Cirkelliefde 2023: ‘De wijsheid van de 13 Grootmoeders’

In de media

Na een zweethutceremonie in 2011 veranderde mijn leven… Haast uit het niets begonnen de 13 Grootmoeders via mijn innerlijke stem met mij te spreken. Zij zeiden dat ik een Verhalenverteller ben, net als de 6e Grootmoeder en dat ik samen met hen boeken zou schrijven, om de moderne westerse vrouw te inspireren weer in haar natuurlijke ritme te komen en contact te laten maken met het eeuwenoude vrouwenmedicijn dat juist nu springlevend is.

De 13 Grootmoeders?

Ik was al een intuïtieve, spirituele vrouw maar ik voelde mij van jongs af aan meer verbonden met de sterren. Van de 13 Grootmoeders had ik nog nooit gehoord… Deze oermoeders vertegenwoordigen de vrouwelijke energie en zijn ware kosmische creatiekrachten, werkzaam in het levensweb dat Moeder Aarde omringt. Ik deed een zweethutceremonie in 2011 omdat ik webteksten zou schrijven voor een klant, en hij het fijn vond als ik wist waar ik over schreef.

Uiteindelijk heb ik die teksten nooit geschreven, maar was het tijd
voor mijn levensopdracht: samenwerken met de 13 Grootmoeders…

We zijn ons natuurlijke ritme kwijt

Waarom ik? Dat vroeg ik mij in het begin af… Maar nu begrijp ik het: ik was een moderne vrouw, ik voelde een sterke missie hier op Aarde, ik verlangde naar onthaasting en zingeving maar ik was mijn natuurlijke ritme kwijt.

Daarbij willen de 13 Grootmoeders zoveel mogelijk vrouwen met The Women Medicine bereiken, zodat ze zich weer hun ware natuur, hun verbinding met de Oermoeder en hun heelheid gaan herinneren. En ik was journalist en dus in staat om deze boodschap uit te dragen. Ik zou dus zowel zelf mijn eigen heilige reis gaan maken, en hierover schrijven en vertellen. En zo is het ook gegaan.

The Women Medicine

Moeder Aarde is geen levenloze rots in het universum; zij leeft en heeft bewustzijn! Haar kinderen hebben al vaker wanhoopskreten naar Haar uitgezonden in tijden dat het niet goed ging op planeet Aarde. Denk bijvoorbeeld aan de ondergang van Atlantis en Lemurie. Omdat Moeder Aarde van al Haar kinderen houdt, heeft ze in een ver verleden 13 aspecten van zichzelf uitgezonden naar de Aarde. Simpel gezegd: Moeder Aarde is zelf geïncarneerd in 13 vrouwen om zo voor haar kinderen de blauwdruk achter te laten – The Women Medicine – om weer in balans en harmonie te komen met zichzelf, Moeder Aarde en Vader Hemel en het ritme van de 13 Manen.

Eerst kwamen de eerste 12 Grootmoeders naar Aarde om levenservaring op te doen en alle aspecten van het vrouw-zijn te ervaren. Daarbij kregen de vrouwen nauwgezette en liefdevolle begeleiding van de Aardemoeder zelf. Dus ze informeerde zichzelf als het ware! Iedere maan(d) behoorde toe aan een vrouw en dus ook een vrouwelijke energie, met daarbij behorende talenten en kwaliteiten. En elke vrouw vertegenwoordigde een aspect van de waarheid.

Verder lezen? Beltane 2023 jaargang_2

www.cirkelliefde.nl