Cosmic Woman

"Ik geloof dat de religie van de toekomst
een kosmische religie zal zijn."
- Albert Einstein

Het verruimen van je bewustzijn in je fysieke lichaam is een nieuwe ervaring en grote uitdaging voor je. Als je begrijpt wat er op macro- en microniveau in de kosmos (en dus in jou) gaande is, kun je het proces waar je doorheen gaat beter begrijpen en kiezen hoe je ermee omgaat.

De Aarde gaat door een groot transformatieproces. Dankzij allerlei sterrenparades en andere evenementen in ons universum worden er tsunami's van licht naar de Aarde uitgestort. Dat daagt ons uit te leven met een hogere frequentie in ons (licht)lichaam.

Cosmic Woman reikt je technieken aan voor het ontwikkelen van een kosmisch bewustzijn en dus om te werken met energie. Daarbij deelt Tessa haar levenslessen, kennis en persoonlijke ervaring tijdens dit proces.

Cosmic Woman heeft de intentie je alle sleutels aan te reiken die je nodig hebt om je te helpen herinneren, dat in het licht dat jij bent jouw grootste kracht schuilt. En dat dit te ontdekken en te ervaren je grootste levensmissie is. De rest van jouw unieke Pad ontsluit zich dan vanzelf. 

Tessa Koop

"Het is mijn verlangen de mysteries van het leven toegankelijk te maken. Er zijn geen 'mysteries' als we begrijpen dat alles energie is, wij daar deel van zijn en ermee co-creëren. De verbinding met jouw Hogere Zelf, jouw IK BEN, verandert alles. Deze magie gun ik jou." X Tessa

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers. Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. Omdat het dagelijks nieuws haar niet de antwoorden gaf waar ze naar zocht, startte ze in 2005 haar eigen tekstbureau. Ze deed zoveel kennis op over wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn, dat ze besloot zich te wijden aan:

-  het ontwikkelen van een kosmisch bewustzijn
- het informeren en inspireren van mensen
- het aanreiken van praktische tools

Tessa in het kort:

2016-heden:: Columnist Holistik.nl
2015-2018:: Uitgeven Cosmic Woman in eigen beheer
2015-2016:: Columnist CHANGE Magazine
2015-2016:: Columnist WantToKnow.nl/be
2012-2017:: Schrijven aan boek Cosmic Woman
2012-heden:: Freelancer Dr. Hauschka Cosmetica
2011-2011:: Ghostwriter ZON Groep
2008-2009:: Ghostwriter Janosh Art
2008-2009:: Medeoprichter WantToKnow.nl
2007-2008:: Televisieformat geschreven i.s.m. met rapper Lange Frans
2007-2008:: Redacteur ASN Bank
2005-2012:: Tekstbureau Inspire People Media
2000-2005:: Journalist PCM Uitgevers

Visie

Je bent bewustzijn gebonden aan een lichaam, waarmee je jouw fysieke realiteit ervaart.

Een kosmisch bewustzijn is het volgende bewustzijnsniveau van de mensheid. Iemand met een kosmisch bewustzijn weet dat alles energie is, dat alles in deze energie met elkaar verbonden is, van elkaar afhankelijk is en elkaar beïnvloedt en wederzijds versterkt.

Je bent geschapen naar het evenbeeld van de Schepper (Licht, Bewustzijn) en het ervaren van wie je bent is jouw geboorterecht.

Jij bent hier op Aarde omdat jij hier zelf op zielsniveau voor hebt gekozen.

Flower of Life
Flower of Life
Jouw hoogste levensdoel is om jezelf te zijn.

Jouw verbinding met je Hogere Zelf (je lichtlichaam) is de sleutel om bewust de realiteit te scheppen die jij wenst.

Je hebt altijd Vrije Wil en de vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Alles wat je jezelf kunt inbeelden is mogelijk om te ervaren.

Je trekt jouw levenservaringen aan op basis van jouw sterkste overtuigingen, emoties en acties.

Uiteindelijk zijn verleden, heden en toekomst niet meer dan het eeuwige nu-moment in de lus van de spiraal en bepaalt ons perspectief vanuit welke hoek we naar dit ‘nu’ kijken. Dit perspectief bepaalt of we onszelf in het ‘verleden’, het ‘heden’ of de ‘toekomst’ bevinden.

Als je de Waarheid van deze woorden voelt, snap je ook dat ‘niets’ zozeer gecreëerd hoeft te worden omdat het er allemaal al is in het eeuwige moment van het nu. Dat wat ‘is’ bevindt zich slechts op een bepaalde frequentie. Indien jij in staat bent in om de frequentie, waarop hetgeen zich bevindt wat jij wenst te manifesteren, vast te houden, dan zul je onvermijdelijk datgene aantrekken (creëren) wat er al die tijd al was.

Het ‘plopt’ omhoog in jouw fysieke ‘werkelijkheid’, alsof het een onzichtbare deur is die ineens opengaat. Je shift van de ene werkelijkheid naar de andere. In feite shift je altijd van de ene werkelijkheid naar de andere, maar omdat je overtuigingen altijd hetzelfde zijn gebleven ervoer je het misschien niet als zodanig.
Pas als je overtuigingen drastisch veranderen, verandert je ervaring van de realiteit drastisch.

Welkom in jouw magisch, holografisch universum, waarin je jouw multidimensionale kosmische zijn zult gaan ervaren.