Boodschap Prinses Diana: ‘Ik ben als een vlam die nooit uitdooft.’

Blog

Eens per jaar spring ik wereldwijd extra in het oog om jullie te laten weten dat ik nog leef. In jullie harten. In jullie mooie vrouwenharten. We zijn allemaal prinsessen. We zijn allemaal droomvrouwen. Als we het vrouwelijk in onszelf eren, en water en vuur in onszelf verenigen, dan brengen we schoonheid terug in het leven. In de wereld die nu met een grauwsluier lijkt omgeven…

Jullie liefde wakkerde het vuur in mij aan

Laat nooit je vrijheid van je afnemen om te stralen zoals je bent. In al je schoonheid en vreugde. In al je gevoeligheid en ‘temper’. Laat je gevoelens stromen als water, soms rustig en diep en soms wild en onstuimig. Achter gesloten deuren heb ik veel gehuild. Heb ik veel verdriet gekend. Maar de vele tranen die ik heb gehuild, hebben het vuur in mij nooit kunnen doven. Het vuur van mijn liefde voor mijn kinderen, het vuur van mijn passie voor de mensen die veel leed kenden. Wat steeds weer in het vuur in mij aanwakkerde was jullie liefde, voor mij! De liefde van de menigte.

Wees altijd trouw aan jezelf

Daardoor kon ik blijven ademen, blijven dromen en blijven hopen. Daardoor durfde ik mijn gouden kooi open te breken en mijn innerlijke waarheid te spreken. Jullie hebben zoveel liefde naar mij uitgezonden en dat doen jullie nog steeds! Nu zend ik nog steeds al mijn liefde en vuur uit naar jullie. Ik ben het bewijs dat liefde nooit eindigt. Ook niet in de wereld van de Geest. Jullie dragen allemaal deze goudgele geestelijke zon in jullie. En dat is het licht dat ons allemaal met elkaar verenigt in de ware monarchie: die van het leven zelf. Wees altijd trouw aan jezelf. Bewijs eer aan jezelf. En ieder jaar opnieuw, zal ik de wereld helpen herinneren dat ik ben als een vlam, die nooit uitdooft.

A candle in the wind.

Liefs Prinses Diana.