Happinez.nl: ‘Zo krijg je telepathisch contact met kosmische entiteiten’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe leuk is het als je op je werk ontdekt dat er een artikel over jezelf op Happinez.nl staat? Het voelde een beetje onwerkelijk eerlijk gezegd. Ik wist er ook niks van. Terwijl het altijd een wens van mij was in het magazine te staan. Ook die droom is uitgekomen! Ik vond het leuk om te zien welke insteek ze hadden gekozen: ‘Zo krijg je contact met kosmische entiteiten.’ Zo heb ik er zelf namelijk nooit naar gekeken: dat ik contact heb met kosmische entiteiten. Voor mij zijn de 13 Grootmoeders mijn spirituele leraren. Het klinkt me een beetje in de oren als ‘zo krijg je contact met een homo sapiens’. Uhh je bedoelt met mensen? 

Maar ik denk dat de insteek van Happinez wel aangeeft dat mensen zelf ook heel graag (telepathisch) contact met hun Hogere Zelf willen maken. Als je eenmaal in verbinding staat met je I AM gaan ook andere energieen zich met je bezighouden. In mijn geval mijn spirituele leraren, zoals de 13 Grootmoeders, maar ook Geronimo en ‘sterrenmensen’. Natuurlijk vertel ik je er graag over tijdens het Happinez Festival en andere lezingen die ik in 2019 nog zal verzorgen.

Hieronder kun je een fragment van het Happinez-artikel lezen. Ik hoop jou als lezer 10, 11 of 12 mei in de yurt aan te treffen. Ik ben er om 16 uur. Je mag me dan alles vragen maar ook jouw bijzondere ervaringen met ‘daarboven’ delen.

Happinez.nl: ‘Zo krijg je telepathisch contact met kosmische entiteiten’

Telepathie kan plaatsvinden tussen mensen, maar ook met dieren, overledenen of kosmische entiteiten. Happinez Festival-spreker Tessa Koop kreeg telepathisch contact met een groepsenergie die haar opnieuw leerde leven in het ritme van de natuur.

In 2011 kreeg auteur en journalist Tessa Koop telepathisch contact met een groepsenergie die zich de 13 Grootmoeders noemt. Zij leerden haar opnieuw te leven in het ritme van de natuur, verbonden aan de 13 manen, en toonden haar de weg naar een kosmisch bewustzijn. Wat zij hieronder verstaat, vertelt Tessa in haar lezing op het Happinez Festival in mei. Ze deelt haar inzichten als Cosmic Woman en inspireert jou tot de ontwikkeling van jouw eigen, unieke kosmische kracht.

Benieuwd hoe je ook telepathisch contact kunt krijgen met hogere entiteiten? Lees dan het artikel op www.happinez.nl of (en dat lijkt mij erg leuk!) bezoek mij in de yurt tijdens het Happinez Festival. Dan deel ik je mijn ‘geheimen’ ;-))