Cosmic Woman

"Ik geloof dat de religie van de toekomst
een kosmische religie zal zijn."
- Albert Einstein

Het verruimen van je bewustzijn in je fysieke lichaam is een nieuwe ervaring en grote uitdaging voor je. Als je begrijpt wat er op macro- en microniveau in de kosmos (en dus in jou) gaande is, kun je het proces waar je doorheen gaat beter begrijpen en kiezen hoe je ermee omgaat.

De Aarde gaat door een groot transformatieproces. Dankzij allerlei sterrenparades en andere evenementen in ons universum worden er tsunami's van licht naar de Aarde uitgestort. Dat daagt ons uit te leven met een hogere frequentie in ons (licht)lichaam.

Cosmic Woman reikt je technieken aan voor het ontwikkelen van een kosmisch bewustzijn en dus om te werken met energie. Daarbij deelt Tessa haar levenslessen, kennis en persoonlijke ervaring tijdens dit proces.

Cosmic Woman heeft de intentie je alle sleutels aan te reiken die je nodig hebt om je te helpen herinneren, dat in het licht dat jij bent jouw grootste kracht schuilt. En dat dit te ontdekken en te ervaren je grootste levensmissie is. De rest van jouw unieke Pad ontsluit zich dan vanzelf. 

Tessa Koop

Ik ben Tessa Koop, schrijfster van de trilogie Cosmic Woman (2012-heden) en moeder van twee prachtige dochters. 

Iedereen die ervoor kiest een kosmische man of vrouw te worden, help ik graag op weg als schrijfster en Storyteller. Mijn loopbaan begon ik als journalist bij PCM Uitgevers. Maar in plaats van antwoorden over wie ik ben en in wat voor tijd we leven kreeg ik alleen maar meer vragen. 

Ik besloot te gaan freelancen, in mijn research van de gebaande paden af te wijken, mijn hogere bewustzijn te activeren en ... een nieuwe wereld diende zich aan. Vermogens waarvan ik niet wist dat ik ze had (alleen maar altijd ergens voelde!) begon ik te gebruiken. Ik betrad een wereld vol energie en door mijn wensen, gevoelens, gedachten en verbeeldingskracht, veranderde de structuur van mijn werkelijkheid. 

Ik beschouw mijzelf als een kosmische vrouw, de nieuwe mens van deze tijd en de toekomst. Als levend bewijs dat wonderen bestaan en dat het mogelijk is je hart te volgen, beschouw ik het als mijn roeping zoveel mogelijk mensen over de brug te helpen. Hier lonkt The joy of Freedom! 

Visie

 • Foto: Peter Koop

  Je bent bewustzijn gebonden aan een lichaam, waarmee je jouw fysieke realiteit ervaart.

 • Een kosmisch bewustzijn is het volgende bewustzijnsniveau van de mensheid.
  Iemand met een kosmisch bewustzijn weet dat alles energie is, dat alles in deze energie met elkaar verbonden is, van elkaar afhankelijk is en elkaar beïnvloedt en wederzijds versterkt.
 • Je bent geschapen naar het evenbeeld van de Schepper (Licht, Bewustzijn) en het ervaren van wie je bent is jouw geboorterecht.
 • Jij bent hier op Aarde omdat jij hier zelf op zielsniveau voor hebt gekozen.
 • Jouw hoogste levensdoel is om jezelf te zijn.
 • Jouw verbinding met je Hogere Zelf (je lichtlichaam) is de sleutel om bewust de realiteit te scheppen die jij wenst.
 • Je hebt altijd Vrije Wil en de vrijheid om je eigen keuzes te maken.
 • Alles wat je jezelf kunt inbeelden is mogelijk om te ervaren.
 • Je trekt jouw levenservaringen aan op basis van jouw sterkste overtuigingen, emoties en acties.
 • Pas als je overtuigingen drastisch veranderen, verandert je ervaring van de realiteit drastisch.

Welkom in jouw magisch, holografisch universum, waarin je jouw multidimensionale kosmische zijn zult gaan ervaren.