Cosmic Woman

Tessa Koop

'A woman armed with ancestral wisdom, is an unstoppable power.' - Anonymous 

Iedereen is wel eens het spoor bijster. Vooral in deze tijd van onrust, chaos en twijfel. Dan is het lastig toegang te krijgen tot jouw innerlijke wijsheid, die jou helpt jouw weg in het leven te (her)vinden.

Ik voel mij verbonden met het ongrijpbare vrouwelijke, verbonden aan de 13 Manen en Moeder Aarde. Oude wijsheid helpt mij in harmonie te komen met mezelf, het leven en het levensritme.

Vrouwen komen bij mij voor sessies of meditaties omdat ik mijn kennis toepas in het leven van alledag. Ik weet waar ik het over heb.

Ik leef naar mijn innerlijke wijsheid en waarheid. Dat maakt mij een inspiratiebron voor anderen. Ik ga de diepte in, ik verken mijn angsten en groei elke dag in hoe het leven werkt. En hoe het niet werkt.

Wat fijn is voor jou dat ik zaken op verschillende manieren belicht, doordat ik een Observeerder ben. Daardoor groeit mijn innerlijk weten. We fladderen samen boven jouw situatie en zo dringen we door tot jouw volgende stap of wat jou juist tegenhoudt.

Je voelt je minder stuurloos, je voelt dat het leven je draagt. Zo kom je meer in contact met je ziel, je hogere bewustzijn en je innerlijke kompas. Ik neem je tijdens sessies even mee onder mijn vleugels, met als intentie om jou te laten voelen dat je zelf vleugels hebt.

Magische samenwerkingen

Voor mijn werk als Cosmic Woman heb ik al zoveel mooie vrouwen mogen ontmoeten, hulp mogen ontvangen en samenwerkingen gehad! Momenteel werk ik samen met Noelle Deventer van Beyond Prikkels. Op haar platform onderzoekt zij op een nuchtere manier het spirituele aanbod, wat immens is!

Daarover blogt zij maar ook werkt ze samen met de vrouwen achter het aanbod die haar inspireren. Zo las zij mijn boek Cosmic Woman, schreef HIER een blog over en deelde mijn werk op haar Instagram-account @beyondprikkels. Om haar te bedanken belde ik haar op en zodoende...

Ontstond een magische samenwerking! Want Noelle creëert ook content als filmmaker en ze is daarbij heel trots op haar drone. Nu helpt zij mij bij het maken van filmpjes voor de nieuwe online academie. En filmt en fotografeert zij tijdens The Yurt Journey. Deze beelden komen dan weer terug in de online academie.

Mocht jij ook iemand zoeken die jou hierbij kan helpen, raad ik je Noelle zeker aan! Zij is heel geduldig, lief maar weet ook van aanpakken en heeft door haar marketing en media-ervaring goed zicht op wat jij nodig hebt om jezelf zichtbaar te maken. Meer informatie vind je op www.beyondprikkels.nl 

 

Via lezingen, ceremonies en Instagram wil Cosmic Woman een community zijn voor iedereen die zich zijn/haar kosmisch bewustzijn wil herinneren. Uit ervaring weet ik dat het een eenzame weg kan zijn, maar juist in de verbinding met elkaar kunnen we voelen en ervaren dat we gedragen worden en er niet alleen voor staan. Het is in deze tijd belangrijk elkaar te steunen, te verbinden, kennis te delen omdat we allemaal stukjes van de kosmische puzzel bevatten. Iedereen is kostbaar.