Cosmic Woman

Foto: Corne van der Stelt voor VROUW Magazine

 

Tessa Koop

'A woman armed with ancestral wisdom, is an unstoppable power.' - Anonymous 

Tessa begon haar loopbaan bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Haar zoektocht naar wie we zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn.

Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad. Tessa houdt lezingen en was succesvol spreker op Happinez Festival 2019, geeft Cosmic Trainingen en is oprichtster van de online community @dreamcircle_cosmicwomen op Instagram.

In deze online ‘yurt’ inspireert ze vrouwen te onthaasten: “Als vrouwen hun menstruatiecyclus weer eren, raken ze met hun droomlichaam afgestemd op het ritme van de 12+1 Manen. Dit verbindt hen met hun intuïtie, hun dromen & visioenen en... hun Power.”

Gelukkiger met een Kosmisch Bewustzijn

Foto: Peter Koop

Het universum waarin we leven is gebaseerd op bewustzijn.
Jij bent bewustzijn, waarmee je jouw fysieke realiteit ervaart.

De Zon en de Maan zijn de twee hemellichamen die jou het diepst beroeren. Jij bent allebei: Yin & Yang. Maan en Zon. Via de 13 Manen (12+1) - verbonden aan de Zon - stap jij uit de illusie van een gefixeerde realiteit.

Van een lineaire (denken in afscheiding) tijdsbeleving herinner je hoe alles zich cyclisch en in verbinding met de onzichtbare wereld beweegt. En hoe jij met jouw bewustzijn kunt kiezen welke realiteit jij wenst te ervaren.

Daarvoor is het cruciaal dat jij 'maan gefaseerd' jouw energielichaam als een batterij oplaadt en oude overtuigingen heelt. De Zon die jij bent, begint te stralen. Maar... hoe kun jij jezelf veranderen?

Cosmic Woman helpt je herinneren hoe dat gaat: 'Mijn ontwaken is jouw ontwaken. In essentie ben je een oud wezen, met een kosmische identiteit. Je herinneringen en je DNA zullen je Thuis brengen.'

Jouw verbinding met je Hogere Zelf (je energielichaam) is de sleutel om bewust de realiteit te scheppen die jij wenst.
Je hebt altijd Vrije Wil en de vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Alles wat je jezelf kunt inbeelden is mogelijk om te ervaren. De wereld om ons heen bestaat uit 'beelden' die door bewustzijn zijn geschapen. Jij kunt jouw wereld met jouw bewustzijn veranderen.

Je trekt jouw levenservaringen aan op basis van jouw sterkste overtuigingen, emoties en acties.
Pas als je overtuigingen drastisch veranderen, verandert je ervaring van de realiteit drastisch.

Welkom in jouw magisch, holografisch universum,
waarin je Het Spel van de Frequenties speelt.