Nieuw in 2024: Yurt Intensive The 7 Seals of Initiation

The Women Medicine

The 7 Seals of Initiation is een Yurt Intensive waarin Tessa in 2024 haar kennis & wijsheid van de 13 Grootmoeders, het oude Lemurië – verbonden aan ook de Pleiaden – deelt met 7 Zusters. Een kleine groep vrouwen die er klaar voor is hun eigen Emotionele Power te herinneren, en deze immense krachten in henzelf te beheersen. Niet alleen voor hun eigen innerlijke welzijn maar ook voor dat van Moeder Aarde.

Locatie: Yurt van Linda in Ouderkerk aan de Ijsel (vlakbij Rotterdam)
Start: donderdag 8 februari van 13-circa 17 uur (meer info en data zie SHOP)
PDF met inspiratie: The 7 Seals of Initiation

2024 wordt wederom een turbulent jaar van chaos en verwarring maar biedt jou ‘a window of opportunity’ om te leren omgaan met de immense opgevoerde energieën die in stilte zowel jou als onze planeet beroeren. Ook Aarde gaat door een Initiation. Zij is zich aan het zuiveren en verschuift naar een nieuwe plek in de kosmos. Daar krijgt zij vanuit de kosmos veel hulp bij. Net als jij… want…

Deze tijd eist dat jij je bewuster wordt en dat je verantwoordelijkheid gaat dragen over jouw (emotionele) energie. Het is steeds lastiger te voldoen aan de eisen en verwachtingen van je omgeving en om jezelf aan te passen. Gelukkig is dat ook niet langer de bedoeling, je mag meer herinneren over wie jij bent!

Lemurië is een oude, verloren beschaving, gebaseerd op de cultus van de Goddelijke Moeder en zij herinnerden zich hun verbinding met de sterren, o.a. de Pleiaden – ook wel de 7 Zusters genoemd. Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende. De Lemuriërs waren vanuit hun hart met alle leven op aarde en in het gehele Kosmos sterk verbonden. Deze kennis is bezig te ontwaken in ons, als wij onze goddelijke natuur weer herinneren….

Met liefde begeleid en inspireer ik je tijdens jouw metamorfose naar een nieuw bewustzijn. Elke zegel (zie kader) geeft je diepe inzicht over jouw ware natuur, wie jouw Goddelijke Moeder is en hoe Zij jou Draagt in Haar levensweb. Ze laat je voelen dat ze  je naam en zielsmissie kent, en dat zij jou leidt, beschermd en bestuurd op jouw goddelijke levenspad. Elke zegel geeft Zij jou een ‘activatie’.

The 7 Seals zijn nl verbonden met jouw 7 chakra’s en deze 7 chakra’s besturen jouw persoonlijkheid (ego) en dus ook jouw leven. Veelal nog vanuit beperkende gedachten en niet-geheelde gevoelens die je over jezelf en het leven hebt. Het is onze taak om te herinneren wat we zijn vergeten: dat we Godinnen zijn.

Als we onszelf onze ware Godinnen-natuur herinneren, verbinden we onszelf met een immens web van levensenergie, kosmische intelligentie & liefde en dus ook met The Power of Consciousness. Kennis is macht en hoe jij jouw macht gebruikt, bepaalt welke rol jij verkiest te spelen op Moeder Aarde in deze tijd.

The 7 Seals of Initiation

The First Seal of Initiation
Entering Your Sacred Space

Gift: Inner Wisdom

The Second Seal of Initiation
Meet Your Mother

Gift: Acceptance & Inner Peace

The Third Seal of Initiation
Feel Her Rhythm

Gift: Confidence

The Fourth Seal of Initiation
Connect with Her Love

Gift: Devotion

The Fifth Seal of Initiation
Listen to Her Song (vibration)

Gift: Truth & Unconditional Love

The Sixth Seal of Initiation
See Her Vision of Love

Gift: Acceptance of one’s Power

The Seventh Seal of Initiation
Wear Her Corona

Gift: Connecting Heaven & Earth

Be The Goddess, you are – with Her
Be Her Daughter, for that is who you are

Deze Yurt Intensive bestaat uit 7+1 dagdelen, verspreid over 2024. Zie data en kosten HIER. In de yurt van Linda is plek voor 8 vrouwen, en Tessa is de 8ste. Zij symboliseert het Infinity-teken waaruit alle ‘seals’ zijn opgebouwd. Het is een teken van ritme, verbinding en de spiraaldans van het leven.

Elke 8 is verbonden met het levensweb: The Flower of Life, dat ons verbindt met ritme, schoonheid en de Godin die wij zijn als Kinderen van De Moeder.

De 7e gathering kroont De Moeder ons als Haar Godinnen en de 8ste gathering bezoeken we met elkaar een krachtplek, om de kristallen die we tijdens alle ceremonies hebben opgeladen met onze liefde, terug te geven aan het stromende water van Moeder Aarde. Om ook Haar met onze liefde te steunen bij de grote veranderingen waar Zij doorheen gaat.

Voel jij The Calling van De Moeder? Verlang jij ernaar Haar te leren kennen, Haar liefde voor jou te voelen en je te laten dragen? Ben jij dorstig naar de Godin in jou? Wil jij ook Haar die jij bent beter leren kennen? Maar ben jij ook echt bereid te veranderen en verantwoordelijkheid te dragen voor jouw proces?

Meld je dan HIER aan voor The 7 Seals of Inititation!