Naar Zweeds Lapland, naar de Aurora Borealis met Cosmic Woman!

Blog

Lieve Vrouw, hoor jij The Calling naar de Aurora Borealis?

Misschien ben je er in december dan wel bij, als ik samen met 12 andere vrouwen afreis naar Zweeds Lapland – het land van de Sami – om The Yurt Journey af te sluiten en twee hele belangrijke Kristal Ceremonies te houden. Eentje in de yurt onder het Noorderlicht en eentje bij de krachtplaats Storforsen. Het afgelopen jaar heb ik namelijk een paar honderd kristallen verzameld, die we tijdens de Yurt Gathering hebben ingezegend met onze gebeden, en deze gaan we na de Nieuwe Maan ceremonie op 13.12 teruggeven aan het wilde water van Moeder Aarde. 

Begin 2023 ontving ik een speciale boodschap van de 13 Grootmoeders: ‘Maak een rondreis langs yurts door heel Nederland om met vrouwen te verbinden en hen te vertellen over dat Moeder Aarde leeft, bewustzijn heeft, van Haar kinderen houdt en dat ze hen draagt in haar ‘web of life’.’

Ze zei me dat elke vrouw een kristal mee diende te nemen om bij mij achter te laten, en twee intenties op een briefje te schrijven. Eentje voor haarzelf en haar eigen (helings)proces en eentje voor de genezing van Moeder Aarde. En dan in het bijzonder de genezing van haar water dat al het leven overal verbindt.

Zo ontstond The Yurt Journey… Elke gathering maken we in de vrouwencirkel verbinding met de 13 aspecten van Moeder Aarde, vertel ik over het vrouwenmedicijn en houden we een Kristal Ceremonie om alle kristallen op te laden met onze gebeden, omringd door de 12+1 Kristallen Schedels.

De yurt is door alle kristallen een krachtplaats geworden

Veel vrouwen hoorden The Calling van de 13 Grootmoeders naar de yurt: de baarmoeder van Moeder Aarde. En… komen er steeds meer kristallen en intenties in de cirkel, waardoor de yurt een krachtplaats is geworden.

Een andere boodschap die ik ontving, was om The Yurt Yourney te eindigen in een yurt, onder de Aurora Borealis… Deze kleurrijke dansende wervels vormen de kroon van Moeder Aarde en zendt de boodschap uit van One Humanity. En… zo zal het gebeuren. In december ga ik met 13 vrouwen naar Zweeds Lapland om op 13.12 met Nieuwe Maan de laatste kristallen toe te voegen met onze gebeden, en alle kristallen te laten inzegenen onder het Noorderlicht.

Voel jij The Calling om bij deze belangrijke gebeurtenis aanwezig te zijn?

De dag erna nemen we honderden kristallen mee om terug te geven aan het wilde water van Moeder Aarde, in haar krachtige stroomversnelling bij Storforsen. Dan verspreiden de gebeden met hoge liefdesfrequentie zich door de aarde, om mensenharten wereldwijd te raken voor One Humanity.

Na deze allerlaatste Kristal Ceremonie gaan we het prachtige museum van de Sami bezoeken, om verbinding te maken met het natuurvolk van dat gebied. The Ancestors.

Praktische reisinformatie vind je HIER van Lapland Yurts. En deze brief geeft je spirituele informatie om in te tunen of deze reis is bedoeld voor jou… Lapland Yurts Brief Vrouwen