Wat Tessa ervaart, daar verlangen steeds meer vrouwen naar nu we een nieuwe kosmische cyclus zijn ingeschoven. Sommigen noemen dit de shift naar de vijfde dimensie, Tessa noemt het de Nieuwe Balans Energie. Daarbij sluit ze zich aan bij het gedachtegoed van Wiljo Dirkx, oprichter van het gelijknamige platform.

Samen met de 13 Grootmoeders schreef Tessa haar boek Cosmic Woman dat al een paar duizend mensen heeft geïnspireerd! Ze deelt haar reis, inzichten en inspireert jou tot de ontwikkeling van jouw eigen, unieke kosmische kracht. Tessa houdt lezingen, geeft sessies/meditaties en was o.a. succesvol spreker op Happinez Festival 2019.

Dus… staat 2022 voor jou in het teken van meer leven in het ritme van de natuur, meer tijd voor jezelf en het opdoen van nieuwe kennis? Ontdek dan HIER het aanbod.