Geronimo: “Daarom roept de Maan zo sterk”

Geronimo was een Noord-Amerikaanse Apache indianenleider en een zeer gerespecteerde medicijnman. Sinds 2015 heb ik af en toe contact met hem. Vanachter de sluier ‘strijdt’ hij nog steeds voor Vrijheid, maar dan door ons te helpen onszelf te bevrijden. Deze boodschap is van februari 2021, voorafgaande aan de Lost Souls live meditatie op Insta. 

“De strijd, de onzichtbare oorlog is nu echt losgebarsten. Binnenkort voegen ze er een nieuw element aan toe.”
.
{Ik word gewezen op mijn droom van vannacht, over een ‘licht tovenaar’. Ik zag allemaal graancirkels en toen een soort cirkel van licht/vuur met daarin een patroon. Later werd dit multidimensionaal als een soort… energieportal of kracht waar iemand mee ‘speelde’ of experimenteerde.)
.
“Er is in de hevige strijd ook nog een ander agendapunt. Als straks de ‘rust’ over de ‘pandemie’ is teruggekeerd en jullie economie steeds meer ‘gedigitaliseerd’ en gecontroleerd, zal space, en de daarbij behorende technologie, nieuwe aandacht krijgen.
.
En dus ook ‘the threat from outer space’. Deze ‘oorlog’ biedt men genoeg cashflow om andere absurdistische investeringen te doen. Terwijl de bevolking crepeert, hongerlijdt…”
.
“Dan nu het goede nieuws,” zegt Geronimo. We zijn met velen binnen alle gelederen geïnfiltreerd. Veel ‘licht tovenaars’ zijn binnen gedrongen. Mensen herinneren zich steeds meer the power van SPIRIT en het belang van denken in energie, het shiften van energie en frequenties. Maar de negatieve programma’s in het onderbewuste zijn nog krachtig.”
.
“Je zou kunnen zeggen dat het innerlijke werk dat de mensheid te doen heeft, van veel groter belang is dan het in actie komen in alleen de ‘buitenwereld’. Daarom roept de Maan zo sterk. De Maan is verbonden met het Geheugen van de mensheid. En met de energie van de Maan kun je jezelf ‘deprogrammeren’ en empoweren.”
.
Vooral door jezelf te focussen op nieuwe ‘weetsystemen’ op basis van eenheid. Waardoor de instroom van nieuwe ‘lichtcodes’ zich vergemakkelijkt. Deze codes bevatten relevante en cruciale informatie, kennis en herinneringen voor jullie kosmische mensen. Alle ideeën voor de nieuwe wereld downloaden zichzelf als het ware in jullie veld.”

Als je met je bewuste Mind besluit actief bij te dragen aan jouw evolutieproces – dus zonder weerstand te bieden aan de grote shifts die nu gaande zijn – val je automatisch in een soort goddelijk plan voor jouw leven. Hierin verlicht iedere stap zich voor jullie.”
.
Hij springt van zijn paard en tuurt met een serieuze blik over het landschap. “Wat is er Geronimo,” vraag ik. “Er zal nog een flinke strijd gevoerd worden.”
.
Dan zeg ik: “Maar is het niet aan ons om te shiften naar een ander kanaal? Onszelf juist energetisch op de nieuwe wereld te richten?”
.
“Ja, dat klopt maar er zal ook veel menselijk leed zijn. Dus hulp ter plaatse in het veld is ook cruciaal. Oog hebben voor je omgeving en de mensen om je heen.” Ik voel dat dit Geronimo raakt en mij ook.
.
“Je zult merken dat alles je wordt gegeven waar je met Cosmic Woman ooit van gedroomd hebt. Maar houd je ogen gericht op de stip aan de horizon. Blijf altijd gefocust en laat jezelf niet verleiden en afleiden. Blijf altijd dichtbij jezelf en bij ons.”
.
Maar Geronimo ik leef hiervoor.
Ik leef voor de boodschap en het doorgeven van jullie kennis.“Dat weet ik meisje… En nog meer gaven en powers zijn je geschonken, omdat je hebt laten zien dat je hiervoor verantwoordelijkheid kunt dragen.
.
“Het is een ongelooflijke zegen voor ons allemaal zo’n licht op Aarde te zien schijnen en doorheen te werken. Dat geldt voor alle mensen die het werk doen.”
.
Weet daarom ook dat we voor jou zorgen. Je nooit hoeft te twijfelen. Juist nu de ‘armageddon’ op Aarde losbreekt hebben we geen twijfelaars maar ‘innerlijk weters’ nodig. Weet dat ik vanachter de sluier nog iedere dag werk voor Vrijheid, Gelijkheid en Vrede. En dat je altijd een beroep op mij kunt doen…”
.
Bedankt Geronimo 🙏
.