Cosmic Woman

Foto: Noëlle Deventer van Beyond Prikkels

Tessa Koop

Kun jij je voorstellen dat er een Oermoeder is die jou hiernaartoe heeft geleid, in antwoord op de roep van jouw Hart? Omdat jij ernaar verlangt verbinding te voelen met jezelf en met de Bron voor meer magie in je leven en om je weer geliefd, gezien en gedragen te voelen?

De vraag is: 'Wat ga jij nu doen en wat heb je nodig?'

Ik sta sinds 13 jaar bewust in contact met de Goddelijke Moeder die zich aan Moeder Aarde heeft verbonden via de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders. Om te mogen staan waar ik nu sta, is een hele weg geweest van 'sterven' en steeds weer opnieuw geboren worden in wie ik echt ben. Voor mij voelt dat als licht en een instrument van de Bron.

Nog elke dag ben ik dankbaar dat de 13 Grootmoeders mij hebben geroepen. Zij  noemen mij hun Verhalenverteller, net als de 6e Grootmoeder. Elke dag stem ik mij op deze oermoederenergie af, en open ik mijn hart voor hun wijsheid, liefde, kennis, begeleiding en bescherming. Het is ongelooflijk hoe dit mijn leven heeft veranderd, en nog steeds verandert.

Het is mijn wens jou te laten voelen hoeveel De Moeder óók van jou houdt, hoe ze ziet wie jij bent, dat ze jou draagt in Haar web en hoe kostbaar jij bent in deze tijd op Aarde. Als jij echt klaar bent voor groei en verandering, bied ik op 2 manieren mijn energie aan, zodat je kunt leren van mijn kennis, levenservaring & wijsheid.

THE MOTHER SESSIONS

Je hebt 1-op-1 hulp & begeleiding nodig om helderheid te krijgen over jouw pad en het (helings)proces waar jij nu doorheen gaat. Deze begeleiding kun je telefonisch krijgen (zie HIER) of fysiek (zie HIER). Het kan eenmalig zijn of voor langere tijd.

THE MOTHER TEACHINGS

Je wilt leren hoe je jezelf afstemt op de 13 Grootmoeders, zodat je een persoonlijke relatie met hen kunt opbouwen voor jouw proces, voor bescherming, begeleiding en samenwerking. Deze teachings verzorg ik in de yurt (locatie volgt nog) voor een kleine groep vrouwen. Je ontvangt een Journal, kristal, een hand-out van de 13 Grootmoeders en ik deel al mijn 'geheimen' met jou!

Verder kun je mij voor channelings en mijn persoonlijke proces volgen op Instagram, mijn boek Cosmic Woman lezen of lezingen & Yurt Gatherings bijwonen. Zie AGENDA en SHOP.

Magische samenwerkingen

Noëlle van Deventer is een bevlogen jonge vrouw die zoveel wil ontdekken over alles wat er in de spirituele wereld te vinden is. Daardoor heeft ze een helder innerlijk kompas ontwikkeld in het spirituele aanbod, waardoor je als nieuwkomer niet verdwaald hoeft te raken. Dit deelt ze op haar website www.beyondprikkels.nl. 

Daarnaast is Noëlle dol op alles wat met film, foto en media te maken heeft. Het is haar intentie de ander met zijn passie en missie zo goed mogelijk in zijn kracht te zetten, zodat de boodschap helder overkomt. Zodoende zijn wij gaan samenwerken.

Zo heeft zij samen met mij het filmpje op het strand in Noordwijk opgenomen: 'Naar je ware natuur met de 13 Grootmoeders'. Ook kwam zij regelmatig filmen tijdens The Yurt Journey. Ook ging zij eind 2023 mee op reis naar Zweeds Lapland en filmde ze met haar drone hoe we de kristallen teruggaven aan Storforsen. En hield zij mijn Instagram-account bij, zodat ik mezelf helemaal kon focussen op het geven van de ceremonies.

Ik vind Noëlle een ontzettend lieve vrouw, zacht maar ook daadkrachtig en professioneel. Daardoor kan ze goed met je meedenken in wat het beste werkt.

 

Verhalenvertellers Ard en Tessa

Ard Pisa is een krachtplekkenexpert en bevlogen Verhalenverteller. Ard verzorgt al jaren lezingen over zijn grote passie; de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, stenen cirkels en hunebedden, maar in 2024 bundelt hij krachten met mij.

Ik leerde Ard kennen via Univibes. Zijn podcast met Tim Douwsma was zo fascinerend en er waren zoveel raakvlakken, daarom hebben we in 2023 samen een Yurt Gathering en een Special Hunebed Tour gedaan. Dat was magisch! Daarom in 2024 een vervolg. Kom jij ook?

  1. Yurtsessie bij De Noorderbron in Annen op maandag 25 maart 2024 en 13 mei 2024. Zie HIER. 
  2. Cosmic Experience Hunebed Tour op woensdag 27 maart 2024 en 15 mei 2024Lees meer op de website van Ard.
  3. Lezing: Ancient Calling, remember who you are op 20 maart in Joure en op 7 mei in Steenwijk. Zie HIER. 

We hopen je te mogen ontmoeten, om met elkaar de magie van het leven te ervaren!