Tessa met Nicolette van den Hadelkamp, zij maakte de cover van de 4e druk

Cosmic Woman is een autobiografie (trilogie), waar Tessa sinds 2012 aan werkt. Deel 1: 'Naar je ware natuur met de 13 Grootmoeders' verscheen in januari 2019. Het boek is in 2023 al toe aan een 4e druk. Benieuwd of het iets is voor jou? Lees dan deze REVIEWS OF GIFT: Inleiding Cosmic Woman

Sinds de publicatie heeft Tessa als Verhalenverteller al mooie dingen meegemaakt, zoals spreken in overvolle yurts op het Happinez Festival in 2019. Maar ook was zij te gast bij podcasts van o.a. Jessie Jazz Vuijk, Giel Beelen (Kukuru), Tim Douwsma (Univibes) en Holy Moly Woman. 

Sinds 2023 doet Tessa alles in eigen beheer. Door jouw exemplaar te bestellen, steun je haar werkzaamheden en schrijfproces. Bestel jouw boek HIER. Op dit moment (2024) zijn we druk bezig om ook de Engelse vertaling uit te geven.

Zou je Cosmic Woman in jouw winkel te koop willen aanbieden? Mail mij dan via mail@cosmicwoman.nl.
Cosmic Woman is op dit moment te koop in de volgende winkels:

Het IJs en Taartmoment in Vlijmen
House of Bien in Heemstede 
Ananda Spiritual Living in Haarlem 

Deel 1: Cosmic Woman
Terug naar je ware natuur met de 13 Grootmoeders

Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen. Iedere maan(d) werkt ze met een facet van de Waarheid; een kosmische, vrouwelijke kracht. Dit zorgt ervoor dat Yin & Yang in balans komen, Tessa cyclisch leert denken en afgestemd raakt op een nieuwe realiteit van onbeperkte mogelijkheden. Het is haar doel en taak als Verhalenverteller het levende bewijs te zijn van de nieuwe, kosmische mens.

Deel 2: Cosmic Woman
Mysteries ontrafelen met de 13e Grootmoeder 

Deel 3: Cosmic Woman Handboek
Jezelf bevrijden met The Women Medicine 

Aan deze delen werkt Tessa momenteel. Het is nog niet bekend wanneer de boeken verschijnen.