Cosmic Woman

Fotografie & Styling: Merel Zoet, Haar & Make-up Tessa: Models Make-up

Tessa Koop

'A woman armed with ancestral wisdom, is an unstoppable power.' - Anonymous 

Tessa begon haar loopbaan bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Haar zoektocht naar wie we zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.

In 2020 was het boek Cosmic Woman toe aan haar derde druk. Ook Doutzen Kroes ontdekte Cosmic Woman, het inspireerde hen om samen de boodschap uit te dragen. Doutzen: "Het is tijd dat ons bewustzijn, net als een vlinder, van gedaante wisselt. En we dat nieuwe bewustzijn gebruiken om te doen waarvoor we hier zijn gekomen." Lees het hele artikel HIER.

Tessa houdt lezingen en was succesvol spreker op Happinez Festival 2019 en is oprichtster van de @butterfly_monarchy op Instagram. In deze online community verzorgt ze live massameditaties en werkt & experimenteert ze met 'the power of consciousness'.

Met als intentie zoveel mogelijk mensen te bekrachtigen en te verbinden om zo bij te dragen aan de Nieuwe Wereld in Balans. Daarbij werkt ze nauw samen met haar innerlijke leraren de 13 Grootmoeders en haar mentor Wiljo Dirkx.

Gelukkiger met een Kosmisch Bewustzijn

Het universum waarin we leven is gebaseerd op bewustzijn.
Jij bent bewustzijn, waarmee je jouw fysieke realiteit ervaart.

De Zon en de Maan zijn de twee hemellichamen die jou het diepst beroeren. Jij bent allebei: Yin & Yang. Maan en Zon. Via de 13 Manen (12+1) - verbonden aan de Zon - stap jij uit de illusie van een gefixeerde realiteit.

Van een lineaire (denken in afscheiding) tijdsbeleving herinner je hoe alles zich cyclisch en in verbinding met de onzichtbare wereld beweegt. En hoe jij met jouw bewustzijn kunt kiezen welke realiteit jij wenst te ervaren.

Daarvoor is het cruciaal dat jij 'maan gefaseerd' jouw energielichaam als een batterij oplaadt en oude overtuigingen heelt. De Zon die jij bent, begint te stralen. Maar... hoe kun jij jezelf veranderen?

Cosmic Woman helpt je herinneren hoe dat gaat: 'Mijn ontwaken is jouw ontwaken. In essentie ben je een oud wezen, met een kosmische identiteit. Je herinneringen en je DNA zullen je Thuis brengen.'

Jouw verbinding met je Hogere Zelf (je energielichaam) is de sleutel om bewust de realiteit te scheppen die jij wenst.
Je hebt altijd Vrije Wil en de vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Alles wat je jezelf kunt inbeelden is mogelijk om te ervaren. De wereld om ons heen bestaat uit 'beelden' die door bewustzijn zijn geschapen. Jij kunt jouw wereld met jouw bewustzijn veranderen.

Fotografie & Styling: Merel Zoet, Haar & Make-up Tessa: Models Make-up

Je trekt jouw levenservaringen aan op basis van jouw sterkste overtuigingen, emoties en acties.
Pas als je overtuigingen drastisch veranderen, verandert je ervaring van de realiteit drastisch.

Welkom in jouw magisch, holografisch universum,
waarin je Het Spel van de Frequenties speelt.