Online yurt

"The Dreamcircle wordt al vele eeuwen gedroomd, bezongen
en geladen door inheemse natuurvolkeren wereldwijd."

@dreamcircle_cosmicwomen is de online yurt op Instagram, waar we onszelf herinneren hoe we opnieuw in verbinding komen met het ritme van de natuur, volgens de 13 Manen. 

"The Dreamcircle van Cosmic Woman slaat een brug naar de moderne, Westerse vrouw. Maar tuned in op jullie eeuwenoude essentie, opgeslagen in de genetische structuur van jullie cellen: The All is one. The One is all," aldus de 13 Grootmoeders.

"Nu deze eeuwenoude Waarheid als een nieuw, innerlijk weten aan de oppervlakte komt, heeft de moderne, gehaaste vrouw hulp nodig. Inspiratie om weer in Balans te komen en afgestemd te raken op haar intuitie. Dat biedt The Dreamcircle."

"Met jullie kosmische identiteit, jullie innerlijke Zon, zijn jullie op deze Dreamcircle aangesloten en werken jullie onzichtbare begeleiders met en door jullie heen. Dat maakt The Dreamcircle magisch." 

Spiral Dancers

Het leven is als een spiraalvormige reis, verbonden aan de vrouwelijke onzichtbare wereld van energie.

Als vrouwen hun menstruatiecyclus weer eren, raken ze met hun droomlichaam afgestemd op het ritme van de 12+1 Manen. Dit verbindt hen met hun intuïtie, hun dromen & visioenen en... hun Power.

The Power of 12+1 ervaren we in The Dreamcircle. 13 is de stip in de cirkel - ons Droomlichaam. De 12 kosmische krachten  werken hierop in als spiralen, maan(d) in maan(d) uit. Dat laadt ons droomlichaam op wat ons bekrachtigt. 

Iedere maan(d) verbindt ons met een aspect van onze Innerlijke Waarheid. Zie het als een nieuw overtuigingsysteem, dat onze structuur van de werkelijkheid en dus onze ervaring van de realiteit verandert. 

Via Droomreizen, Verhalen van Cosmic Woman, rituelen rond Nieuwe- en Volle Maan werken we met deze krachten. In ons dagelijks leven zorgt dat voor synchroniciteit, het ontwaken van onze intuïtie en het verwezenlijken van onze Dromen.

Join The Dreamcircle!

Vanwege veranderingen in The Dreamcircle, laten we op dit moment geen nieuwe member toe.
Meer informatie over de voortgang volgt eind/begin 2020-2021

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user dreamcircle_cosmicwomen. Feed will not update.