Cosmic Woman

Tessa Koop

'A woman armed with ancestral wisdom, is an unstoppable power.' - Anonymous 

Iedereen is wel eens het spoor bijster. Vooral in deze tijd van onrust, chaos en twijfel. Dan is het lastig toegang te krijgen tot jouw innerlijke wijsheid, die jou helpt jouw weg in het leven te (her)vinden.

Ik voel mij verbonden met het ongrijpbare vrouwelijke, verbonden aan de 13 Manen en Moeder Aarde. Oude wijsheid helpt mij in harmonie te komen met mezelf, het leven en het levensritme.

Vrouwen komen bij mij voor sessies of meditaties omdat ik mijn kennis toepas in het leven van alledag. Ik weet waar ik het over heb.

Ik leef naar mijn innerlijke wijsheid en waarheid. Dat maakt mij een inspiratiebron voor anderen. Ik ga de diepte in, ik verken mijn angsten en groei elke dag in hoe het leven werkt. En hoe het niet werkt.

Wat fijn is voor jou dat ik zaken op verschillende manieren belicht, doordat ik een Observeerder ben. Daardoor groeit mijn innerlijk weten. We fladderen samen boven jouw situatie en zo dringen we door tot jouw volgende stap of wat jou juist tegenhoudt.

Je voelt je minder stuurloos, je voelt dat het leven je draagt. Zo kom je meer in contact met je ziel, je hogere bewustzijn en je innerlijke kompas. Ik neem je tijdens sessies even mee onder mijn vleugels, met als intentie om jou te laten voelen dat je zelf vleugels hebt.

Magische samenwerkingen

Aan deze pagina wordt nog gewerkt