Waarschuwende Droom van Aurora Borealis

Blog

Soms krijg je dromen en spirituele ervaringen dat je weet; nu moet ik even alert zijn. Zo’n dag had ik vandaag. Hoewel de droom en wat er mogelijk staat te gebeuren intens is, is het doel van de 13 Grootmoeders altijd dat wij de keuze maken juist IN onze kracht te stappen (daarom ook de live meditatie a.s. maandag, zie onder). En nu met de grote lichtinfusies die de Grote Centrale Zon op ons afvuurt, hebben we daartoe ook alle mogelijkheden, want deze energieën zenden niet alleen ‘upgrades’ maar versterken ook nog eens onze psychische vermogens. Punt is alleen: de lichtinfusies zorgen ook voor chaos. Tegenwerkende machten doen er immers alles aan om hun macht te behouden en… te vergroten. Zou de Vogelgriep daar een voorbode van kunnen zijn? 

Zoals je misschien weet voel ik me verbonden met de Aurora Borealis. De laatste jaren beginnen de 13 Grootmoeders (aspecten van Moeder Aarde) namelijk kennis over deze wervelende, kleurrijke lichten te delen – die ook steeds meer opvlammen nu de zonnestormen toenemen. Sinds een klein jaar verschijnen de wervels ook voor mijn geestesoog, en ontstaan er tekeningen en patronen. Daaruit blijkt dat de Aurora niet alleen magische vormen in haar wervels aan ons toont, maar via ons 3e oog ook met ons kan communiceren.

Vanmorgen in bed zag ik de wervels van de Aurora Borealis weer voor mijn Geestesoog verschijnen… Groen licht explodeerde… en spatte uiteen in kleurrijke lichtpuntjes. Ik zag een web ontstaan, met geometrische patronen. ‘Connecting the dots…’ hoorde ik… Ik deel eerst wat steekwoorden met je, zie ze als puntjes informatie die we zo met elkaar gaan verbinden. Deze Blog hangt dan ook samen met mijn vorige Blog over de nieuw ontdekte doorgang in de piramide. Als nieuw element komt daar de ‘Terugkeer van het Zonnebewustzijn’ bij…

De steekwoorden, ’the dots’: 

Ik had vannacht een droom. Vanmorgen las mijn vriend De Andere Krant. Hij wees mij op een artikel over de Vogelgriep. ‘De vogelgriepcrisis die de wereld in zijn greep houdt, volgt precies hetzelfde traject als de coronacrisis.’ Ik voelde een verband! Daarbij: gisterenavond las ik een artikel met als kop: ‘Woede van een zonnestorm. De regio van de Indische Oceaan lijdt aan black-outs als de zon explodeert.’ Op de radio klonk het liedje van Michael Jackson ‘Can you feel it’. Dan voel ik intuïtief: opletten.

MIJN DROOM

Ik was op een werkplaats. Met geavanceerde technologie was ‘men’ (?) bezig met de keel van een man (link piramide). Ik zag dat in zijn keel een opening was die als soort kringspier (‘anus’) open en dicht ging. In de ‘werkplaats’ speelden kinderen (onschuld/naïef). Deze kinderen gebruikten een soort ‘drug’; via slangetjes in hun keel kregen zij een soort vloeistof en daar werden ze ‘high’ van. Daardoor konden ze niet meer normaal functioneren; ze waren bedwelmd.

Ik ging naar buiten en ik zag in de struiken twee metalen vogels. Ze zagen er indrukwekkend uit. Imposant. Grote, glimmende koppen. Van het metaal net als van een dure, glimmende auto. Terug naar vanmorgen… Artikel in De Andere Krant over de Vogelgriep. Ik lees:  ‘Wereldwijd zijn er sinds oktober 2021 maar liefst 272 miljoen vogels geruimd, ter bestrijding van de vogelgriep.’ Gezonde dieren worden massaal geruimd. De uitweg? Massavaccinatie.

Ik voel aan alles een verband maar ik wil niet speculeren. Punt is alleen dat ‘men’ (?) nu aangeeft dat deze ‘vogelgriep’ een gevaar vormt voor ook mensen. De Andere Krant: ‘Zo lijken de ingrediënten voor nieuwe vaccinatiecampagnes en lockdowns klaar te liggen. Het is mogelijk dat mensen niet meer naar buiten mogen of geen natuurgebieden mogen betreden, om de planetaire gezondheid te beschermen.’ Deze nieuwe pandemie past in de One Health-benadering. Een initiatief sinds 2008 van internationale gezondheidsautoriteiten, zoals WHO.

De ‘bedwelmde’ (vakzin) kinderen (symbool ook voor naïef zijn) in
mijn droom in de werkplaats bevonden zich in een lockdown…

Terug naar de Grote Piramide… Gisterenavond scrolde ik ook even op Instagram. Ik zag dit schilderij van Jezus van @autumskyeart met als naam: ‘One Humanity’… Wat de 13 Grootmoeders mij vertellen is dat de mensheid in essentie één lichaam is… En wij mensen ‘lichtcellen’ (zonnen!) zijn in een veel groter lichaam: van het Leven, van God – van de Grote Geestelijke Zon zelf. Jezus kondigde de Terugkeer van de Zonnegeest (bewustzijn) aan, in een tijd dat deze juist ‘verduisterd’ zou worden door tegenwerkende krachten (bloedlijnen).

In mijn droom liet ik het gebeuren… Dat de kinderen werden bedwelmd. Totdat iemand naar mij toekwam en zei: ‘Je moet iets doen. Je kunt het niet zo laten.’ Vandaar dat ik de inspiratie voel om maandagochtend om 5.55 uur tijdens de Sacred Morning Sessions met de energie van de Grote Centrale Zon te gaan werken. De Geestelijke Zon die ons verenigt tot One Humanity. Als we SAMEN in een meditatie een krachtveld creëren, kunnen ook de kosmische krachten in en met en door ons heen werken, zodat in het web de mens ontwaakt.

De 13 Grootmoeders zeggen dat de nieuwe doorgang in de Grote Piramide juist NU in deze tijd is ontdekt om een reden. De mens is er klaar voor de boodschap achter de nieuwe doorgang – die symbool staat voor onze keelchakra, zie HIER – te begrijpen. Alles is met elkaar verbonden… DAT COMMUNICEERDE DE AURORA VANMORGEN OOK: het levensweb. 

Zo is het ook zaak innerlijke dromen en uiterlijke tekens met elkaar te verbinden. Want dat is de kracht van de terugkeer van de ontvankelijke vrouwelijke energie. We gaan het ons gewoon weer herinneren… Wat waarheid is en hoe alles verbonden is.

Ik zal de komende dagen nog wat meer kennis over de Zon delen… Maar… ben je erbij maandagochtend? Ga je met mij en andere vrouwen in @de_online_yurt een innerlijke reis maken naar weer de Grote Piramide. Want… de Zon is niet alleen mannelijk… zoals men vroeger aannam. De Zon is steeds meer androgyn – de Godin en de God versmelten in een liefdesdans. De derde ETHER energie die hierdoor vrijkomt geeft de wind onder onze vleugels, richting VRIJHEID, VERBINDING en… One Humanity.

Het IS de tijd van de Zon.
Het is de tijd van samen verbinden in the power of consciousness…
Dan zien we dat Keizer Eén Oog in zijn nakie staat… de frequentie van angst maakt dan in ons plaats voor die van liefde. Dat… zorgt voor verandering.