Ben jij een alchemist van het hart?

Divine Timing

We zijn met Aurora Concepts hard bezig Cosmic Woman deel 1 druk klaar te maken. Ik kan niet wachten het boek EINDELIJK in mijn handen te houden. De mensen die mij hebben gesteund via crowdfunding, krijgen het boek als eerste toegestuurd. Vervolgens dienen we een juist moment te kiezen voor de officiële lancering. De komende tijd zal ik steeds een fragment uit het boek met je te delen, zodat jij en ik alvast een beetje in de stemming kunnen komen. Want voor mij is het ook een beproeving in geduld. Maar inmiddels weet ik dat er niets zo zoet smaakt als Divine Timing 😉 

In Cosmic Woman beschrijf ik het proces hoe ik als een feniks uit de as herrijs.
En ook al is mijn verhaal compleet anders dan jouw verhaal, ook achter dat van jou ligt een plan ten grondslag, dat verbonden is aan het plan voor de mensheid, het plan voor de aarde en dat van het universum. Dat komt doordat jij en ik in de basis één zijn. Ik ben een andere jij. En weet je wat het belangrijkste voor jezelf is om te doen in deze tijd?

Het is jouw uitdaging opnieuw te versmelten met jouw hogere zelf, jouw innerlijke zon, jouw Godsvonk, jouw lichtlichaam. Aan jou de taak om jouw donkere materie om te vormen tot goud, vloeibaar bewustzijn als een Alchemist van het Hart.

De Gouden Spiraal waarin we leven, bezingt Paolo Nutini als Iron Sky.

En als je ernaar kijkt vanuit alleen het mannelijke bewustzijn is er inderdaad geen gouden randje meer in deze wereld te bespeuren. Alleen koud ijzer.
Ken je het nummer niet? Schuif dit boek even terzijde om het te gaan beluisteren. Dat heb ik net ook gedaan en het heeft me direct in deze frequentie gezet om dit stuk te schrijven. Het zal jou wellicht in de juiste frequentie zetten om jouw missie te voelen en jou de wilskracht geven boven liefde en boven haat uit te stijgen. Boven je eigen verdriet om wat er gaande is in deze wereld, waarin kinderen, vrouwen, mannen en dieren lijden en machtswellustelingen over onze hoofden regeren. Over onze hoofden, ja. Niet over onze harten. Charlie Chaplin wordt in dit nummer aangehaald met zijn speech uit de film The Great Dictator (1940):


Voor degenen die mij kunnen horen, zeg ik: wanhoop niet.

De ellende om ons heen is slechts het doorgeven van hebzucht – de bitterheid van mensen die bang zijn voor de manier van de menselijke vooruitgang.

De haat van mensen zal voorbijgaan, en dictators zullen sterven.

En de macht die ze afnamen zal weer terugkeren naar de mensen.

En zolang mensen sterven, zal vrijheid nooit verloren gaan.

Geef jezelf niet over aan deze onnatuurlijke mannen – machinemensen met machinegeweren, -geest en machineharten!

Jij bent geen machine! Jij bent geen vee… Jij bent mens!

Jij, de mens, hebt de macht om dit leven vrij en mooi te maken, om dit leven een prachtig avontuur te maken.

Laten we die macht gebruiken – laat ons verenigen.

Wat is dan de waarheid over de tijd waarin we leven?

Wat is dan de waarheid over wie jij bent? En hóé kom je dan bij de kern van de meest gezochte kwaliteit in ons leven: de waarheid? Je kunt de waarheid vaak herkennen als kippenvel of een sterk innerlijk weten. Als ik naar dit nummer van Paolo Nutini luister, krijg ik kippenvel, voel ik een enorme wilskracht om te doen wat er te doen is. Om uit te stijgen boven liefde en boven haat, daar waar Eenheid is. Geen polariteit. Geen goed tegenover kwaad. Maar dat wat is. Energie. Een gouden spiraal, waar je magische dingen mee kunt doen. De energie waarmee we onszelf kunnen bevrijden, waarmee we van ware Vrijheid kunnen genieten.

De realiteit is niet gefixeerd, niet van ijzer maar van vloeibaar goud.
Het is alleen ‘donkere materie’ als jij het bestaan ervan ontkent.

Toegang tot kennis en macht

Als je verbinding maakt met jouw innerlijke waarheid, krijg je toegang tot de kennis en macht die in jou liggen. Door deze verbinding herken je wat goed en waar is. En het helpt jouw persoonlijke Pad te verlichten. Want ja, kijk eens om je heen, voel eens in je hart. Als dit boek bij jou resoneert, dan weet jij toch ook dat jij hier met een speciale reden bent gekomen? Je bent hier toch niet gekomen om jouw macht uit handen te geven aan dat wat zich buiten jou lijkt te bevinden? Jij bent hier toch niet gekomen om de Iron Sky te voeden? Om deze frequentie van angst, haat, kou en lijden te versterken? Erin mee te gaan? Jezelf slachtoffer te voelen van wat hetgeen de wereld ‘buiten’ jou over jouw hoofd uitspookt?

Cosmic Human in een holografisch universum

In de Gouden Spiraal ben jij een Cosmic Man of Woman in een holografisch universum. Dat laatste roept misschien allerlei ingewikkelde vragen bij je op, en we gaan er nog uitvoerig op in, maar wat je daar nu van hoeft te begrijpen is: ‘Jij bent zowel de druppel, als de zee in de druppel.’ Jij bent tot in het diepste van je cellen, een spiegel van de kosmos. Jij bent ‘zo boven, zo beneden’. Het hele universum zit opgevouwen in jou.

Als je multidimensionaal naar jezelf zou kijken, zou je zien dat je een wandelende melkweg bent. De dynamiek van jouw cellen vertoont overeenkomsten met die van sterrenstelsels. De enorme ruimte die bestaat tussen elektronen en de kern van elk atoom is ‘leeg’. Jij bent zuiver licht.

Hoe kan er een wereld zijn buiten jou?

Hoe kun jij jezelf loskoppelen van het allesomvattende veld waarmee je één bent en wat mens en materie met elkaar verbindt? Je kunt alleen maar in de illusie van deze ‘realiteit’ leven. De realiteit is niet gefixeerd, niet van ijzer maar van vloeibaar goud. Het is alleen ‘donkere materie’ als jij het bestaan ervan ontkent. De realiteit bestaat niet, alleen jouw ervaring ervan. Dit gezegd hebbende, dit wetende: in wat voor tijd hebben we dan al die tijd geleefd? Of beter gezegd: geslapen? We hebben geslapen onder een Iron Sky, maar de hemel boven onze hoofden en in onze harten breekt open en we herrijzen als een feniks uit de as. En dit proces, daarachter ligt orde en harmonie ten grondslag.

Bron: Cosmic Woman, deel 1.