Grootmoeder Spin: “Blijf verbinden met mijn web dat ik voor jullie heb gesponnen”

13 GROOTMOEDERS, Blog, TEACHINGS
“Grandmother Spider – The Weaver” by Jo Jayson / Image credit: Jo Jayson

Ik hoor: “Er is bezoek.” Ik zie een hele grote spin voor me.

“Grootmoeder Spin. Weaver of the Web of Life. Hoge Priesteres. Zo zouden jullie Haar noemen. Zij weeft oersterke draden op basis van de absolute tijdloze waarheid. Goud draad, zilver draad, koper draad. Maar ook lichtdraad, kleuren van de Aurora. Van de nieuwe dageraad. Nog onbekende kleuren op jullie Aarde… Hooggeëerd bezoek. Zij komt niet zomaar aanwaaien, als zij komt… Luister dan goed. Dan geef ik Haar nu het woord.”

“Zilveren draden heb ik om jou heen gesponnen, om je in mijn nabijheid te houden en te Dragen, toen je nog een jonge vrouw was. Als een Belofte droeg ik je bij me. Als een vlinder in een cocon. Delen van je Zelf reisden mee om deze reis nauwgezet te kunnen volgen. Kosmische Zelven, verbonden aan de sterren.”

Voor mijn gevoel blijft U in het donker zitten en kan ik U niet goed zien.

“Dat komt omdat ik je geen angst aan wil jagen.”

Het spijt me dat het moeite kost om mijzelf op U af te stemmen.

“In de eeuwigheid zijn we allemaal op reis. Op reis naar bestemmingen met vergezichten… Het is soms moeilijk om werkelijk aan te komen… Thuis te komen… De zilveren draden beschermden jou als kind tegen ‘the matrix’. Het was al voorbestemd, dat deze draden jou niet zouden verstikken en verstrikken. Zo konden we erop toezien dat jouw pad precies werd geplaveid, richting jouw rol op Aarde… Ik ben zo zwart als de nacht omdat ik deel uitmaak van De Leegte. Van het Grote Niets, van waaruit ik ALLES creëer.”

“Mijn draden zijn als tijdslijnen… Ik navigeer door Space-Time Ik ben alomtegenwoordig en aanwezig… Er ligt een nieuwe weg voor jouw reis klaar. Een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Een web vol gouden draden heb ik voor jou gesponnen. Een web met prachtige kleuren, tonen en frequenties. Een web met mooie ontmoetingen, mooie ervaringen. Je zult als een Magiër in het web zijn, en we doen het SAMEN. Ik ben Oneindig Creatief. En ik deel mijn gaven met jou.”

Ontzettend bedankt. Dat doet me goed om te horen. Hindert het U dat ik me zo gespannen voel op dit moment? Of eigenlijk al maanden… Mijn bewegingen zullen in uw web niet ongemerkt zijn gebleven. Het spijt me zo. Ook naar mezelf als vrouw. Dat ik me zo voel.”

Ze zegt: “Lieve spinvrouw, jij bewandelt draden waar nog weinig vrouwen zijn gegaan… Jij maakt keuzes en niemand die jou daar van af houdt. Maar jij dient geduldig te zijn en steeds het grote web voor ogen te houden… Ik voel met heel mijn hart compassie voor jou. Weet dat het pad dat jij bewandelt jouw goud is. Jouw goud. De weg voor jou is goud. Alle ondersteuning zal jij ontvangen om The Visions of Love die jij draagt te verwezenlijken. Dat is waarom ik vandaag in jouw leven ben gekropen. De komende manen zullen manen van creativiteit zijn. Je zult scheppend bezig zijn. En wat jij schept in jouw web gaat reizen maken. Besef goed dat alles nog steeds volgens een goddelijk levensweb verloopt. Ook met jouw boek en de boeken die nog gaan komen…”

“Jij was als een kostbare parel in de donkerte van de oester, veilig opgeborgen… Jouw verschijning is goddelijke timing. De timing in het web is de regie die ik voer. Jij zult op een punt in het web komen dat al jouw werk samenvalt en voor een beweging in het web zal gaan zorgen. Jouw ziel is hierop voorbereid. ‘Tessa’ voelt dit al heel lang maar hier ligt tevens jouw frustratie. Want dan duurt ‘aardse tijd’ akelig lang. Toch zul je later als je terugblikt, begrijpen waarom het er niet eerder kon komen. Jij was er nog niet klaar voor, maar de vrouwen ook nog niet.”

(Ik krijg een beeld te zien van het oude web, the matrix, en hoe U dit web heeft verlaten. Waardoor het hart eruit is. Ik voel dat hierdoor heel veel vrouwen de weg kwijt raken. Ontreddering. Chaos. Angst. Vernietiging.)

Ze zegt: “Na jaren heb ik in één keer de stekker eruit getrokken… Daardoor zie je de manipulatie zich versneld opvoeren. Daardoor stijgen alle spanningen. De ‘organisatie’ in het web verliest straks de touwtjes uit handen, want ook zij kunnen deze versnelling niet meer ‘managen’. De menselijke natuur is tot op zekere hoogte te sturen, maar niet langer te ‘managen’, want wat deel is van mij, zal altijd deel van mij zijn. En ik heb hier in deze cyclus de touwtjes in handen…

Vrouwen dienen het web in The Flower of Life te betreden. Hier is alles voor handen voor het weven van schoonheid, harmonie en het bouwen van de Nieuwe Aarde, waarvan de zaden (de nieuwe programma’s) al in het web en in de harten van de vrouwen aanwezig zijn. The Moon Infinity Dance, is het web dat ik gesponnen heb en het is de weg die ik als een rode loper voor de vrouwen uitrol… Rood is daarbij ‘royal’ maar ook jullie ‘royal blood’ (noot: menstruatiebloed).

Jij gaat vrouwen het verhaal over de macht van hun Bron van Creatie (lees: baarmoeder) vertellen. Jij laat hen weten hoe jullie in het hart van het web via jullie harten allemaal verbonden en één zijn. Het is in dit web dat jullie elkaar zullen Vinden. Het is in dit web dat jullie met elkaar en mij zullen verbinden… En het is in dit web dat de tegengestelde krachten zichzelf zullen verslinden. Als zwarte wolven in de nacht. Het bloed dat ze aan hun poten ruiken, zal van henzelf zijn. Met hun eigen leugens spinnen zij een web voor zichzelf. Máár… het leed onder de mensen zal nog wel even duren.

Daarom zijn veel mensen opgeleid voor deze tijd. Om bakens van licht te zijn en te verankeren. Met jullie licht zijn jullie de zonnen van de nieuwe dageraad. Blijf verbinden met mijn web dat ik voor jullie heb gesponnen… En de vergezichten zullen dichterbij komen, en jullie zullen in jullie hart aanschouwen, dat de nieuwe aarde onafwendbaar is en gloort aan de horizon. Ga dus voor de dromen die als vruchtbare zaden sluimeren in jullie harten en oplichten in mijn web. Hemel en Aarde zal ik bewegen om jullie dromen tot wasdom te laten komen, want Zo Zij Het. Zo staat het in Space-Time geschreven. Zo heb ik het Gedroomd en zo heb ik jullie Wakker Gedroomd. Liefs en voor altijd en eeuwig via draden van licht met elkaar verbonden… Grootmoeder Spin.”