Reviews Cosmic Sessions: ‘Je geeft me balans’

Blog

Wow wat is er een behoefte aan Cosmic Sessions: 1-op-1-gesprekken met Cosmic Woman, van een uur, via de telefoon of Zoom. In 4 maanden heb ik ruim 50 vrouwen gesproken! Wat zijn wij vrouwen toch sterk, wat hebben we mooie dromen voor een nieuwe wereld, wat werken we hard aan onszelf. Maar soms hebben we gewoon tips, troost, (zelf)heling, moed, aanmoediging, inzicht en inspiratie nodig. In deze blog lees je een aantal reviews. 

‘Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben met jou Cosmic Sessions!! Het voelt zo fijn om steeds meer de verbinding te voelen met mezelf en met het “universum”. Ik begin echt de vruchten te plukken van mijn harde werk. En dat was me waarschijnlijk niet gelukt zonder jou. Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen.’ – Andrea

‘Één van de meest bijzondere ervaringen in m’n leven tot nu toe, zo zou ik de Cosmic Session met Tessa omschrijven. Het gesprek voelde als thuiskomen en begrepen worden, zo puur, liefdevol, open – wat me inzichten, rust en een stap dichterbij mezelf heeft bracht. Heel dankbaar hiervoor Tessa, dankjewel! 🙏🏼’ – Merula

‘Voor jou, lieve Tessa, zijn de superlatieven uitgevonden. Ze zijn er niet om te pas en te onpas voor alles en iedereen te gebruiken. Ze zijn juist speciaal in de wereld geroepen voor vrouwen zoals jij. Want wat je doet is heel bijzonder. Je pakte mijn hand en liep een ‘gewoon’ stukje mee. In dat ‘gewoon’ schuilt jouw kracht. Jouw woorden roerden een snaar van waarheid aan, een herinnering uit langvervlogen tijden. De contouren werden weer zichtbaar en mijn hart vulde zich met liefde en dankbaarheid. In awe. Wat doe je dit toch mooi, wat bén je mooi! Dankjewel lief mooi mens!’ – Frédérique ❤️

‘Dankzij jou begrijp ik meer van wat er in mijn leven gebeurt. Ik leer van jou en je geeft me zoveel inzicht om te groeien als mens. Je geeft me balans, even terug naar de basis. Je geeft me het gevoel dat ik ook het recht heb om gelukkig te zijn. Dat het niet alleen voor anderen geldt maar voor mij net zo.’ – Nine

‘Ik vond het een super fijn gesprek. Het was voor mij zo’n reeks van bevestigingen, je zei allemaal dingen die voor mij al een poos zo voelen maar waar ik niet op durfde te vertrouwen. Het heeft dus mijn zelfvertrouwen gesterkt. Tot nu toe ontvouwt de rest van de week zich zo mooi, omdat ik voel dat mijn hart meer open is. Een grotere verbondenheid, een mooi gesprek met m’n kapster, vlinders die op m’n hand komen zitten, een vriendin die ik vanuit helderheid kan helpen, maar vooral het besef dat ik ‘spiritualiteit’ actiever ga beoefenen. Voor mezelf, voor Moeder Aarde en als bijdrage aan de tijd waarin we leven.  En daar is dan je boek, wat daar precies op aansluit. Met het lezen van je boek vallen zoveel dingen op z’n plek, komt er zoveel samen. – Miek

‘Heel erg bedankt voor de fijne sessie! Het was voor mij een warm bad, met troost, herkenning en heel veel inspiratie. Dikke knuffel.’ – Ethelka

‘Dankjewel voor je kracht, je wijsheid, je warmte en je liefde. Dankbaar dat ik dat heb mogen ontvangen. Ik wens dit alle vrouwen toe, die zoekende zijn op hun levenspad. Dat ze even onder jouw vleugels mogen en de wijsheid, liefde, kracht en het vertrouwen mogen ontvangen die hen zal inspireren verder te kunnen.’ – Liefs Ilse

‘Ik ben nog aan het nagenieten. Alles wat ter sprake kwam resoneert nog steeds. Voel me ook lichter na ons gesprek. Zo blij dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en mezelf deze sessie met jou cadeau gedaan heb.’ – Marianne

‘Ik vond het heel erg bijzonder. Je bevestigde eigenlijk wat ik al wist maar waar ik nog aan twijfelde. En ik vond het heel bijzonder wat je vertelde over de energetische massages, terwijl ik die massages bij mijn opleiding ook het meest interessant vond. En daarbij nog zoveel andere dingen die raak waren. Ook wat mij dochtertje betreft. Ik voelde de hele dag zo’n fijne energie om mij heen hangen. Heel erg bedankt voor je wijsheid en het fijne gesprek. Het leek alsof ik je al jaren kende.’ – Liefs Karen

‘Zo mooi hoe ik in dit proces altijd de juiste mensen op het juiste moment mag ontmoeten. Ik voel hoe alles weer stroomt in mij. Ik neem even de tijd om alles op mij in te laten werken. Maar het heeft nu al zoveel in gang gezet. Ik vertelde net aan mijn partner hoe ons gesprek voor mij was geweest. Ik heb net als jij een down to earth man en hij is voor mij een rots in de branding. Toen ik mijn verhaal deed, kwamen er tranen in zijn ogen. Hij gaf aan: je brengt jouw ontroerd zijn op mij over. Zo gaaf dit. – Liefs Catharina

Circa 15 vrouwen hebben na 1 sessie besloten over te stappen op de strippenkaart, om wat langer onder mijn vleugels te kruipen. Ik voel me zo dankbaar dit te mogen doen! Zou jij ook graag een sessie met Cosmic Woman willen ervaren? Boek dan jouw sessie in de SHOP en mail voor een afspraak naar: mail@cosmicwoman.nl. Ik neem dan contact met je op. Ook kun je een strippenkaart boeken of we verrekenen dat later.