Cosmic Woman is een autobiografie (trilogie), waar Tessa sinds 2012 aan werkt. Deel 1: 'Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn' verscheen in januari 2019. Het boek is in 2023 al toe aan een 4e druk, waar we op dit moment mee bezig zijn.

Sinds de publicatie heeft Tessa als Verhalenverteller al mooie dingen meegemaakt, zoals spreken in overvolle yurts op het Happinez Festival in 2019. Maar ook was zij te gast bij podcasts van o.a. Jessie Jazz Vuijk, Giel Beelen (Kukuru) en Tim Douwsma (Univibes). 

Door jouw exemplaar alvast als pre-order te bestellen, steun je Tessa om de 4e druk mogelijk te maken. Bestel jouw boek HIER.

Deel 1: Cosmic Woman
Terug naar je ware natuur met de 13 Grootmoeders

Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen. Iedere maan(d) werkt ze met een facet van de Waarheid; een kosmische, vrouwelijke kracht. Dit zorgt ervoor dat Yin & Yang in balans komen, Tessa cyclisch leert denken en afgestemd raakt op een nieuwe realiteit van onbeperkte mogelijkheden. Het is haar doel en taak als Verhalenverteller het levende bewijs te zijn van de nieuwe, kosmische mens.

Baptist de Pape: ‘Absolute aanrader voor iedereen die de zoektocht naar het Innerlijke Licht begonnen is.’

Deel 2: Cosmic Woman
Mysteries ontrafelen met de 13e Grootmoeder 

Deel 3: Cosmic Woman Handboek
Jezelf bevrijden met The Women Medicine 

Aan deze delen werkt Tessa momenteel. Het is nog niet bekend wanneer de boeken verschijnen.