Wat is The Moon Infinity Dance?

13 GROOTMOEDERS, Blog, TEACHINGS

Het is een onzichtbare dans die jou helpt terug in harmonie te komen
met je gevoel doordat je jezelf verbindt met een onzichtbare wereld van magie.

De maan danst het Infinity-teken

De Maan danst elke maan(d) de lemniscaat aan de Hemel, terwijl de Zon haar hemellichaam in fasen belicht. Dit Infinity-teken is het symbool van Ritme, dat tegenstellingen – zoals Yin en Yang – weer terug in balans brengt en met elkaar verbindt.

Dat is precies wat jij nu nodig hebt om weer in Balans te komen,
en Afgestemd te raken op zowel je intuïtie, Moeder Natuur en de oneindige kosmos.

Het is een energetische spiraaldans in het ritme van de 13 Manen en de seizoenen, om te ontwaken in je vrouwelijke energie. Zo herinner jij weer jouw Ware Natuur, nl. dat je een Oneindig Wezen bent van licht. Zo verbind jij jezelf weer met het onzichtbare levensweb dat jou draagt, leidt en beschermt.

Het is een dans en Heelwordingspad

Het is zowel een dans als een Heilig Pad van Heelwording om de talenten, mogelijkheden en gaven van het vrouwelijke te ontdekken met hulp van de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders. Zij zijn niet-fysieke Kosmische Creatiekrachten, die elke maan(d) werkzaam zijn in jouw wereld om jou te helpen helen.

Met The Moon Infinity Dance reis je elke maan(d) door de Heilige Spiraal van de 8 pulsen, die elk een dag- en een nachtzijde hebben met een bepaalde ‘dosering’ vrouwelijke en mannelijke energie. De 8 pulsen zijn verbonden met:

  1. Nieuwe maan
  2. Wassende Maan
  3. Eerste Kwartier
  4. Springende maan
  5. Volle Maan
  6. Afnemende Maan
  7. Laatste Kwartier
  8. Asgrauwe Maan

De vetgedrukte pulsen zijn de grootste energieomwentelingen in de spiraal. In deze richting verblijf je gedurende één dag en één nacht. Je weet dan duidelijk of de ziel, verbonden aan je innerlijke wereld, energetisch het meest aan je trekt voor rust, om zo ontvankelijk te worden voor wat je nodig hebt. Of je ego, dat zich verbindt met de fysieke materiele werkelijkheid en creatief wil zijn.

De 4 overige pulsen zijn de kleinere energieomwentelingen en geven je ego
een paar dagen de tijd om zich voor te bereiden op de 4 grote pulsen.

Bij Afnemende Maan mag je ego nog heerlijk actief zijn, maar bij Laatste Kwartier krijgt hij de ‘waarschuwing’ dat het tijd is het stokje over te geven aan de ziel. Bij Asgrauwe Maan kan het ego dan ook echt voelen dat er niks meer lijkt te bewegen. Als je dat beseft kun je jezelf anders gaan gedragen.

Omdat het ego steeds meer vertrouwen krijgt in je nieuwe levensdans,
voelt het voor je verstand steeds veiliger om het rustig aan te doen.

Komt het zelfs tot inzicht dat:

Je meer doet
door minder te doen.

Want het leven werkt al! Jij hoeft niet zo hard te werken! Jij bent het instrument waardoorheen de Vader- en de Moeder-energieën stromen. Jij bent een Kind van God, van het Leven. En het leven is een proces en altijd in verandering.

Wat er gebeurt als je elke dag The Moon Infinity Dance danst?

Jouw levensenergie ondervindt dan steeds minder weerstand en kan vrijelijk gaan flowen. Je ervaart dan dat je altijd in jouw centrum, in het eeuwige NU, in het Hart van de lemniscaat bent. Hierdoor ben je aangesloten op een Bron van oneindige levensenergie. Wat voor jou voelt als de wind onder je vleugels!

Maar… Heel eerlijk is dit in het begin hard werken… Je zult merken dat het ego de controle niet zomaar opgeeft.
En dat het ritme van het ego, haaks staat op het ritme van de ziel. Daarom voelt het Heilige Pad vaak als een Inwijdingsweg.