Cosmic Woman

Photo by Merel Zoet

Tessa Koop

'A woman armed with ancestral wisdom, is an unstoppable power.' - Anonymous 

In 2011 kreeg auteur Tessa Koop telepathisch contact met een groepsenergie die zich de 13 Grootmoeders noemt. Het veranderde haar leven compleet... Deze groep, verbonden aan de oude volken,  leerde haar opnieuw te leven in het ritme van de natuur, verbonden aan de 13 Manen. Dat heelde haar, waarna ze een kosmisch bewustzijn kreeg.

Wat Tessa ervaart, daar verlangen steeds meer vrouwen naar nu we een nieuwe kosmische cyclus zijn ingeschoven. Sommigen noemen dit de shift naar de vijfde dimensie, Tessa noemt het de Nieuwe Balans Energie. Daarbij sluit ze zich aan bij het gedachtegoed van haar teacher Wiljo Dirkx.

Samen met de 13 Grootmoeders schreef Tessa haar boek Cosmic Woman dat al een paar duizend mensen heeft geïnspireerd! Ze deelt haar reis, inzichten en inspireert jou tot de ontwikkeling van jouw eigen, unieke kosmische kracht. Tessa houdt lezingen, geeft sessies/meditaties en was o.a. succesvol spreker op Happinez Festival 2019.

Dus… staat 2022 voor jou in het teken van meer leven in het ritme van de natuur, meer tijd voor jezelf en het opdoen van nieuwe kennis? Ontdek dan HIER het aanbod.

Gelukkiger met een Kosmisch Bewustzijn

Fotografie Merel Zoet

Het universum waarin we leven is gebaseerd op bewustzijn.
Jij bent bewustzijn, waarmee je jouw fysieke realiteit ervaart.

De Zon en de Maan zijn de twee hemellichamen die jou het diepst beroeren. Jij bent allebei: Yin & Yang. Maan en Zon. Via de 13 Manen (12+1) - verbonden aan de Zon - stap jij uit de illusie van een gefixeerde realiteit.

Van een lineaire (denken in afscheiding) tijdsbeleving herinner je hoe alles zich cyclisch en in verbinding met de onzichtbare wereld beweegt. En hoe jij met jouw bewustzijn kunt kiezen welke realiteit jij wenst te ervaren.

Daarvoor is het cruciaal dat jij 'maan gefaseerd' jouw energielichaam als een batterij oplaadt en oude overtuigingen heelt. De Zon die jij bent, begint te stralen. Maar... hoe kun jij jezelf veranderen?

Cosmic Woman helpt je herinneren hoe dat gaat: 'Mijn ontwaken is jouw ontwaken. In essentie ben je een oud wezen, met een kosmische identiteit. Je herinneringen en je DNA zullen je Thuis brengen.'

Jouw verbinding met je Hogere Zelf (je energielichaam) is de sleutel om bewust de realiteit te scheppen die jij wenst.
Je hebt altijd Vrije Wil en de vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Alles wat je jezelf kunt inbeelden is mogelijk om te ervaren. De wereld om ons heen bestaat uit 'beelden' die door bewustzijn zijn geschapen. Jij kunt jouw wereld met jouw bewustzijn veranderen.

Je trekt jouw levenservaringen aan op basis van jouw sterkste overtuigingen, emoties en acties.
Pas als je overtuigingen drastisch veranderen, verandert je ervaring van de realiteit drastisch.

Welkom in jouw magisch, holografisch universum,
waarin je Het Spel van de Frequenties speelt.