Reviews Cosmic Woman: Doutzen Kroes: ‘Al vanaf de eerste bladzijde heb ik dit boek vol bewondering gelezen.’

Blog, In de media, REVIEWS

In 2024 was Cosmic Woman al toe aan een vierde druk! Duizenden vrouwen zijn geïnspireerd geraakt door de boodschap van de 13 Grootmoeders en het persoonlijke verhaal van Tessa. Hier een kleine greep uit de reacties. Meer weten over het boek, zie HIER om jouw exemplaar te kopen, klik HIER.

“Al vanaf de eerste bladzijde heb ik dit boek vol bewondering gelezen. Het heeft mij heel veel inzichten gegeven met betrekking tot hoe ik in het leven wil staan. Bovendien heeft het mij aangespoord vooral naar binnen te kijken en vanuit daar mijn werkelijkheid te bepalen. Cosmic Woman heeft mij doen beseffen dat alles een is en dat “jij” een andere “ik” bent. Vanaf dat moment is het leven een magisch spel.” 

– Doutzen Kroes, topmodel 

 

Baptist de Pape

“Dit boek verrast en opent je hart. Tessa schrijft recht uit het hart en je voelt haar ziel en energie op elke bladzijde. Ze is een bron van inspiratie. Het boek staat vol met opmerkelijke verhalen en anekdotes die je helpen je Hogere Zelf te omarmen. Tessa opent zich volledig en stelt zich kwetsbaar op en neemt de lezer mee naar diepere waarheden en dimensies. Een absolute aanrader voor iedereen die de zoektocht naar het Innerlijke Licht begonnen is.”

– Baptist de Pape – auteur Power of the Heart

Claire van den Heuvel

 

“Zowel met het boek Cosmic Woman als haar schrijfster Cosmic Woman voelde ik me meteen op een bijzondere manier verbonden. Vanaf het moment dat ik het boek opensloeg en begon met lezen roept en resoneert het. Iedere bladzijde brengt je herkenning en geruststelling; zie je wel. Tegelijkertijd is het ook een liefdevolle maar dringende uitnodiging om als Cosmic Woman onze verantwoordelijkheid te nemen, op onze plek te gaan staan en ook onze bijdrage te leveren aan deze bijzondere tijd, waarin we met elkaar richting een hoger bewustzijn gaan. Tessa is met moed voorgegaan en wij mogen haar licht volgen. Hoe fijn is dat!”

– Claire van den Heuvel – auteur Easy Peasy

‘Ik vind Cosmic Woman nu al geweldig. Absoluut een aanrader!’

Anouk van Sister

‘Ik heb het uit, dat wil zeggen: ik heb alle bladzijden gelezen, beleefd, vastgehouden en ingeademd.’

– Blanche Beijersbergen

‘’Na het boek Inwijding is dit het eerste boek wat me zo intens raakt en meeneemt naar wat was, is en zal zijn… Het weten en voelen, de herkenning, bevestiging en gevoel van thuiskomen. Dankjewel Cosmic Woman.”

– Marielle de Leeuw

“Tessa, nog nooit eerder heb ik iemand die ik ‘niet echt ken’ een berichtje gestuurd… maar ik doe het nu toch want ik ben heeel blij met jouw boek! Ben nu op pagina 50 en kan niet stoppen met lezen. Het komt voor mij precies op het juiste moment. Heel erg bedankt hiervoor! Je hebt echt iets moois gedaan.”

– Anoniem

“Ik heb ‘m helemaal uit. Nu pas? Ja want zo langzaam mogelijk gedaan, steeds op gevoel opgepakt of juist laten liggen. Ik voelde me thuis in dit boek, en wilde het lang open om me heen houden. Je hebt echt fantastisch werk gedaan, Tessa.Zoveel herkenbaar voor mij, maar soms ook nieuw en het is boeiend jouw beleving ervan te volgen, die je zo genereus deelt met de lezer. Ik herken het gevoel, of meer de drang het te willen uitdragen. In feite doe ik dat ook, verpakt in eenvoudige kinderverhalen, die ook door volwassenen gelezen worden gelukkig. Ik ben steeds heel blij geweest het boek bij te hebben en koester het nog steeds. Dankjewel, dankjewel.”

– Marianna van Tuinen, kinderboeken illustrator

Tessa Koop

“Ik zie zoveel vrouwen dit lezen, is er meer behoefte aan een ‘bespreking’ of ben ik de enige? En ik heb behoefte om over dit boek te praten. Is een boek-clubje een idee? Hoofdstukken bestuderen, samenkomen en bespreken + misschien gastcollege van andere Cosmic Women?”

– Lois Lee pureskinfood

‘Prachtig boek; wat een universele wijsheid straight van de bron…. Alles is energie inderdaad, we mogen ons er weer mee verbinden en met elkaar.’

– Jessica Hebly – auteur Het Perfecte Kind 

‘Wat een fantastisch boek is dit. Alles wat je al ‘weet’ bij elkaar. Zo fijn geschreven. Dankjewel Cosmic Woman voor dit prachtige cadeau.’

Pepita Venrooy – coach 

“Ik kan niet stoppen met lezen, resoneert zo sterk.  Zoveel informatie en zo makkelijk te vatten. Dankbaar voor dit mooie werk van Tessa Koop. Aanrader.”

– Bernadette

“Wat een wijsheid. Ik duik zo mijn bed in met jouw boek.”

– DJ Emanuelle Vos

“Ik ben er gelijk in begonnen en dat was misschien niet zo slim, want nu kan ik het haast niet meer wegleggen, terwijl ik het best druk heb. Ik ben nog maar aan het begin, maar ik weet nu al, dat ik dit boek een paar keer ga lezen om het helemaal tot me te kunnen nemen. Jouw boodschap bevat hoop voor de wereld en de mensheid, zover ben ik al wel. En daar wil ik je bij voorbaat alvast hartelijk voor bedanken!”

– Rita

“Zo blij met het boek! Bezorgt me elke keer kippenvel! Net klaar met blz 10 en ik heb een brok in Mn keel en tranen in Mn ogen. Vraag me af hoe dat komt. Wat een geweldig boek. Snel weer verder lezen.”

– Idaline

“Cosmic Woman ik wist dat het in mijn hart zat en nu kan ik er weer beter bij komen. Heb ik opnieuw een lijntje met mijn hart gevonden en daarmee met mezelf en de lieve mensen om mij heen.”

– Reina

“Nu ik het doorblader snap ik nog beter waarom het proces van maken zo intensief voor je was.”

– Liefs Kiek

Wauw Tessa, ik ben je boek aan het lezen en heb net maanfase 7 uit. Wauw het doet zoveel met mijn bewustzijn. Verhelderend en hoopgevend. Vanuit een hogere frequentie en alomvattendheid wat er hier op aarde gebeurt belicht, ipv vanuit strijd. Zo helpend en belangrijk voor mij nu! DANKJEWEL  voor je moed maar ook je licht om dit op papier te zetten. Wauw. Trekt mij ook naar boven zeg maar, een grote uitnodiging 🙂

– Els in de Zee